Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/3


Spela!
Datum: Tisdag 2022-03-29 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 13. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 13 med Polen – Sverige som match nummer 1! Portugal lirar och även de afrikanska länderna kvalar till VM. Detta och mycket mer – Nederländerna vs Tyskland bland annat. Vi sparkar igång analysen och klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Polen – Sverige, X2

Sverige är det mer strukturerade, samt organiserade laget av dessa två och just det tror vi fäller avgörandet för utfallet i det här mötet. Fördel Sverige, Polen har även en ny tränare och såg inte alls bra ut mot Skottland senast (1-1). X2 räcker.

2. Portugal – Nordmakedonien, 1

Nordmakedonien gjorde det omöjliga mot Italien i Palermo men upprepar inte samma bedrift mot Portugal, vi har svårt att se det hända – klasskillnad och den här möjligheten slarvar inte Ronaldo & Co bort. Etta!

3. Algeriet – Kamerun, 1X

Fördel Algeriet inför tisdagens avgörande playoff-match i Blida efter 1-0 på bortaplan, de är i grund och botten det bättre laget och bör kunna försvara sin uddamålsledning här hemma tycker man. Vi väljer 1X och det känns väldigt tryggt.

4. Marocko – DR Kongo, 1

1-1 borta i Kongo och ett misslyckande för Marocko som redan där hoppades på att segra, och skaffa sig ett fint utgångsläge inför returen och avgörandet. Krysset räcker dock fint i ett fösta möte, när Marocko nu agerar hemmalag. Trygg vinst är att vänta.

5. Tunisien – Mali, 1

Tunisien besegrade Mali med 1-0 på bortaplan för ett par dagar sedan och vi fick tydligt se där, men även i de afrikanska mästerskapen att Tunisien har mer att ge än Mali. Skillnaden tydlig tycker vi. Etta räcker.

6. Nederländerna – Tyskland, 1X2

Vidöppen tillställning. Nederländerna har en otrolig höjd och en stabil defensiv, det kan leda till alla typer av möjliga utfall här i Nederländerna tycker vi. Tyskland är otroligt starka de också. Alla tecken ska med i tisdagens träningslandskamp.

7. Turkiet – Italien, X2

Tung smäll för Italien på alla sätt och vis senast och den stora frågan nu är hur mycket energi de faktiskt har kvar, orkar de ladda om på tisdag eller blir det ett nytt nederlag? Vi tror på det förstnämnda. Att de åtminstone tar revansch på sig själva. X2 klickas in.

8. Wales – Tjeckien, 1X

Tjeckien behöver ingen vidare presentation utan de känner vi väl till efter Sverige-matchen, ett skadedrabbat gäng i dagsläget som uppenbarligen lider utan lirare som Schick och Coufal. Vi testar 1X – Bale kan bli skillnaden igen.

9. England – Elfenbenskusten, 1

Klasskillnad när England jagar nya vinster och Kane nya mål, all respekt för Elfenbenskusten men här skiljer det minst två nivåer. Visst de stod upp bra mot Frankrike senast men Frankrike tycker vi ofta ser en aning uddlösa ut – trots all kvalité. Ointresserade. Etta!

10. Spanien – Island, 1

Vi har väldigt svårt att se att Island i det här skicket ska kunna få omkull Spanien på Estadio Riazor, skillnaden stor och här hemma räknar vi därför med att Spanien vinner med minst två bollar. Etta.

11. Irland – Litauen, 1X

Irland är i grund och botten det bättre laget av dessa två och det tycker vi är tydligt, de har en struktur och en defensiv på plats vilket trots allt resulterade i ett kryss mot Belgien senast. 2-2. Litauen bör man därför besegra tryggt, etta plus kryss i och med att det ändå är en träningslandskamp. Eventuell kupongrensare.

12. Nordirland – Ungern, 1X

Tät träningslandskamp så här på förhand tycker vi, det är sällan lätt att veta var man har detta Ungern utan de blandar och ger väldigt mycket. Fint EM förra sommaren, men det har sett sämre ut sedan dess. Vi väljer hemmalaget.

13. Österrike – Skottland, 1X

Skottland stod för en fin insats mot Polen här om dagen men Polen var direkt svaga i den matchen, vi räknar med att man får större problem mot ett Österrike som börjat hitta tillbaka. Trots urtåget mot Wales, ser de bättre och bättre ut. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se