Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Sverige


Spela!
Datum: Tisdag 2022-03-29 20:45
Land: Polen
Liga: VM - Kval
Spel: Lag som går vidare
Odds: 2.10
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Vinsten säkrades till slut mot Tjeckien efter en lång och oviss tillställning på Friends Arena, absolut ingen bra insats av Sverige men man stod upp bra och spelade med ett stort tålamod, och just under Janne så är det just detta Sverige trots allt är bäst på. Oavsett vad man har för dag på jobbet, så är alltid lägstanivån tillräckligt bra för att lösa den här typen av vinster mot den typen av landslag.

Och just den detaljen talar nu, tycker vi för att Sverige tar sig hela vägen till ett VM. Sverige har trots allt jobbat under Janne under en längre tid och det här är ett landslag som har massvis med erfarenhet och talang. Dessutom med en tydlig spelidé på plats. Det har inte Polen, som såg allt annat än bra ut mot Skottland senast.

Det har varit stormigt runt det polska landslaget under de senaste månaderna och Polen tar sig nu an Sverige med en ny tränare vid rodret. Michniewicz gjorde sin debut mot Skottland senast och precis som vi nämner så såg insatsen allt annat än bra ut, möjligtvis inte jättekonstigt i och med att Sousa som nyligen plockades in helt plötsligt lämnade för Flamengo under kaosartade omständigheter. Därför återstår det också att se vad för typ av Polen vi kommer att få se framöver. Mot Skottland hade man ett avslut mot mål på 90 minuter och det är ingen överdrift att påstå att Skottland faktiskt körde över Polen rent prestationsmässigt. Nu fick de inte in fler än en balja vilket till slut resulterade i ett 1-1-resultat men det vi främst tar med oss från det mötet är det faktum att Polen såg otroligt vilsna ut.

Att det är fördel det polska landslaget här på grund av hemmaplansfördelen kan vi möjligtvis förstå till en viss gräns, men att favoritskapet skulle vara så här tydligt trodde vi inte. Jämna odds vore en mer rättvis bild i vår värld, då det faktiskt inte går att blunda för att dessa två landslag infinner sig på hela olika platser. Ett Sverige som vi vet var vi har och vad vi får ut av, och ett Polen som kan vara på väg i vilken riktning som helst. Och som bjudit på sämre prestationer.

Polen och Sverige ställdes dessutom mot varandra så sent som under EM, där var det hela tydligt tyckte vi och trots att Polen stundtals var bättre i matchen så är det just lägstanivån i defensiven som är alldeles för dålig i det polska landslaget. Man har tappat mycket energi och fart i den lagdelen och det lyckades Sverige utnyttja – och göra tre mål.

Vi räknar med att få se lite samma matchbild som senast lagen ställdes mot varandra, ett Polen som går för det och extra mycket här på grund av hemmaplansfördelen, men vi tror samtidigt det kommer att passa Sverige väldigt bra. Sverige kommer att fokusera på defensiven inledningsvis och sedan straffa Polen i omställningarna, och Polen är som sagt inte bra just nu. Därför väljer vi att klicka in Sverige att gå vidare härifrån, till 2.10 gånger insatsen hos B et365. Ett odds som bara måste testas.

Odds 2.10 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se