Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/3


Spela!
Datum: Söndag 2022-03-27 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 12 med fotboll från CONCACAF, Damallsvenskan, Spanien och bland annat USA. Ligafotboll, träningslandskamper och kval till VM. Vi sparkar igång analysen och klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system! 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Kanada – Jamaica, 1

Toppen mot botten här i CONCACAF när gruppettan Kanada ställs mot nästjumbon Jamaica. Tydlig skillnad på samtliga plan då Jamaica bara vunnit en enstaka match. De har heller inte möjligheten att nå VM längre och har inget att spela för. Etta!

2. El Salvador – Costa Rica, X2

Costa Rica har kvalplatsen till VM intakt här men kan fortfarande sluta bland de tre främsta vilket hade inneburit en direktplats till Qatar. Den biljetten vill man åt och då gäller det att besegra ett El Salvador som inte har något att spela för. Tvåa! Men krysset ska med då Costa Rica bara vunnit 5 av 12 matcher.

3. Djurgården – Piteå, 1X

Premiär i Damallsvenskan. Djurgården har blivit av med ett par tongivande spelare från i fjol men har även förstärkt laget riktigt bra, en del rutin borta men alltså intressanta namn in och kollektivet känns spontant bra. Vi räknar även med att de genomför en bättre säsong än Piteå, som i vår värld är snäppet sämre. 1X.

4. Malaga – Huesca, 1X

En på förhand helt jämn match här i LaLiga2 och vi går helt enkelt på hemmaplansfördelen här och klickar in 1X, den tenderar att väga tungt i dessa sammanhang – Malaga har bara förlorat fyra matcher på hemmaplan den här säsongen.

5. Almeria – Girona, 1X2

Almeria stormar mot spel i La Liga nästa säsong men vi kan samtidigt inte blunda för Gironas fina form, de vinner match efter match och infinner sig numer bland de fem främsta i tabellen. Det här mötet kan därför sluta lite hur som helst, det är känslan så här på förhand. Alla tecken!

6. Alcorcon – Valladolid, X2

Alcorcon agerar tabelljumbo i den här serien och har bara noterats för 18 poäng på 32 spelade omgångar. Seriens överlägset sämsta lag då man redan nu har 12 poäng upp till säker mark. Annorlunda ser läget ut hos Valladolid som ligger trea. X2!

7. Burgos CF – Tenerife, X2

Tenerife är seriens starkaste lag på bortaplan med sina 8 vinster på 16 försök och infinner sig dessutom väldigt bra till i tabellen. Det kommer att bli minst kvalspel upp till La Liga och med det sagt så väljer vi deras sida här – Burgos finner vi på en 12:e plats, 13 poäng bakom Tenerife. X2.

8. Portland – Orlando, 1X

Portland var ett av seriens bästa lag på hemmaplan i fjol när de bara förlorade fyra matcher under hela säsongen, de vann 11 av 17 matcher och slutade trea i ”hemma”-tabellen. Hemmaplansfördelen väger som bekant väldigt tungt i den här serien och därför väljer vi också att klicka in 1X – Orlando vinner inte den här matchen.

9. FC Emmen – Telstar, 1

Toppen mot botten här i Nederländska andraligan, FC Emmen toppar tabellen och har åtta poäng ner till tredjeplatsen, därför kommer de högst troligt att lösa sin direktplats tryggt här under de avslutande omgångarna. Den här matchen vinner man i alla fall. Klasskillnad. Etta!

10. USA – Panama, 1

Vi kan inte annat än att spika hemmalaget och USA här då de säkrar sin plats i VM vid vinst. Panama har en kvalplats att lira för men ska inte räcka till. Skillnaden är tydlig mellan top 3 och resterande lag. Etta!

11. Honduras – Mexiko, 2

Allt talar för att Mexiko besegrar Honduras relativt tryggt trots spel på bortaplan, en trea för det mexikanska landslaget innebär spel i Qatar och Honduras agerar tabelljumbo med noll vinster på kontot. Tydligt. Tvåa!

12. Montenegro – Grekland, X2

Träningslandskamp. Vi håller Grekland högre än Montenegro och tycker de börjat se bättre och bättre ut under de senaste åren, vinst över Sverige bland annat och ett kryss mot Spanien finns där också. X2 känns därför bra här.

13. Las Palmas – CD Leganes, X2

Vi går emot favoriten här då matchen på förhand är otroligt jämnt men även eftersom att Leganes inte förlorat en match sedan den 23 januari. Åtta matcher utan en förlust. Vi måste därför testa det fina värdet på Leganes, X2 och en eventuell kupongrensare!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se