Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/3


Spela!
Datum: Söndag 2022-03-20 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 11. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 11 med en jackpot på 4 miljoner kronor! Underbara Europatipset är tillbaka med ett otroligt fint utbud, vi bjuds bland annat på Tottenham – West Ham, Roma – Lazio och Real Madrid – FC Barcelona! Fina matcher och jackpot alltså, vi sparkar igång analysen och klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Tottenham – West Ham, 1X

Tottenham besegrade Brighton tryggt med 2-0 på Falmer Stadium samtidigt som Arsenal tappade tre pinnar mot Liverpool, eventuellt tre poäng till en fjärdeplats och därför håller vi även Tottenham som favoriter här. 1X räcker gott mot ett formsvagt West Ham.

2. Leicester – Brentford, 1X

Brentford har vunnit två raka matcher men mot betydligt svagare motstånd än Leicester, Norwich och Burnley. De får det betydligt tuffare här på King Power Stadium, Leicester har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. 1X!

3. Southampton – Manchester City, 2

I och med Liverpools vinst över Arsenal skiljer bara ett poäng City och Liverpool åt i tabellen vilket innebär att City helt enkelt inte har råd att tappa fler poäng. De tar sig i kragen och besegrar Southampton på söndag.

4. Nottingham – Liverpool, 2

Kvartsfinal i FA Cupen och Liverpool är ute efter samtliga titlar den här säsongen, EFL Cup är säkrad, PL lever i allra högsta grad, kvartsfinal väntar både i CL och alltså här I FA Cupen. De städar undan Nottingham, trots en b-elva. Spik!

5. Roma – Lazio, 1X2

Vi tar inga risker här i Romderbyt utan konstaterar bara att mötet är vidöppet så här på förhand, Lazio har börjat hitta rätt men det har även Roma som bara förlorat en av sina elva senaste matcher. Alla tecken åker med.

6. Bologna – Atalanta, X2

Bologna har bara vunnit en av sina nio senaste matcher i Serie A och den vinsten kom dessutom mot Spezia på hemmaplan, det säger allt om status på det här gänget och därför bör även X2 räcka gott i match nummer 6. Atalanta måste vinna jakten på CL.

7. Empoli – Hellas Verona, X2

Hellas har två avstängde lirare på söndag i och med två röda kort mot Napoli men Empoli bör man kunna stå emot tycker vi. Hellas är överlag bättre och är stabila, X2 känns därför bra mot ett Empoli som aldrig vinner.

8. Real Madrid – Barcelona, 1X

En otroligt spännande tillställning då Barca växlat upp kraftigt under Xavi. Krysset måste med av den anledningen men vinst blir det inte för katalanerna här i Madrid – Real Madrid är snäppet vassare i vår värld. 1X!

9. Celta Vigo – Real Betis, 1 2

Vidöppen tillställning i Vigo under söndagen, Betis fortsätter att matchats hårt vilket öppnar upp för hemmalaget, med Aspas & Co på banan är Celta livsfarliga. Vi räknar dock inte bort Betis, vi vet vilken höjd de besitter – gaffel!

10. Sevilla – Real Sociedad, 1

Sevilla vinner matcher på Estadio Sanchez Pizjuan och spelar oavgjort på bortaplan, lite så har det sett ut under de senaste veckorna och därför är vi även övertygade om att de växlar upp här på söndag igen. En match mot Sociedad bör kunna få igång laget. Spik!

11. Marseille – Nice, 1X

Två raka vinster och sex gjorda mål lyder facit för Marseille inför söndagens sexpoängsmatch mot Nice, två formstarka lag och en riktig toppmatch, vi går på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

12. Köln – Dortmund, 2

Dortmund infinner sig bara fyra poäng bakom Bayern München med åtta omgångar kvar att spela och därför lever drömmen om ett ligaguld i allra högsta grad. Man besegrade hemmastarka Mainz här senast på bortaplan och därför investerar vi i de ytterligare en gång. Håland är dessutom tillbaka. Tvåa!

13. Wolfsburg – Bayer Leverkusen, X2

Wolfsburg har haft en tuff säsong i år och infinner sig först på en 12:e plats i tabellen med blott 31 poäng på kontot. Dessutom har man -11 i målskillnad vilket egentligen säger allt, säsongen är ett misslyckande och därför räknar vi med att får det tufft mot topplaget Bayer Leverkusen. X2 känns bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se