Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Eintracht Frankfurt - Betis


Spela!
Datum: Torsdag 2022-03-17 21:00
Land: Tyskland
Liga: Europa League
Spel: Real Betis att gå vidare – Ja
Odds: 4.10
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Real Betis entrar torsdagens returmöte i Frankfurt am Main med en förlust i bagaget från hemmamötet och därför talar såklart det mesta nu för att Eintracht Frankfurt löser avancemanget från åttondelsfinalen.

Vi vill dock inte så snabbt räkna bort Real Betis från det här dubbelmötet, visst det är rejäl uppförsbacke efter missen på hemmaplan men Real Betis är i grund och botten ett bättre fotbollslag än Eintracht Frankfurt i vår bok. Den tyska klubben har inte direkt övertygat i Bundesliga den här säsongen och infinner sig först på en niondeplats i tabellen med sju poäng upp till fjärdeplatsen. Ytterligare nio pinnar upp till Dortmund och totalt hela 23 poäng upp till förstaplatsen och Bayern.

Visst alla klubbar hamnar efter Bayern men en niondeplats i Bundesliga tycker vi inte direkt imponerar, blott 10 vinster på 26 spelade omgångar sticker heller inte ut. Tittar vi dessutom närmre på hur Eintracht Frankfurt faktiskt presterat här hemma i Frankfurt am Main så kan vi alltså konstatera att de bara vunnit blott fyra matcher den här säsongen. 4 av 13. I Bundesliga. Det är otroligt svagt vilket innebär att de plockat 21 av totalt 37 poäng på resande fot. Vi ser därför anledningar till att gå emot spelbolagen här och istället klicka in ett Betis-avancemang framför ett tyskt sådant.

Real Betis har absolut tappat fart under de senaste veckorna och tappat en del sett till hur det såg ut under hösten. Det kommer vi absolut inte från och en stor anledning till det är det intensiva spelschemat Real Betis har haft här på slutet, med cupspel i Spanien, ligaspel och just Europa League. Cupfinalen är dock säkrad i Copa del Rey och där väntar inte match förrän om ungefär fem, sex veckor och här framöver återstår bara två matcher innan ett uppehåll stundar. Därför räknar vi med att Betis biter ihop och ser till att stå för två positiva insatser. Först mot Eintracht och sedan mot Celta i helgen.

För vi fick trots allt se Real Betis plocka en otroligt tung trepoängare här närmst när de besegrade Athletic Bilbao med stabila 1-0 på hemmaplan. På alla sätt och vis avgörande då man hade noterats för två raka torsk i La Liga och även förlorat mot Eintracht. Ett steg i rätt riktning och en moralboost inför torsdagens retur.

Vi räknar därför inte bort Betis från torsdagens möte mot Eintracht då vi helt enkelt håller de högre än Eintracht, visst en svagare form på slutet men de de infinner sig fortfarande bland de fem främsta i La Liga, spelar cupfinal i april månad och har en fin möjlighet att ta sig vidare till en kvartsfinal i Europa League. De är uppenbarligen att räkna med och till otroliga 4.10 gånger insatsen tycker vi därför det finns en anledning till att testa ett Betis-avancemang här på torsdag. Eintracht trivs bevisligen bättre på bortaplan och har inte stått för en bra säsong i Bundesliga. 4.10x måste därför testas. Ni finner oddset hos Nordicbet. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se