Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 12/3


Spela!
Datum: Lördag 2022-03-12 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 10. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 10 med enbart 2 matcher från Premier League, 9 från Championship och 2 från League One! Mitt i veckan-omgång dessutom, så håll koll på resultaten under tisdagen (6 matcher). Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Manchester United – Tottenham, 1X2

Tottenham kan vara det mest ojämna laget i Premier League i dagsläget, fin högstanivå men de har i princip alltid en botteninsats i sig, det är känslan så här efter de senaste veckorna. Vi klickar därför in samtliga tecken i match nummer 1.

2. Brentford – Burnley, 1X

Brentford lyckades äntligen vinna en match i förra helgen och det tror vi kan boosta kollektivet, dessutom ett någorlunda så generöst motstånd här, 1X känns bra när Burnley tittar förbi.

3. Birmingham – Hull, 1X

Jämnt möte men hemmaplansfördelen fäller avgörandet tror vi, Birmingham har plockat poäng i 10 av 17 hemmamatcher och Hull har samtidigt bara vunnit en av sina åtta senaste matcher. 1X!

4. Blackpool – Swansea, 1 2

Segervittring i båda läger efter ett par fina insatser här på slutet och därför är gaffeln intressant i match nummer 4, vi räknar varken bort Blackpool eller Swansea. Vidöppet!

5. Cardiff – Preston, X2

Tät kamp så här på förhand, Preston trivs dock bra på bortaplan och formen är fin, därför går vi på värdet i match nummer 5 och väljer X2. Ett bra drag här.

6. Coventry – Sheffield United, 1

En tuff spik men så ser verkligheten ut, en jämn kamp på förhand där känslan säger att det kan sluta lite hur som helst. Coventry är dock starka här hemma och bör per automatik därför ha en god chans att vinna.

7. Millwall – Middlesbrough, X2

Två formstarka lag i Millwall och Middlesbrough och det skiljer inte alls många poäng lagen åt, vidöppen tillställning av den anledningen och därför måste minst en halvgardering aktiveras. Vi väljer Middlesbroughs sida.

8. Blackburn – Bristol C, 1

Blackburn är långt från lika självklara som i november och december månad men här kan vi inte annat än att spika hemmalaget, veckans tuffa Stryktipset kupong tvingar oss i princip till att spika Blackburn här. Det känns okej dock då Bristol noterats för tre raka nederlag.

9. Bournemouth – Derby, 1

Derby har förlorat fyra raka matcher på bortaplan och inte vunnit på resande fot sedan den 30 december 2021. Vi kan därför inte annat än spika Bournemouth som jagar en direktplats till Premier League. Given etta, oavsett system.

10. Nottingham – Reading, 1X

Reading infinner sig först på en 21:a plats i tabellen och har dessutom noterats för två raka förluster inför lördagens fight mot Nottingham, 1X bör därför räcka gott här, Nottingham har en kvalplats till PL inom räckhåll.

11. Peterborough – Stoke, X2

Blodröda siffror hos både Peterborough och Stoke inför det här mötet, tillsammans har man alltså nio förluster på de tio senaste matcherna och därför är det bara att konstatera att mötet är en aning ovisst. X2 klickas in i och med att Peterborough ändå agerar tabelljumbo – 23 förluster 34 omgångar in.

12. MK Dons – Wigan, X2

Sexpoängsmatch i League One. MK Dons måste vinna för att i princip ha en chans att jaga ikapp Wigan i jakten på en direktplats till Championship. Vi väljer dock Wigans sida, de kan spela på resultatet och ett kryss är okej för deras del, dessutom har man resultatraden 11-3-2 på bortaplan. X2!

13. Ipswich – Portsmouth, 1

Ettan kommer att bli tuff att jobba in men Ipswich är starka här hemma och har bara förlorat totalt två matcher på Portman Road Stadium den här säsongen. Formen är dessutom bra. Vi testar.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se