Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 5/3


Spela!
Datum: Lördag 2022-03-05 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 9. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 9 med sex matcher från Premier League och sju från Championship. Trevligt med lite mer fotboll från Englands högstaliga säger vi, och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen! Vi landar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslaget precis här nedanför. Lycka till!

1. Liverpool – West Ham, 1

Det är svårt att blunda för Liverpools kvalité här när till och med nyförvärvet Diaz hittat rätt efter egentligen en minut på banan och allting bara rullar på för Klopps del, man säkrade en titel i helgen och tar nu sikte på förstaplatsen i PL – etta!

2. Aston Villa – Southampton, 1X

Gerrard fick äntligen vinna igen efter en svagare period och den tror vi ger laget en ordentlig energiboost, Southampton har förvisso varit riktigt bra men här på Villa Park räknar vi med att hemmalaget löser en pinne. 1X!

3. Burnley – Chelsea, X2

Vi höjer ett varningens finger för detta Burnley då de aldrig är lätta att få hål på, dessutom kan mycket väl förlusten mot Liverpool påverka Chelsea-spelarna så här några dagar senare bara. Tung förlust trots allt. X2!

4. Newcastle – Brighton, 1

Ettan till runt 45% tycker vi är ett härligt drag då Newcastle uppenbarligen växlat upp ordentligt, en otrolig uppryckning är vad de har stått för och 13 poäng, av 15 möjliga i de 5 senaste omgångarna bekräftar onekligen detta – det får oss att tro på ytterligare en trepoängare. Etta!

5. Norwich – Brentford, X2

Brentford har förlorat åtta av sina nio senaste matcher sett till alla tävlingar och här i Premier League har man alltså inte vunnit sedan den 8 januari. Det är onekligen dags att plocka poäng nu, Norwich är ett generöst motstånd och det här är en måstematch – vi tror på poäng för Brentford! X2.

6. Wolverhampton – Crystal Palace, 1X

Först en tung förlust mot Arsenal och sedan ytterligare en sådan mot West Ham i omgången efter, Wolves har återvänt till verkligheten efter en fin period men här tycker vi de ändå bör ha en god chans att studsa tillbaka. Palace är stabila men vinner väldigt få matcher. 1X!

7. Middlesbrough – Luton, 1X2

Ett hemmastarkt Middlesbrough vs ett Luton som i nuläget är ett av Championships formstarkaste lag, Luton infinner sig dessutom numer på en top 6 placering i den här serien och därför väljer vi att klicka in samtliga tecken i match nummer 7 – vidöppen tillställning!

8. Preston – Bournemouth, 2

Bournemouth jagar sin fjärde raka vinst i Championship och agerar tabelltvåa, tabelltvåa trots att man lirat fyra matcher färre än tabelltrean Huddersfield. Tre matcher färre än Blackburn på en fjärdeplats. Det säger allt, Bournemouth har fortsatt ett ”överlägset” Fulham inom räckhåll. Tvåa!

9. Swansea – Coventry, 1X

Swansea har börjat vinna lite matcher igen efter en svag period och deras hemmarad lyder numer följande; 7-4-4, +5. En okej rad som får oss att klicka in 1X, känslan säger att de undviker nederlaget och fortsätter plocka poäng – åtminstone här på Liberty Stadium.

10. Bristol C – Birmingham, 1X

Två raka förluster är facit för både Bristol C och Birmingham inför omgång 36 och då skiljer dessutom bara tre poäng lagen åt i tabellen. Jämnt möte så här på förhand och därför får även hemmaplansfördelen bli avgörande här. 1X!

11. Hull – West Bromwich, 1

Ytterligare ett bra drag anser vi, ettan i match nummer 11. West Bromwich vet vi har stora problem i dagsläget och det går helt enkelt inte att blunda för det faktum att de har noterats för ett ynka poäng på de sju senaste omgångarna i Championship. Ettan till runt 40% är därför superintressant.

12. Reading – Millwall, X2

Millwall kommer närmst från fyra raka vinster i Championship och det är heller inte vilka lag som helst de sett till att besegra utan, Cardiff, QPR, Derby och Sheffield United. Två av de fyra är väldigt tufft motstånd och vi kan därför inte annat än att välja Millwalls sida. Vi adderar till krysset i och med att Millwall totalt sett bara vunnit fyra bortamatcher.

13. Stoke – Blackpool, 1X

Stoke har noll vinster på de fyra senaste omgångarna i Championship men Blackpool imponerar heller inte, visst vinst senast men utöver det har det sett allt annat än bra ut. 1X på grund av hemmaplansfördelen här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se