Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 13/2


Spela!
Datum: Söndag 2022-02-13 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 6. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 6 med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga! Ligafotbollen är alltså tillbaka och oj vad fint med fotboll från Europas fem bästa ligor. Vi sparkar väl igång analysen, spelförslag och tips till alla 13 matcher finner ni i vanlig ordning här nedanför. Häng med! Och stort lycka till.

1. Burnley – Liverpool, 2

Liverpool är inget Manchester United utan här räknar vi med att de tydligt går ut och visar vilka som bestämmer. Salah och Mane är dessutom tillbaka. Klasskillnad på samtliga plan. Tvåa!

2. Tottenham – Wolverhampton, 1X

Tottenham föll tungt mot Southampton i veckan men tillåter inte samma typ av utfall här på söndag, det gäller att ta sig i kragen och plocka poäng. Det tror vi att de mäktar med. Minst en pinne! 1X!

3. Newcastle – Aston Villa, 1X

Newcastle är obesegrade i fyra raka omgångar och har noterats för två raka vinster, positiv trend och de ser onekligen ut att lösa kontraktet efter ett par nyförvärv i januari. Vi tror på nya poäng för Newcastle här på St James. 1X bör räcka.

4. Leicester – West Ham, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld, både Leicester och West Ham är kapabla till att vinna den här matchen och vi tar inga risker, utan plockar med samtliga tecken. 1X2!

5. Atalanta – Juventus, X2

Atalanta har tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna samtidigt som Juventus har växlat upp. Får vi se det på förhand mest logiska utfallet här? Det tror vi, kryss eller vinst för Juve – de är bättre just nu! X2!

6. Hellas Verona – Udinese, 1

Hellas Verona kommer närmst från en förlust mot Juve men är i grund och botten ett riktigt fint lag med massvis av kvalité och med en tydlig spelidé. Tydlig skillnad här i vår värld, Hellas är bättre! Ettan till runt 60% är ett bra drag.

7. Empoli – Cagliari, 1X

Cagliari har -15 i målskillnad här på bortaplan och har totalt sett bara vunnit 2 av 12 matcher. Empoli, som infinner sig på en 11:e plats bör kunna vinna den här matchen. Plockar åtminstone minst en pinne här hemma.

8. Sassuolo – Roma, X2

Vilket förfall av Sassuolo senast! 4-0-förlust mot Sampdoria och vi ställer därför fram ett frågetecken kring dem. Roma plockar minst en pinne mot det här formsvaga motståndet, trots spel på bortaplan och poängtapp senast. X2!

9. Espanyol – Barcelona, 2

Derby! Barcelona har värvat bra i januari månad och kommer bli att räkna med under våren, att de plockar en top 4 plats i La Liga räknar vi med och därför väljer vi även deras sida i det här derbyt. De är bra igen, välkomna tillbaka Barca! Tvåa!

10. Levante – Real Betis, X2

Klasskillnad på samtliga plan här när Levante och Betis drabbar samman. Betis säkrade en finalplats i Copa del Rey här om dagen och infinner sig trea i La Liga-tabellen, det säger allt – de är bättre än tabelljumbon Levante (1-8-13)! X2.

11. Metz – Marseille, 2

Marseille trivs alldeles utmärkt med att spela fotboll på bortaplan och infinner sig numer dessutom på en andraplats här i Ligue 1. Fina Marseille! De är bra den här säsongen och därför tycker vi tvåan är given här, även i ett större system räcker det.

12. Nantes – Reims, 1X

Nantes har bara förlorat tre matcher på hemmaplan den här säsongen och därför har vi svårt att se att de ska förlora mot ett motstånd av Reims kaliber. Storvinst för Reims senast förvisso, men det var mot Bordeaux – Nantes är något annat! 1X.

13. Union Berlin – Dortmund, X2

Borussia Dortmund föll tungt mot Bayer Leverkusen senast vilket innebär att man numer har nio poäng upp till förstaplatsen och Bayern. Inget ligaguld den här säsongen heller. Men poäng blir det mot Union Berlin, trots spel på bortaplan. X2.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se