Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 12/2


Spela!
Datum: Lördag 2022-02-12 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 6. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 6 med en jackpot på 12 miljoner kronor! Underbara Stryktipset med fyra Premier League-fighter och nio från divisionen under, Championship. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stor analys och spelförslag finner ni i vanlig ordning precis här nedanför. Häng med! Och lycka till.

1. Norwich – Manchester City,

Klasskillnad på alla möjliga plan och oavsett formläge, hemmaplansfördel eller förutsättningar så kommer Manchester City att vinna den här fotbollsmatchen. Spik!

2. Everton – Leeds, 1X

En vinst och en förlust är Lampards facit i Everton så här långt och just vinsten säkrade man på Goodison Park vilket får oss att tro på att man har ytterligare en trea i sig här. Visst problemen är många, men de finns även hos Leeds – 1X!

3. Brentford – Crystal Palace, 1X

Brentford har förlorat fyra raka matcher i Premier League vilket innebär att det är dags för poäng, fint läge att åstadkomma just det när ett formsvagt Palace tittar förbi. Vi väljer 1X!

4. Watford – Brighton, 1 2

Watford föll mot West Ham med uddamålet i London här i veckan och på lördag väntar en ny tuff utmaning när ett svårslaget Brighton kommer på besök. Vi placerar ut tvåan först, men plockar med ettan i och med ny tränare i Watford och hemmaplansfördel. Vore inte allt för överraskande att se 2-1 på resultattavlan.

5. Barnsley – Queens PR, 2

Barnsley föll på nytt här i veckan, mot Luton vilket var deras 10:e förlust på de 13 senaste omgångarna i Championship. De har dessutom noll vinster under den aktuella perioden (vann senast i början på november månad) och därför kan vi inte annat än att välja gästernas sida. Klasskillnad.

6. Birmingham – Luton, X2

Fina Luton! De har säkrat tre raka vinster och har bara förlorat 1 av sina 11 senaste matcher sett till alla tävlingar, det innebär att vi finner de på en sjätteplats i tabellen och med det sagt så känner vi oss trygga i X2-lösningen. De är det bättre laget här.

7. Blackpool – Bournemouth, X2

Bournemouth är Championship starkaste bortalag med sina åtta segrar samt blott tre förluster. De infinner sig dessutom på en tredjeplats i tabellen med andraplatsen i sina egna händer, vi väljer deras sida men plockar med krysset i och med att Blackpool gått starkt här på slutet.

8. Nottingham – Stoke, 1X

Fin form i båda läger inför lördagens fight och därför väljer vi hemmaplansfördelen och 1X i match nummer 8 på Stryktipset kupongen. Det skiljer bara ett poäng lagen åt, det kommer att bli tight men helgardering spar vi på. 1X!

9. Hull – Fulham, X2

Fulham har i skrivande stund åtta poäng ner till närmsta motstånd och har dessutom spelat matchen mindre än tabelltvåan Blackburn. Det säger allt om skillnaden, Silvas mannar är steget större än samtliga lag i den här serien. X2 räcker därför fint här när ett formsvagt Hull agerar värd.

10. Middlesbrough – Derby, 1

Vi har all respekt för Rooney och det han gör i Derby, vi håller även tummarna för att han löser kontraktet men här på lördag väntar trots allt en tuff, tuff bortamatch och vi är inte så säkra på att man lyckas stå emot. Middlesbrough är riktigt bra och slog som bekant ut Man United ur FA Cupen. De har dessutom kvalplatsen i sina egna händer inför det här mötet. Etta!

11. Millwall – Cardiff, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld, Millwall är ofta svåra att sätta fingret på och vi tycker deras tre senaste matcher lite sammanfattar var de faktiskt står i dagsläget, vinst, kryss och förlust. De blandar och ger, Cardiff kan därför mycket väl vinna det här mötet. 1X2!

12. Peterborough – Preston, X2

Peterborough har bara plockat ett poäng på de fem senaste omgångarna i Championship och den siffran går inte att blunda för, de infinner sig dessutom under nedflyttningsstrecket och har totalt sett förlorat 17 av 27 ligamatcher. X2!

13. Reading – Coventry, 2

27 november var senast Reading vann en match här i Championship och sedan dess har siffrorna sett katastrofala ut, det är allt annat än en överdrift. Reading kliver in här med fem raka förluster och addera därtill att de släppt in otroliga 19(!) mål på dessa fem matcher. Vi spikar Coventry! Tvåan är ett härligt drag.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se