Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/2


Spela!
Datum: Tisdag 2022-02-01 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 5. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 5 med fokus på Championship, League One och det sydamerikanska VM-kvalet! Det börjar dra ihop sig i Sydamerika, Brasilien och Argentina är som bekant klara för Qatar vilket möjligtvis kan öppna upp för skräll, det tar vi hänsyn till när vi presenterar vårt spelförslag. Det och annat såklart! Häng med och stort lycka till!

1. Millwall – Preston, 1X

Tät kamp så här på förhand mellan två lag som inte direkt varit jämna här på slutet, man blandar och ger och det skiljer dessutom bara ett poäng Millwall och Preston åt i tabellen inför tisdagens möte. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet. 1X!

2. Swansea – Luton, X2

Swansea fortsätter att gå trögt i seriespelet och har numer bara en vinst på de sju senaste omgångarna här i Championship. Det blev dessutom en 2-0-förlust mot bottenlaget Hull senast, Luton bör därför ha en god chans här! X2.

3. AFC Wimbledon – Cheltenham, 1X2

Varken AFC Wimbledon eller Cheltenham har vunnit någon av sina fem senaste matcher i League One och ligger båda dessutom pyrt till i tabellen. Vi tar därför inga risker utan plockar med samtliga tecken här. Vidöppen batalj.

4. Bolton – Cambridge, 1

Det är minst sagt otroliga siffror Bolton har bjudit på här under de senaste veckorna, tre raka vinster är facit och då har man besegrat Sunderland med 6-0, plockat en tung bortaseger mot Shrewsbury (1-0) och besegrat Ipswich komfortabelt med 2-0 på hemmaplan. Vi spikar hemmalaget!

5. Gillingham – Crewe, 1X

Illröda siffror i båda läger och två svaga tabellplaceringar, det är vad vi har framför oss här på MEMS Priestfield Stadium på tisdagskvällen. Svårt, men Crewes bortasiffror (1-3-10) får oss att klicka in ettan och vi adderar till tvåan då Gillingham inte direkt övertygat. 1X!

6. Doncaster – Rotherham, 2

Tabelljumbon vs tabellettan, och trots Rotherhams svaga siffror här på slutet så kan vi inte annat än att spika gästerna, de toppar tabellen och Doncaster har bara blott 19 poäng på kontot. Tvåa!

7. Sheffield Wednesday – Morecambe, 1

Tydlig skillnad i både kvalité och form får oss att spika Sheffield Wednesday här, Morecambe kämpar på i botten av tabellen och har haft det tufft på bortaplan. Sheffield är samtidigt ett av seriens starkaste hemmalag. Etta!

8. Wigan – Oxford United, 1X

Det blev storseger för Oxford här senast men den vinsten kom mot bottenlaget Gillingham, annorlunda motstånd väntar på tisdag när Wigan – som har förstaplatsen i sina egna händer – agerar värd. Wigan är bättre och formen är dessutom fin, 1X räcker fint!

9. Bolivia – Chile, X2

Lite av en sista chansen-fight för både Bolivia och Chile här när tre pinnar bara måste inkasseras om de har planer på att åka till Qatar senare under 2022. Vidöppet så här på förhand i och med status på lagen men vi väljer Chile, truppen är bättre! X2.

10. Argentina – Colombia, 1X

Colombia är i stort behov av poäng men vi är inte så säkra på att man räcker till här, stor besvikelse senast och då agerade man ändå hemmalag och ställdes mot Peru. Uppgiften är större här, 1X!

11. Brasilien – Paraguay, 1X

Krysset till runt 9% lockar såklart då Brasilien redan är klara för spel i Qatar i november månad. Högst troligt blir det dock en hemmaseger, brassarna är otroligt bra och Paraguay helt enkelt långt från. Men har man ett tecken över, kör!

12. Peru – Ecuador, X2

Ecuador har genomfört ett otroligt imponerande kval så här långt och säkrar vid vinst mot Peru en plats i Qatar-VM. Det är en otrolig morot, de kommer dessutom närmst från ett kryss mot Brasilien på bortaplan. Det får oss att klicka in X2.

13. Uruguay – Venezuela, 1

Bästa tänkbara motstånd för ett Uruguay som haft det väldigt kämpigt i kvalet men de har åtminstone kvalplatsen intakt med tre omgångar kvar att spela och vann här senast. De detaljerna, och det faktum att Venezuela är Sydamerikas sämsta landslag får spiken att känns bra. Etta!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
yogi
Användare
2022-02-01 16:31

tack för info. had eingen aning om att det var eu tips idag

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se