Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 25/1


Spela!
Datum: Tisdag 2022-01-25 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 4. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 4 med en jackpot på 4 000 000 kronor! Fotboll från Championship, Leauge One, Skottland, afrikanska mästerskapen och Belgien! En tuff rad när det bjuds på fotboll från de lägre divisionerna i Europa, vi har dock snickrat fram en fin rad med 8 halv- och 1 helgardering. Häng med! Och lycka till!

1. Birmingham – Peterborough, 1

Det blev en ny förlust för Peterborough här i helgen och det är fortsatt svårt att blunda för deras usla bortafacit, 12 förluster av 13 möjliga får oss att spika hemmalaget och Birmingham – drömläge att inkassera en andra raka!

2. Coventry – Stoke, 1X

Bara ett poäng skiljer Coventry och Stoke åt i tabellen inför tisdagens möte men Coventry har matchen mindre spelad, och lirar dessutom på hemmaplan här. Vi väljer 1X i en på förhand tät drabbning.

3. Luton – Bristol City, 1X

Bristol City har noterats för sex raka poängtapp på bortaplan och har alltså inte vunnit en match på resande fot sedan den 2 oktober, 2021. Luton, som infinner sig före i tabellen, dessutom med två matcher färre spelade, plockar minst ett poäng på tisdag. 1X!

4. Nottingham Forest – Barnsley, 1

Det är precis som med Peterborough svårt att blunda för Barnsleys usla facit, och speciellt här på bortaplan där Barnsley alltså ännu inte vunnit en ligamatch. Man är det enda laget i Championship som ännu inte vunnit en match på bortaplan än och då har man dessutom förlorat tre raka matcher inför tisdagen. Spik!

PROVA Betway – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 100 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Queens PR – Swansea, 1

QPR menar uppenbarligen allvar i år och jagar här på tisdag sin femte raka seger i Championship. Dessa fyra raka vinster innebär att QPR numer har en direktplats till Premier League i sina egna händer och därför säger känslan även att de vinner här på tisdag. Tydlig skillnad i dagsläget!

6. AFC Wimbledon – Ipswich, X2

Wimbledon har bara vunnit 6 av 25 möjliga ligamatcher den här säsongen och har dessutom noterats för sex raka poängtapp här i League One. Annorlunda ser formen ut hos gästerna, som vunnit tre av sina fyra senaste matcher. X2!

7. Burton – MK Dons, 1X

Favoritskapet ligger hos tabellfemman MK Dons men här väljer vi att rikta blicken mot Burton som är obesegrade i fyra raka matcher. Hemmaplansfördelen resulterar i nya poäng – vi väljer 1X!

8. Gillingham – Shrewsbury, X2

Tabelljumbon Gillingham har förlorat tre raka matcher i League One och dessutom noterats för 10 baklängesmål i dessa 3 matcher. Ett förfall är vad det är om vi väljer att titta längre tillbaka då Gillingham numer bara noterats för ett ynka poäng på de nio senaste omgångarna. X2 bör räcka!

9. Marocko – Malawi, 1

Marocko är såklart en stor, stor favorit här och det är väntat, de afrikanska mästerskapen har som bekant bjudit på många skrällar och dessutom många täta fighter, vilket lite öppnar upp för ett kryss men i slutändan bör ändå Marocko höja sig ytterligare i slutspelet.

10. St. Mirren – Aberdeen, X2

Svag start på säsongen för Aberdeen här i Skottland men nu har de vaknat till liv här på slutet och därför förväntar vi oss även att det blir poäng mot St. Mirren. Kryss mot Rangers senast trots allt, vinst innan dess och det är en tydlig signal på att de börjar hitta tillbaka. X2!

11. Charleroi – Kortijk, 1X2

Charleroi är allt annat än en garanti i dagsläget då de noterats för tre raka poängtapp och förlorat två av de tre matcherna, mot Oud-Heverlee med 3-0 bland annat – det resultatet sticker ut. Vi väljer därför att nyttja värdet på gästerna och plockar med samtliga tecken.

12. Gent – Oostende, 1X

Gent har ett fint hemmafacit och ligger okej till i tabellen med sin femteplats, Oostende är ett lag för botten och formen är jättesvag – 1X känns bra!

13. Excelsior – Den Haag, 1X

Tabelltrean vs tabellfemman och här går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen och väljer Excelsiors sida. Den Haag är seriens starkaste lag på hemmaplan vilket är anledningen till att man ens infinner sig bland de fem främsta, 1X känns därför bra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se