Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 8/1


Spela!
Datum: Lördag 2022-01-08 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 1. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 1 med fotboll endast från FA Cupen! En tuff, tuff kupong och ännu mer så i och med Covid-utbrotten i trupperna. Det är svårt att på förhand veta vilka matcher som kommer att bli av och vilka som kommer att lira, men vi gör ett försök och formar en rad – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Ett par intressanta drag har identifierats!

1. Hull – Everton, 1X

Everton har annat att tänka på än FA Cupen i dagsläget då de infinner sig först på en 15:e plats i tabellen i Premier League, blott 5 vinster efter 18 spelade omgångar och därför bör Benitez fokusera den inhemska serien framför FA Cupen. Vi testar 1X!

2. Leicester – Watford, 1

Leicester har siktet inställt på en tredje raka vinst på King Power Stadium på lördag, en 4-0-vinst över Newcastle följdes upp med ytterligare en imponerande trea mot Liverpool (1-0) och självförtroendet är tillbaka igen. Viktigt! Det räcker till vinst mot Watford här i FA Cupen.

3. Wigan – Blackburn, X2

Blackburn har nio raka matcher utan en förlust inför lördagens möte mot Wigan och infinner sig dessutom numer på en andraplats i Championship, med blott tre pinnar upp till tabellettan Bournemouth. Ett stabilt bygge som vi räknar med löser minst ett kryss mot Wigan. X2!

4. West Bromwich – Brighton, X2

Sex dagars vila för Brighton samt ytterligare sex dagars vila fram till PL-mötet mot Crystal Palace nästa vecka, det tror vi innebär att Brighton åtminstone löser krysset mot West Bromwich, formen är positiv och man ser ut att ha hittat tillbaka igen efter en längre period av negativa resultat. X2!

5. Swansea – Southampton, X2

Swansea har fått fyra raka matcher i Championship inställda vilket innebär att de inte lirat en tävlingsmatch sedan den 11 december 2021. Southampton är lite varmare i kläderna och de har bara förlorat en av sina sex senaste matcher. X2!

6. Birmingham – Plymouth, 1X

Birmingham har noterats för två raka förluster i Championship men har ställts mot tufft motstånd, tabelltvåan Blackburn och Queens PR. Svårighetsgraden sänks ett par snäpp på lördag, de fixar krysset mot ett Plymouth som inte lirat på ett tag. 1X!

7. Queens PR – Rotherham, 1

Rotherham toppar förvisso League One och formen är väldigt god men vi tycker samtidigt det är tydligt att Queens PR hittat rätt igen, de har kvalplatsen intakt här i Championship och har bara fem poäng upp till direktplatsen med matchen mindre spelad än Blackburn. Tredje raka? Yes. Spik!

8. Kidderminster – Reading, X2

Det är svårt att blunda för den stora skillnaden mellan lagen här, Kidderminster lirar amatörfotboll i England och har dessutom inte lirat en match sedan den 18 december. X2 bör räcka gott, Reading har trots allt börjat plocka poäng i Championship här på slutet.

9. Boreham Wood – AFC Wimbledon, 1X2

Amatörfotboll för Boreham är verklighet men det är samtidigt relevant att lyfta det faktum att de inte förlorat en match sedan en jäkla bra tid tillbaka, formen är fin och lagen ligger bra till i den inhemska serien. Annorlunda ser det ut för Wimbledon som bara har tre poäng ner till fel sida av strecket i League One. Vi plockar med samtliga tecken.

10. Barnsley – Barrow, 1

Barrow har vunnit 5 av 23 ligamatcher i League Two den här säsongen och formen är inte helt överraskande väldigt svag, vi väljer ettan här och tror på att Barnsley löser det här, trots svaga insatser i Championship.

11. Newcastle – Cambridge United, 1

Ypperligt läge för Newcastle att vinna för en gångs skull då de ställs mot ett lag från League One, och ett gäng som först infinner sig på en 16:e plats i tabellen där. Skillnaden är enorm, vi klickar in ettan och nöjer oss där.

12. Peterborough – Bristol Rovers, 1X

En månad har snart passerat sedan Bristol Rovers lirade en match, Peterborough har samtidigt tre raka inställda fighter i Championship vilket såklart gör det här väldigt komplicerat. Var står lagen i dagsläget? Vi väljer att gå på kvalitén och väljer i det här fallet Championship – och hemmalaget. 1X!

13. Port Vale – Brentford, 2

League Two vs Premier League, dessutom har Port Vale bara vunnit hälften av sina hemmamatcher den här säsongen och dessutom förlorat tre av sina fem senaste matcher i seriespelet. Vi väljer Brentford.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se