Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/12


Spela!
Datum: Onsdag 2021-12-29 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 52. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 52 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Premier League, Championship, portugisisk fotboll och League One på schemat den här onsdagen! En tuff kupong men utmaningen är trevlig och med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys! Spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

1. Chelsea – Brighton, 1X

Chelsea noterades för en efterlängtad vinst senast när de bortaslog Aston Villa med 3-1 i en match även Lukaku fick näta i, positiva nyheter och de kliver såklart in här som favoriter när Brighton kommer på besök. Krysset är dock intressant, en eventuell kupongrensare och Brighton vaknade till liv senast. Vi testar!

2. Brentford – Manchester City, 2

Manchester City har noterats för nio raka vinster i Premier League och har totalt sett målskillnaden 50-12 över 19 omgångar. Ser vi enbart till de fyra senaste matcherna lyder målskillnaden; 18-3. Ett otroligt lagbygge. Spik!

3. Blackburn – Barnsley, 1X

Blackburn ser inte ut att ha några planer som helst på att stanna av utan vinner match efter match och infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen här i Championship. De har vunnit fem raka matcher inför onsdagens möte och därför placerar vi även ut ettan först i match nummer 3. Det mittersta tecknet är dock spännande, Blackburn närmar sig ett poängtapp och värdet är fint. Vi testar.

4. Blackpool – Middlesbrough, X2

Middlesbrough har hållit nollan intakt i fyra raka matcher och vunnit fyra av sina fem senaste matcher i Championship, ett formstarkt lag som jagar en plats i Premier League nästa säsong. Det blir minst ett poäng mot Blackpool på onsdag.

PROVA Bethard – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 1000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Coventry – Millwall, 1X

Coventry har tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna men de förlorar samtidigt väldigt sällan fotbollsmatcher, dessutom entrar de onsdagens möte utvilade efter att ha fått två raka matcher uppskjutna. Det vänder nu! 1X ska räcka gott.

6. Sheffield United – Hull, 1

Sheffield United har en bättre poängskörd än Hull och är betydligt formstarkare då de jagar sin femte raka seger på onsdag, med hjälp av hemmaplansfördelen bör de därför gå segrande ur den här bataljen. Spik!

7. Guimaraes – Boavista, 1X

Boavistas bortafacit är otroligt svagt och formen likaså, de har ännu inte vunnit en match på resande fot (0-2-5), samtidigt jagar Guimaraes sin fjärde raka seger på hemmaplan. Generöst motstånd. 1X räcker gott.

8. Sporting Lissabon – Portimonense, 1

Klasskillnad på samtliga plan när tabellettan Sporting ställs mot tabellsexan Portimonense, resultatraden 13-2-0, 27-5 säger allt och därför spikar vi hemmalaget i match nummer 8. Trygg seger är att vänta!

9. Ipswich – Wycombe, X2

Wycombe är obesegrade i fem raka omgångar i League One varpå de vunnit tre av de matcherna, samtidigt placerar de sig 13 poäng före just Ipswich och har förstaplatsen inom räckhåll i den här serien. Ett formstarkt kollektiv. Vi väljer X2!

10. Milton Keynes Dons – Cheltenham, 1X

Cheltenham har förlorat fyra av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar och har bara ett poäng på de fyra senaste omgångarna i League One. Addera därtill att de totalt sett bara noterats för 2 av 11 möjliga vinster på bortaplan. MK Dons bör därför kunna plocka minst en pinne i det här mötet. 1X!

11. Oxford United – AFC Wimbledon, 1

14 poäng skiljer Oxford United och AFC Wimbledon åt i tabellen inför omgång 25 och skillnaden är därför också tydlig, Oxford har dessutom bara förlorat 1 av sina 10 senaste matcher i League One och det nederlaget kom mot topplaget Wigan. Hemmalaget klart starkare här. Spik!

12. Plymouth – Portsmouth, X2

Spännande värde på bortalaget Portsmouth som kommit igång på allvar under de senaste veckorna, de jagar på onsdag sin fjärde raka vinst på bortaplan och har numer bara tre poäng upp till kvalplatsen. Vi väljer X2 och går därför också emot favoriten.

13. Shrewsbury – Accrington Stanley, 1X2

Vi har att göra med två lag som hittat rätt i match nummer 13 där alltså både Shrewsbury och Accrington bjudit på ett par fina resultat under den senaste perioden, pigga och formstarka – alla tecken åker med!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se