Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 22/12


Spela!
Datum: Onsdag 2021-12-22 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 51. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 51 med en jackpot på ca 7.5 miljoner kronor! Mitt i veckan omgång i fotbollseuropa och det tackar vi såklart aldrig nej till, underbart med fotboll både i Serie A men även La Liga där ett fint möte ställs fram; Athletic Bilbao vs Real Madrid på San Mames. Utöver det fotboll från Frankrike, Nederländerna och Skottland! Vår analys finner ni i vanlig ordning här nedanför, även vårt spelförslag och tips till alla 13 matcher! Stort lycka till.

1. Empoli – Milan, X2

Vi bör allt annat än räkna bort Empoli från det här mötet då man fortsätter att bjuda på starka insatser, obesegrade sedan en tid tillbaka dessutom och detta Milan tycker vi är långt från det topplag tabellen visar. Krysset måste med – X2!

2. Napoli – Spezia, 1

Napoli plockade en riktigt tung bortaseger i Milano i söndags och den ska absolut inte underskattas, speciellt eftersom att den inkasserades efter en tung period, vilket vi bara tror boostar det här kollektivet och placerar Napoli i rätt spår igen. Spezia besegrar man därför tryggt. Spik!

3. Athletic Bilbao – Real Madrid, X2

Ett otroligt utfall i Madrid i söndags där Cadiz lyckades stå emot under 90 minuter, 0-0 slutade mötet och Real Madrid är ute efter revansch. De kommer absolut inte gå mållösa från det här mötet, X2 bör räcka när Real är ute efter att studsa tillbaka.

4. Bordeaux – Lille, X2

Bordeaux har sjunkit likt en sten i tabellen ett bra tag nu, egentligen fram till den senaste omgången då de äntligen studsade tillbaka. Dock ställdes de mot bottenlaget Troyes, Lille är någonting helt annat och de har dessutom börja vinna fotbollsmatcher. X2!

5. Saint Etienne – Nantes, X2

Saint Etienne agerar tabelljumbo i Ligue 1 med blott 2 vinster, 18 omgångar in. Dessutom är fyra raka förluster ett faktum, och därför kan vi inte annat än att välja Nantes sida. Tydlig skillnad, men krysset åker ändå med! Kan bli tight.

6. Nice – Lens, 1X

En aning överstreckade är vad Nice är i vår värld när Lens tittar förbi på onsdag, visst formen och hemmaplansfördelen talar i det här fallet för Nice men Lens är inte dåliga och därför utnyttjar vi det fina värdet – krysset måste med!

7. Monaco – Rennes, 1X

Hemmaplansfördelen tror vi bli avgörande när Monaco och Rennes drabbar samman på onsdag, tät kamp på förhand mellan två jämnbra lag där Rennes möjligtvis sticker ut en aning. De är starka, men Monaco är ofta att räkna med här i södra Frankrike och därför landar vi in en 1X-lösning!

8. Clermont – Strasbourg, 1X2

Vidöppen fight i vår värld, Clermont är knepiga här hemma och därför vågar vi inte räkna bort de, de plockade en pinne här senast mot tabellfemman Lens och är därför onekligen kapabla till att vinna över Strasbourg. Vi plockar med samtliga tecken.

9. Montpellier – Angers, 1

Montpellier har varit riktigt fina under de senaste veckorna och jagar sin fjärde raka seger när Angers tittar förbi. Gästerna har samtidigt bara en vinst på de fyra senaste omgångarna och med hjälp av hemmaplansfördelen tror vi därför Montpellier drar det längsta strået. Spiken känns bra.

10. Marseille – Reims, 1

Marseille har växlat upp igen efter en svagare period och har nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Ligue 1, de agerar dessutom tabelltvåa av en anledning och här på hemmaplan, mot ett motstånd av Reims kaliber, ska man bara vinna. Spik!

11. Troyes – Brest, X2

Troyes har förlorat fem av sina sex senaste matcher i Ligue 1 och den svaga formen går inte riktigt att blunda för, de sjunker likt en sten i tabellen och det gör absolut inte Brest, som är riktigt starka just nu. X2 ska räcka gott här i match nummer 11.

12. Utrecht – Twente, 1 2

Utrecht är fortfarande obesegrade på hemmaplan den här säsongen men värdet på Twente lockar, Utrecht är ordentligt överstreckade i vår värld och det måste utnyttjas, Twente agerar trots allt tabellfyra och jagar sin fjärde raka seger. Tvåan till runt 20% måste därför med. Dock vidöppen fight, gaffeln får det bli!

13. Hibernian – Aberdeen, 1

Ett poäng skiljer Hibernian och Aberdeen åt i tabellen vilket såklart gör det här mötet en aning ovisst, Aberdeen sticker ut som det formstarkare laget men har ställts mot väldigt generöst motstånd, tabelljumbon bland annat och därför blir det tuffare på onsdag. Vi chansar en aning och väljer hemmalagets sida, ettan är ett minst sagt härligt drag till runt 38%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se