Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/12


Spela!
Datum: Onsdag 2021-12-15 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 50. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 50 med mitt i veckan omgång i både Premier League och Bundesliga! Det tackar vi absolut inte nej till, och utöver bland annat ett Londonderby i PL, så är det även fotboll från Belgien, Schweiz, Spanien och Italien vi har att göra med här! FA Cupen och Coppa Italia dessutom. En ordentlig mix! Vi säger stort lycka till och vår analys och spelförslag finner ni i vanlig ordning här nedanför!

1. Arsenal – West Ham, X2

Svårighetsgraden höjs ett par snäpp för Arsenals del som vi tror kommer att få det jobbigt mot West Ham på onsdag, fin insats senast mot Southampton men det är är långt från samma starka kollektiv som West Ham. X2 testas!

2. Burnley – Watford, 1X

Watford har förlorat fyra raka matcher i Premier League och har dessutom flest förluster av samtliga lag i den här serien, 11 stycken. Burnley bör ha en god chans att plocka poäng här på Turf Moor. 1X!

3. Brighton – Wolves, 1 2

Tre raka kryss för Potters Brighton, samtidigt som Wolves förlorat två raka fighter, dags att gå för tre pinnar. Vidöppet! Gaffeln testas.

4. Crystal Palace – Southampton, 1

Crystal Palace noterades för en efterlängtad trea mot Everton efter fina 3-1 på Selhurst Park, Southampton räckte samtidigt inte till på Emirates Stadium och föll med klara 3-0. Tydlig skillnad i vår värld, Palace vinner igen.

5. Bayer Leverkusen – Hoffenheim, 1X

Hemmaplansfördelen tror vi fäller avgörandet för utfallet i den här på förhand täta drabbningen, ett formstarkt Hoffenheim får det jobbigt på BayArena – segersviten tar slut! 1X.

6. Augsburg – Leipzig, 2

Storseger över Gladbach senast och innan dess vinst över City i Champions League, Leipzig är igång igen och en svag upplaga av Augsburg räknar vi därför med att de besegrar. Spik!

7. Union Berlin – Freiburg, 1X

Union Berlin har bara förlorat en match här på hemmaplan samtidigt som de gått segrande ur fem av åtta matcher, ett fint facit som bekräftar att fjolårets säsong inte alls var någon tillfällighet. Minst en pinne här mot Freiburg! 1X!

8. Standard Liege – Beerschot, 1X

Beerschot agerar tabelljumbo och har förlorat 13 av 18 ligamatcher den här säsongen, de entrar dessutom det här mötet med tre raka förluster på kontot. Tydlig skillnad, 1X räcker gott!

9. OH Leuven – Club Brugge, 2

Tabelltvåan Club Brugge jagar sin fjärde raka seger i ligaspelet och har numer ”bara” fyra poäng upp till förstaplatsen och USG, det gäller att fortsätta vinna matcher och ett formsvagt OH Leuven bör man därför göra jobbet mot.

10. Young Boys – Basel, 1X

Toppfight i Schweiz. Det skiljer tre poäng Young Boys och Basel åt i tabellen och en tät kamp kan vi därför räkna med att få se här. Vi tycker dock Young Boys tydligt varit det bättre laget under de senaste åren och Basel har dessutom tappat poäng i hälften av sina bortamatcher i år. YB plockar minst en pinne här.

11. Tenerife – Eibar, 1X2

Vi tar inga risker i den här på förhand täta drabbningen i Spanien utan plockar med samtliga tecken och håller en extra tumme för Eibar. Fint värde! Vamos!

12. Fiorentina – Benevento, 1

Klasskillnad i Coppa Italia, Fiorentina öser bara på just nu och även fastän man kommer att rotera en aning mot Benevento så ska man bara vinna tryggt här på hemmaplan. Tydlig skillnad i dagsläget, toppen i Serie A vs Serie B!

13. Barrow – Ipswich, X2

Runda 2 i FA Cupen. League Two vs League One och här väljer vi att gå på just kvalitén, Barrow ligger långt långt ner i tabellen i League Two och Ipswich i mitten av den i en serie ovanför, skillnaden är tydlig och därför känns X2 även bra. Vi testar!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se