Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Celta Vigo


Spela!
Datum: Fredag 2021-12-10 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.96
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Mallorca och Celta Vigo har båda gått bra under de senaste veckorna och har siktet inställt på en trepoängare. Öppen matchbild är att vänta.

Mallorca kommer närmst från en tung, tung bortaseger över Atletico Madrid och det innebär att nykomlingen infinner sig på en fin 12:e plats i tabellen efter 16 spelade omgångar. En nykomling som möjligtvis inte räknades bort helt inför säsongen men de flesta var överens om att det skulle bli en jobbig säsong. Det kan det såklart fortfarande bli men i dagsläget är det inte alls mycket som faktiskt tyder på det då Mallorca undvikit ett nederlag vid 11 olika tillfällen den här säsongen. Det är en riktigt bra siffra.

Celta Vigo däremot har betydligt större krav på sig än en nykomling men infinner sig trots detta först på en 14:e plats i tabellen, de har dock betydligt mer i sig och vi förväntar oss att Celta med lirare som Aspas, Santi Mina, Suarez och Mendez till slut får fart på det hela, det bör man kunna få med den här truppen tycker man. Den förstnämnda kommer dock inte till spel på fredag vilket såklart är ett stort avbräck för Celta.

Men trots detta anser vi Celtas chanser vara goda till poäng i den här matchen, nu kommer de förvisso närmst från en förlust men vi tycker man fått se indikationer på att Celta varit på uppgång under de senaste veckorna. De slog Alaves med 2-1 på bortaplan innan förlusten mot Valencia här senast, och innan det noterades man alltså för poäng mot både Villarreal (1-1) och Barcelona (3-3). Känslan säger därför att vi kommer att få bevittna två lag som går för det ordentligt på fredag, Mallorca ser sin stora chans men det gör även Celta Vigo.

Alla som följt Celta Vigo närmre under Eduardo Coudet är väl medvetna om hur offensivt lagda detta Celta Vigo är, och visst har Coudet gjort ett par justeringar sedan fjolårets säsong då det inte alls var hållbart att lira med en defensiv mittfältare, samtidigt som fem spelare enbart gick på offensiven (57 insläppta mål i fjol – fler än tabelljumbon Eibar), men de påminner fortfarande i år om exakt samma Celta Vigo.

2-1 spelade Celta Vigo som sagt här närmst mot Valencia, 2-1 innan dess mot Alaves, 1-1 mot Villarreal och 3-3 mot Barca, mönstret är tydligt i vår värld, dvs att vi ofta får se mål åt båda håll när Celta infinner sig på banan.

Detsamma gäller Mallorca som vi redan på förhand visste skulle ha problem i defensiven, de är tunna där bak och har släppt in 23 mål den här säsongen – bara två lag är sämre (tabelljumbon Levante och Cadiz). Tittar vi dessutom närmre på deras senaste matcher, så kan vi även här konstatera att vi ofta får se matcher med mål åt båda håll. I sex av Mallorcas sju senaste matcher i La Liga har vi fått se exakt det utfallet.

Därför blir även vårt speltips från Mallorca just BLGM – Ja och detta till fina 1.96 gånger degen hos spelbolaget Betsson! Givet spel härifrån. Stort lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se