Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Inter


Spela!
Datum: Tisdag 2021-12-07 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: Under 3.0 mål
Odds: 1.75
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Real Madrid står på 12 poäng inför den avgörande gruppfinalen på tisdag, samtidigt som Inter står på 10. Båda lagen är som bekant klara för vidare spel i Champions League eftersom att Sheriff placerar sig fyra poäng bakom Inter, men det är just gruppvinsten man vill åt här, då slipper man eventuellt ett Bayern, Chelsea, Liverpool eller City i åttondelen och det vill man givetvis göra.

Därför är det onekligen en supermatch vi har framför oss här på tisdag, ett formstarkt Real Madrid vs ett formstarkt Inter och dessutom ett Inter som är ute efter revansch efter förlusten på San Siro. Att det kommer att smälla ordentligt räknar vi därför med men målen är allt annat än en garanti i Madrid, istället räknar vi med att få se en avvaktande tillställning och i sin tur en målsnål fight på tisdagskvällen.

Real Madrid tar sig som bekant alltid an dessa typ av möten med ett stort, stort tålamod, de är oerhört trygga i att ge bort initiativet under inledningen och det är exakt så de tidigare approachat mötena mot Inter. Det har gett fin utdelning, mer exakt tre raka vinster och därför vore det bara konstigt om de valde att göra några som helst förändringar här på tisdag. Vi räknar därför med att Real inleder avvaktande och kliver de in i halvtidsvilan med ett 0-0-resultat så går allt enligt plan, med lirare som Kroos, Casemiro och Modric är man väl medvetna om att sista 30 är avgörande. Man vinner dessutom gruppen via ett kryss, vilket bara talar för att det är exakt så Real kommer att approacha tisdagens möte.

Karim Benzema, Real Madrids bästa spelare under inledningen som tillsammans med Vini i princip stått för alla Real Madrids mål kommer inte till spel på tisdag efter att ha åkt på en muskelskada mot Real Sociedad i helgen. Jovic kliver in istället och vi alla är nog överens om att det är en sämre spelare. Därför räknar vi med att Real Madrid får det tufft med att få hål på Inter här på tisdag, blickarna vänds på Vini och såklart har en ett avgörande i sig här men Inter försvarar sig bra och det kommer bli allt annat än enkelt.

Vi räknar dock även med att Inter får det jobbigt med målskyttet, Militao och Alaba ser bara bättre och bättre ut där den förstnämnda tagit ytterligare kliv under de senaste veckorna. Dessutom är aldrig ett avvaktande Real enkelt att få hål på, där Kroos och Modric är experter på att hålla i boll. Underspelet blir därför per automatik intressant här, och mer exakt är det alltså under 3.0 mål i matchen (asian) vi har valt att titta närmre på.

Det stod 0-0 enda in i den 89:e matchminuten senast Inter och Real ställdes mot varandra i september månad, vi räknar med samma typ av matchbild här på tisdag och därför investerar vi som sagt även i under 3.0 mål i matchen (asian). Vid exakt tre mål betalas hela insatsen tillbaka. Ett otroligt bra spel från Madrid. Underspelet finner ni till godkända 1.75 gånger degen hos spelbolaget Bethard! Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se