Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 4/12


Spela!
Datum: Lördag 2021-12-04 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 48. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 48 är här! 4 matcher från Premier League och 9 från Championship, allt är i sin ordning och vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Tips till varje enstaka fight. Häng på och stort lycka till!

1. Wolverhampton – Liverpool, X2

Molineux Stadium är en klurig plats att spela fotboll på, speciellt när Wolves ser ut att ha fått pusselbitarna på plats och ser sådär svårslagna ut som de gjorde under 19/20. Dessutom tabellsexa i dagsläget, kan bli en tät drabbning det här. X2!

2. Watford – Manchester City, 2

Watford återvände direkt till förlustspåret efter krossen av Manchester United, vilket innebär att man förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Dessutom fyra insläppta mot Leicester senast, med det sagt så konstaterar vi att det råder klasskillnad här – Manchester City vinner tryggt.

3. Newcastle – Burnley, 1X

Bra läge här för ett Newcastle som haft det oerhört jobbigt under inledningen, man ställs mot ett annat motstånd som lidit och med hjälp av hemmaplansfördelen bör man åtminstone få med sig krysset – Burnley har ännu inte vunnit en match på bortaplan.

4. Southampton – Brighton, X2

Öppen drabbning så här på förhand men i vår bok är Brighton i grund och botten bättre. Visst inte den bästa formen men det finns mer att hämta, det vet vi. De slog Southampton på St Mary's i fjol och kan göra det igen på lördag. X2!

5. Barnsley – Huddersfield, X2

Barnsley har vunnit en fotbollsmatch sedan den 14 augusti vilket innebär 1 vinst på 18 försök här i Championship, den trean plockade man dessutom mot tabelljumbon Derby. Huddersfield plockar poäng. X2!

6. Blackburn – Preston, 1

Ettan är ett superdrag till runt 45% då Blackburn är inne i en bra period med tre vinster på de fyra senaste omgångarna (10 poäng). De lirar dessutom på Ewood Park och här hemma vinner man ofta. Relevant att lyfta: bara tre lag i Championship har plockat färre poäng än Preston på bortaplan. Spik!

7. Blackpool – Luton, 1X

Luton har bara plockat en pinne på de fyra senaste omgångarna här i Championship och dessutom blivit nollade tre av fyra matcher. Man sjunker likt en sten i vatten och det blir ett nytt tapp på lördag – Luton har tappat poäng i 8 av 10 bortamatcher. 1X!

8. Bristol C – Derby, 1X2

Bristol City går allt annat än att lita på i dagsläget och därför plockar vi helt enkelt med samtliga tecken när tabelljumbon Derby tittar förbi på lördag. För precis samma sak känner vi kring gästerna Derby. Det här mötet kan sluta lite hur som helst.

9. Cardiff – Sheffield United, X2

Sheffield United är stabila och svårslagna och därför utnyttjar vi det faktum att Cardiff är favoriter i den här matchen, tät drabbning så här på förhand – vi testar!

10. Middlesbrough – Swansea, 1X

Stor besvikelse i Swansea-lägret efter förlusten mot Reading på hemmaplan senast, Middlesbrough besegrade samtidigt Huddersfield med 2-1 på bortaplan. Det blir skillnaden på lördag – Middlesbrough plockar poäng. 1X!

11. Millwall – Birmingham, 1X

1X känns riktigt bra här i och med att Millwall bara förlorat en match på hemmaplan sedan i augusti månad, de är uppenbarligen svårslagna och vi är samtidigt inte jätteimponerade av vad Birmingham bjudit på så här långt. 1X!

12. Nottingham – Peterborough, 1

Otroliga bortasiffror för detta Peterborough, det ser alltså inte ut att vända för deras del när de nu entrar lördagens möte med 9 förluster, av 10 möjliga på resande fot. Vi finner de dessutom i botten av tabellen med blott 16 poäng på kontot. Fin möjlighet för värden Nottingham.

13. Reading – Hull, 2

En liten chansning men det finns giltiga skäl för att välja tvåan framför något annat här i match nummer 13, Hull jagar sin femte raka seger i Championship på lördag och de har dessutom hållit nollan intakt i tre av sina fyra senaste matcher. En riktigt stark period och tvåan till runt 28% är därför tokintressant. Vi testar!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se