Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Watford - Manchester United


Spela!
Datum: Lördag 2021-11-20 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: United -1.25 mål
Odds: 2.13
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Ett hårt pressat lagbygge och tränare i Manchester United och Solskjaer. De har bara en vinst i sikte på lördag. Måstematch!

Det har väl inte undgått någon att det har blåst hejvilt kring Manchester United och Solskjaer, därför finns det ingen som helst anledning att gå in närmre på det utan det är egentligen bara att konstatera att Manchester United behöver vinner lördagens möte mot Watford. Gör man inte detta kan styrelsen mycket väl agera snabbt på grund av all press som vilar över klubben. Spännande förutsättningar för den neutrala supporten inför lördagens möte, minst sagt.

Och det är som bekant inte alls konstigt att det varit extra stormigt kring Manchester United under de senaste veckorna. Tre förluster på de fyra senaste omgångarna i PL är ett faktum för Solskjaers United och då har man egentligen bara Ronaldo att tacka för att siffrorna inte ser sämre ut än så. Här tänker vi givetvis på resultaten i Champions League där Ronaldo steppat fram vid tre av fyra möjliga tillfällen, vore det inte för de sena avgörandena mot Villarreal och Atalanta så hade Manchester United haft blott 1 seger på deras 10 senaste matcher. Otroligt!

Då vet vi ungefär hur pressade Manchester United faktiskt är inför lördagens möte mot Watford på Vicarage Road. Sjätteplatsen må vara intakt och man har fortsatt bara fem poäng upp till fjärdeplatsen men vi kommer samtidigt inte från att skillnaden är tydligt på exempelvis ett Liverpool och United. Eller ta Manchester City som ett exempel, det skiljde bara tre poäng mellan City och United inför derbyt senast men skillnaden var markant när lagen gjorde om tre pinnar på Old Trafford. City vann den matchen komfortabelt och gick i princip på halvfart, det är givetvis ett ordentligt utropstecken. Efter alla dessa senaste insatser är därför trean bara ett måste för United på lördag, landslagsuppehållet kan väl dessutom bara ha varit positivt för deras del?

Oavsett skick Manchester United är i så går det inte annat än att påstå att lördagens motstånd är ett generöst sådant. Watford infinner sig först på en 17:e plats i tabellen och entrar det här mötet med fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Dessa har man inkasserat mot Arsenal, Southampton, Liverpool och Leeds och då har de dessutom blivit nollade i samtliga matcher. Därför har vi, trots Uniteds svaga form, väldigt svårt att se att Watford ska kunna gå segrande ur den här fighten.

Watford saknar dessutom viktige Kucka på lördag på grund av avstängning, tillsammans med Sarr och Troost-Ekong är Kucka den liraren som har gjort flest minuter för Watford under säsongen 21/22 och därför är det även ett försvagat Watford vi kommer att få se på lördag.

Nu lider även Manchester United av ett par skador då Varane och Cavani är out, samtidigt som Pogba är avstängd men de har samtidigt en betydligt bredare trupp och Lindelöf som kommer in istället för Varane är trots allt en hyfsad ersättare. Samtidigt får man högst troligt in McTominay istället för Pogba och det ser vi i nuläget bara som en nyttighet för ett United som behöver ta de där extra metrarna.

Med det sagt så utgår vi ändå från att United gör jobbet på lördag, miljöombytet tror vi bara har gjort de bra och ett formsvagt Watford ska man bara besegra med lirare som Ronaldo, Rashford, Fernandes och Greenwood på banan – oavsett skick man faktiskt är i. Därför trycker vi in United (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 2.13x hos ComeOn. Allt över dubbla degen är spelbart i vår värld. 0-2? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se