Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 20/11


Spela!
Datum: Lördag 2021-11-20 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 46. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 46 och vi välkomnar äntligen tillbaka ligafotbollen! Två veckor har passerat sedan vi fick njuta av Premier League och Championship och det är bara att tacka för att landslagsuppehållet är över. Det är åtminstone vår känsla inför lördagens Stryktipset-kupong. Dessutom får hela sju matcher från Premier League plats på kupongen, alltid en trevlig detalj! Med det sagt så sparkar vi igång analysen – spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Liverpool – Arsenal, 1

Arsenal har främst vunnit matcher på Emirates Stadium i år och trots att formen är riktigt fin så har vi svårt att se att de ska räcka till här, Liverpool är större, starkare och mötet går av stapeln på Anfield. Given spik i vår värld, tuffa möten nedanför och där behövs tecknena betydligt mer.

2. Watford – Manchester United, 2

Lite space från PL och ligafotbollen tror vi har United väl, man ställs dessutom mot ett generöst motstånd under lördagen och därför räknar vi med att man vinner. Måstematch efter derbyförlusten senast – vi spikar Manchester United!

3. Wolverhampton – West Ham, X2

West Ham har betydligt mer på plats och är i grund och botten det bättre laget av dessa två, formen är dessutom bra och de har hittat rätt igen efter förlusten mot Brentford. Vi väljer deras sida, men krysset måste med – Wolves har växlat upp!

4. Norwich – Southampton, 1X

Norwich noterades för sin första trepoängare i den senaste ligaomgången (Brentford) och sådant tenderar att kunna få lite fart på lag. De är iofs ett sämre lag än Southampton men vi ser ett trevligt värde i ettan, dessutom är resultaten mer spretiga så här direkt efter ett landslagsuppehåll – gaffeln testas!

5. Aston Villa – Brighton, X2

Aston Villa har varit helt under isen under de senaste veckorna och visst kan ett landslagsuppehåll bara vara positivt för deras del men här ser vi Brighton som det bättre laget. De har ett grundspel på plats och är alltid lojala till uppgiften – och det räcker till poäng mot ett formsvagt Villa. X2!

6. Newcastle – Brentford, X2

Newcastle fortsätter att tappa poäng i omgång efter omgång och har alltså ännu inte vunnit en match i Premier League. Ett allvarligt läge, men även en resultatrad som bekräftar deras stora problem. Brentford är bättre och plockar poäng på lördag. X2!

7. Burnley – Crystal Palace, 1X

Crystal Palace ser ofta väldigt bra ut under Viera men de vinner samtidigt väldigt sällan, 3 vinster är ett faktum efter 11 spelade omgångar och därför räknar vi med att de får det tufft på Turf Moor. Det blir ett nytt poängtapp på lördag. 1X!

8. Bristol City – Blackburn, 1X

Bristol C har förlorat fem av sina sex senaste matcher i Championship och därför kom även landslagsuppehållet väldigt lägligt för deras del. Nu har man fått chansen att samla sig en aning och vi räknar därför med att det blir poäng här mot Blackburn. De har betydligt mer i sig än en 19:e plats i den här serien. 1X!

9. Huddersfield – West Bromwich, 1X

West Bromwich har varit helt fantastiska på The Hawthorns där de alltså fortfarande är obesegrade efter nio spelade matcher. På bortaplan ser däremot siffrorna helt annorlunda ut, de har tappat poäng i mer än hälften av sina matcher (5 av 8) och Huddersfield är som bekant inte alls dåliga – de löser minst ett kryss här!

10. Hull – Birmingham, X2

Hull går fortsatt väldigt svagt i Championship och har nu förlorat 11 av 17 ligamatcher och har samtidigt bara två lag under sig i tabellen. Vi ser därför ett väldigt fint värde i tvåan och krysset (28- & 27%), Birmingham har dessutom hittat rätt och vunnit tre av sina fyra senaste matcher. No-brainer! X2.

11. Middlesbrough – Millwall, 1

Hemmavinsten är det vanligaste utfallet för Middlesbrough här på Riverside och därför är även ettan till runt 45% ett härligt drag i match nummer 11. Visst en liten chansning men det gäller att testa, dessutom flera vidöppna tillställningar på veckans kupong vilket givetvis lämnar oss med fler chansningar. Spik!

12. Preston – Cardiff, 1

Cardiff har förlorat 10 av 17 ligamatcher den här säsongen och har samtidigt otroliga -14 i målskillnad, bara ett lag i Championship har släppt in fler mål än Cardiff. Ettan är därför tokintressant till runt 45% – vi testar!

13. Reading – Nottingham, 1X2

Det är i princip omöjligt att placera Reading rätt i den här serien och därför tar vi inga risker här när Nottingham tittar förbi. De vinner, förlorar, vinner och förlorar. Här närmst vann de dock efter en riktig tung period. Alla tecken åker helt enkelt med!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se