Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bosnien-Hercegovina - Finland


Spela!
Datum: Lördag 2021-11-13 15:00
Land: Bosnien
Liga: VM - Kval
Spel: 1
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Bosnien Hercegovina och Finland har båda andraplatsen i sina egna händer inför lördagens möte i Zenica. Vilka drar det längsta strået?

Bara två omgångar återstår att spela för både Bosnien och Finland när vi entrar omgång 7 under lördagen. De förstnämnda har sju poäng och Finland står på åtta, samtidigt som Ukraina infinner sig tvåa (9 poäng) med en match mer spelad. Detta innebär alltså att både Bosnien och Finland har playoff i sina egna händer inför lördagens möte, det gäller därför att vinna till varje pris om man har planer på att spela VM i Qatar nästa år.

2-2 slutade det senaste lagen ställdes mot varandra i mars månad, 2-1 Finland en bra bit in i matchen men Bosnien kom tillbaka och kvitterade. Här på hemmaplan entrar Bosnien dock matchen som favoriter, de gör dock detta med bara en trepoängare intakt efter sex spelade omgångar och därför är det onekligen upp till bevis på lördag. Lirare som Dzeko och Pjanic måste steppa fram här.

Finland har däremot gjort exakt det som förväntats av dem, resultatraden 2-2-2 tycker vi går i linje med var Finland står i dagsläget, de är ett organiserat lag men saknar den absoluta spetsen och högre krav kan man därför inte ställa på det finska landslaget, både Ukraina och Bosnien har rent truppmässigt, ett bättre landslag i vår värld. Finland har däremot varit mer pålitliga än Bosnien, man vet var man får av Finland och det är något man inte riktigt vet med Bosnien Hercegovina i dagsläget, de har blandat och gett en del på slutet men har de samtidigt en bra dag på jobbet, ja då ska de bara besegra Finland här hemma i Bosnien.

Vi förväntar oss att få se en tät tillställning här i Zenica under lördagseftermiddagen. Det är som bekant oerhört mycket som står på spel och därför tror vi även båda lagen inleder mötet avvaktande. Både Bosnien och Finland behöver vinna men vi har samtidigt väldigt svårt att se att man kommer att köra på en tokoffensiv direkt från matchstart. Snarare tvärtom, räknar vi med att få se ett stort tålamod från båda läger.

Och det som i slutändan kommer att avgöra den här bataljen tror vi blir spetsen i offensiven. Av naturliga skäl. En tät drabbning med få målchanser och då tenderar de stora spelarna att steppa fram. Och här tycker vi ändå Bosnien sticker ut som det starkare laget, Pjanic, Krunic och Dzeko, det är fotbollsspelare som till vardags spelar på en hög nivå, den sistnämnda, Edin Dzeko har dessutom fått en bra start på sin session i Inter och öser in mål i Serie A. Det är viktigt och det tror vi blir helt avgörande för utfallet i den här matchen.

Dubbla degen för en Bosnien-vinst väljer vi därför att plocka, man löste trots allt krysset i Finland, men även ett kryss mot både Ukraina och Frankrike på bortaplan. Nu är det dags att vinna. Vi klickar in den raka ettan hos spelbolaget ComeOn. 1-0? Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se