Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Georgien - Sverige


Spela!
Datum: Torsdag 2021-11-11 18:00
Land: Georgien
Liga: VM - Kval
Spel: 2 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.96
Bolag: betsafe

Rekarens Spelmotivering

Dags för VM-kvalets två sista matcher! Sverige infinner sig i Georgien och har endast tre poäng i sikte när planen är att försvara förstaplatsen.

Vilken avslutning vi kommer att få se i det här VM-kvalet och det är bara att konstatera att det är en otroligt spännande avslutning. Visst en del nerver inkluderade, men vi kommer inte från att det blir dramatiskt om Sverige ser till att plocka tre pinnar av Georgien samtidigt som Spanien besegrar Grekland. Då avgöras allting i Sevilla, Spanien den 14 november.

Förutsättningarna ser ut som sådana, vinner både Spanien och Sevilla under torsdagen så har inte Sverige råd att förlora mot Spanien i den absolut sista omgången, ett oavgjort resultat betyder att Sverige är klara för VM men en förlust betyder dessvärre att en andraplats är säkrad, och därför håller vi givetvis en extra tumme för Grekland under torsdagen.

Nog om det och till det viktiga, dvs Georgien-matchen. Sverige behöver först göra jobbet här under torsdagen och visst är det ett av de sämre lagen i gruppen, men det finns absolut inget utrymme för underskattning. Vi minns alla när Georgien var på besök i Stockholm i mars månad, Sverige var direkt illa ute i den matchen men lyckades till slut stå emot en sprudlande offensiv från Georgiens sida, Claesson gjorde 1-0 i den 35:e matchminuten och det blev också slutresultatet. I omgången efter det hade Georgien ett 1-1-resultat med sig enda in i den 92:a matchminuten mot Spanien, men Olmo kunde sedan avgöra och nederlaget blev ett faktum. Även det ett bevis på att Georgien kan orsaka en del problem, även fastän det gått betydligt trögare för deras del här på slutet.

Tittar vi närmre på Georgiens senaste resultat här i VM-kvalet så är det hela väldigt tydligt, dvs att man har tappat ordentligt med kraft under de senaste månaderna. Visst vinst över Kosovo här närmst, men innan dess en 2-0-förlust mot Grekland, 4-0-förlust mot Spanien och en 1-0-förlust mot Kosovo, Georgien står därför på blott fyra poäng i det här gruppspelet och det är såklart ett motstånd Sverige bara ska besegra i det här läget.

Zlatan Ibrahimovic är som bekant tillbaka i den svenska truppen men det är fortsatt oklart om han kommer att finnas med från start här eller inte, oavsett utfall i den frågan, så bidrar den mannen som bekant med sin blotta närvaro. Kravet blir större och fokuset likaså, därför räknar vi med att Sverige entrar banan med största möjliga fokus, och i slutändan även ser till att dra det längsta strået här. Sverige underskattar sällan motstånd och är ofta under Janne väl förberedda inför sådana här fighter, de vet vad som krävs och spelar alltid med ett stort tålamod.

Vi räknar dock inte med någon målfest på torsdag, utan tror Georgien kommer att försvara sig hyfsat okej i den här matchen. De har bara släppt in 12 mål samtidigt som de bara gjort 4 framåt, vilket talar för en någorlunda så tillknäppt tillställning. Vi vet även att Sverige sällan går all in för ett ledningsmål, utan defensiven är alltid viktig för Janne och det tror vi resulterar i att vi får bevittna färre än fyra mål i matchen.

Den raka tvåan + under 3.5 mål i matchen blir därför spelet från Batumi, Georgien – ni finner kombinationsspelet till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betsafe. 0-1/2? Stort lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
mattoz
Användare
2021-11-11 15:22

Nu håller vi tummarna för Sverige! Under 3 mål borde det bli

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se