Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/11


Spela!
Datum: Torsdag 2021-11-11 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 45. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 45 med VM-kvalet i fokus, både i Europa och Sydamerika (Sverige gästar Georgien i en helt avgörande fight). Och sist men inte minst, U21-fotboll där England och Tjeckien ställs mot varandra i en riktig sexpoängsmatch. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, stor analys och spelförslag precis här nedanför. Stort lycka till!

1. Georgien – Sverige, 2

Knepig bortafight kan det mycket väl bli men i slutändan räknar vi med att Sverige drar det längsta strået här, en helt avgörande match och trepoängaren är ett måste om man har planer på att sluta först i den här gruppen. Spik!

2. Grekland – Spanien, X2

Grekland har uppenbarligen en defensiv som kan orsaka problem för vilket lag som helst, ett poäng nere i Spanien och vinst över Sverige här hemma i Grekland, det kan mycket väl bli oavgjort igen – X2!

3. Rumänien – Island, 1X

Island är som bekant inte samma landslag som tidigare och det hela har varit väldigt tydligt i det här kvalet, blott två vinster står man på och då är det dessutom bara att konstatera att den här gruppen är en av dem svagare. Otroligt svagt kval av Island så här långt alltså, Rumänien agerar grupptvåa och plockar därför minst en pinne här hemma i Rumänien. 1X!

4. Irland – Portugal, X2

Irland har så här långt förlorat mot Serbien, Luxemburg och Portugal i det här VM-kvalet och samtidigt tappat poäng mot Azerbajdzjan, väldigt tydligt i vår värld att man inte alls kommit upp i nivå och då ska man helt enkelt inte räcka till mot ett Portugal som jagar förstaplatsen. Krysset lockar dock till runt 15%, och Portugal har varit långt från 100-procentiga – vi testar!

PROVA Betway – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Etablerade Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus. Sätt in 100 kronor och få 200 att spela för. Läs mer och registrera er här!

5. Slovakien – Slovenien, 1X

Hemmaplansfördelen tror vi fäller avgörandet för utfallet i match nummer 5, Slovakien och Slovenien står på exakt lika många poäng inför omgång 9 men här på bortaplan har Slovenien förlorat tre av fyra matcher – fördel Slovakien! 1X.

6. Armenien – Nordmakedonien, X2

Nordmakedonien har bara förlorat en av sina fem senaste matcher och det nederlaget inkasserade man dessutom mot Tyskland vilket inte alls är fy skam. Formen är bra och målsättningen tydlig, man ska sluta tvåa i den här gruppen och då måste man plocka poäng på onsdag – X2!

7. Azerbajdzjan – Luxemburg, 1X2

Tät kamp så här på förhand där det är väldigt svårt att välja sida, det är tydligt att varken Azerbajdzjan eller Luxemburg räcker till för att utmana om en plats i VM och senast lagen ställdes mot varandra så slutade det hela 2-1 till Luxemburg. Tät kamp då och så blir det även på onsdag. Alla tecken ska med!

8. Ryssland – Cypern, 1

Ryssland kliver in i onsdagens möte med fyra raka vinster och som gruppetta i grupp H, före Kroatien, Slovakien och bland annat Slovenien, en tydlig bekräftelse på att Ryssland är att räkna med. Ett otroligt starkt kollektiv som bara ska besegra ett motstånd av Cyperns kaliber. Given spik!

9. Ecuador – Venezuela, 1

Grupptrean Ecuador har överraskat positivt i det sydamerikanska VM-kvalet och precis det motsatta har Venezuela alltså gjort, vi vet sedan tidigare att de är ett av kontinentens svagaste landslag och det har bara bekräftats ytterligare under de senaste månaderna. De placerar sig sist i gruppen med 9 förluster av 12 möjliga, given spik i match nummer 9.

10. Paraguay – Chile, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, Chile går allt annat än att lita på i dagsläget då de blandar och ger väldigt mycket, överlag har de dessutom stått för ett väldigt svagt kval och vunnit noll matcher på bortaplan. Vi räknar dock inte bort Chile, de har inkasserat två raka segrar och även fastän båda kommit på hemmaplan, så kan ett boostat självförtroende mycket väl leda dem till en trea. Gaffel!

11. Brasilien – Colombia, 1

Brasilien och Colombia ställdes mot varandra så sent som för en månad sen, då i Colombia och i en match Falcao & Co fick med sig ett poäng, 0-0 slutade det då och just 0-0 har Colombia spelat vid tre raka tillfällen här i VM-kvalet. De är uppenbarligen svårslagna, men här i Brasilien räcker man inte till – brassarna är otroliga just nu (10-1-0). Spik!

12. Peru – Bolivia, 1X

Hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt i det sydamerikanska VM-kvalet och det är väldigt tydligt när det kommer till Bolivias siffror, noll vinster på bortaplan och bara blott två pinnar säkrade – Peru plockar minst ett poäng här! 1X.

13. England U21 – Tjeckien U21, 1X

Måstematch för England när de ställs mot gruppettan Tjeckien och ett Tjeckien som vunnit alla sina fyra matcher i det här kvalet, det finns därför inget utrymme för poängtapp om England har planer på att sluta först i den här gruppen. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se