Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 6/11


Spela!
Datum: Lördag 2021-11-06 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 44. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 44 med en jackpot på ca 15(!) miljoner kronor! 13 nya matcher, 3 från Premier League och 10 från Championship och vi har en mitt i veckan-omgång att hålla koll på! Stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher, precis här nedanför. Stort lycka till!

1. Crystal Palace – Wolverhampton, X2

Wolves har vaknat till liv! 13 poäng av 15 möjliga är facit på de 5 senaste omgånganra och defensiven ser riktigt jäkla bra ut, Viera däremot har fortsatt problem i Palace och vinner sällan – X2 känns därför bra!

2. Brentford – Norwich, 1X

Brentford är det bättre laget men har tappat sitt momentum, det ska vi aldrig underskatta och därför måste krysset med i match nummer 2 – kan bli en tät tillställning.

3. Brighton – Newcastle, 1

Brighton stod för en fantastisk insats på Anfield senast och därför kan vi inte annat än att placera ut ettan först i den här matchen, och där stannar vi också – Newcastle är helt under isen just nu. Härligt drag till runt 45%!

4. Barnsley – Hull, 1X

Ångestmöte mellan två av Championships svagaste lag vars formkurvor i princip enbart lyser rött, Barnsley har dock ett generöst spelschema framöver och lirar två raka hemmamatcher – kan vara en minivändning på g (4 poäng?). Vi går på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

5. Birmingham – Reading, 1 2

Svag form hos gästerna men de har mer i sig, är onekligen kapabla till att vinna på St Andrew's Trillion Trophy Stadium på lördag. Härligt värde! Vi testar.

6. Blackburn – Sheffield U, 1X

Blackburn ställs mot ett formstarkt Fulham på onsdag men oavsett utfall i den matchen räknar vi med att man kommer att ha saker och ting att säga till om mot Sheffield, formen är god och man trivs jättebra på Ewood Park – de är svårslagna här. 1X känns därför bra.

7. Cardiff – Huddersfield, X2

Formen är mörk som natten i Cardiff-lägret inför deras fight mot QPR på onsdag, ett poäng har de noterats för på de nio senaste omgångarna och addera därtill att de släppt in flest mål i Championship – 29 stycken. Annorlunda ser läget ut hos Huddersfield. X2!

8. Nottingham – Preston, 1X2

Två ojämna lag i dagsläget som är direkt opålitliga, Nottingham under presterar kraftigt på City Ground och Preston har ännu inte vunnit en match på resande fot. Vi tar med samtliga tecken.

9. Coventry – Bristol C, 1

Ettan är ett riktigt härlig drag till runt 45% då Coventry trivs som fisken i havet här på Coventry Building Society Arena, de är ett av seriens starkaste hemmalag och formen är god – de gör anspråk på spel i PL nästa säsong, det gör inte Bristol C.

10. Luton – Stoke, 1 2

Stoke har betydligt mer i sig än vad de visat upp under de senaste veckorna och därför bör det bara vara en tidsfråga innan de landar in en trea igen, vi räknar inte bort dem. Gaffel, och så håller vi en extra tumme för Stoke. Heja!

11. Millwall – Derby, 1X

Ett poäng från nedflyttning i i fjol och tabelljumbo idag, Derby må spela jämnt men de vinner inte matcher och därför känner vi oss trygga med 1X här – Millwall är det bättre laget.

12. Peterborough – Fulham, 2

Är Mitrovic Championships bästa spelare? Det kan vara så, serben öser in mål för sitt Fulham (18 mål på 15 matcher) och laget ser inte ut att ha några som helst planer på att spela kvar i den här serien nästa år – tvåan är ett härligt drag till runt 31%!

13. West Bromwich – Middlesbrough, 1

West Bromwich står i skrivande stund på noll förluster här på The Hawthorns och finns med där uppe och gör anspråk på spel i PL nästa säsong. Det är väldigt väntat, Middlesbrough blir det därför poäng mot – ettan är ett superdrag.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se