Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 31/10


Spela!
Datum: Söndag 2021-10-31 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 43 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga på agendan den här söndagen och vi sparkar igång analysen direkt, tips till samtliga 13 matcher och givetvis ett spelförslag! Lycka till.

1. Aston Villa – West Ham, X2

West Ham fortsätter att imponera på oss och här närmst slog man till och med ut Manchester City ur EFL Cup, innan dess, tre raka vinster – över Tottenham, Genk och Everton. X2 ska räcka mot ett formsvagt Aston Villa – ett Villa som förlorat tre raka matcher.

2. Norwich – Leeds, 1 2

Norwich första trepoängare i Premier League 21/22? Så kan det mycket väl bli i och med status på Leeds, vi klickar in gaffeln och utesluter krysset!

3. Roma – Milan, 1X

Milan kommer att inkassera sitt blott andra poängtapp i Serie A och detta gör man mot ett Roma som ser väldigt stabila ut, vände och vann över Cagliari senast och det boostar självförtroendet. 1X testas mot ett Milan som närmar sig den där första förlusten.

4. Genoa – Venezia, 1X

Två formsvaga gäng som tillsammans inkasserat totalt tre vinster under säsongen 21/22, hemmaplansfördelen blir avgörande här – 1X känns okej!

5. Sassuolo – Empoli, 1

Sassuolo besegrade Juve i Turin efter ett sent avgörande och det är en insats vi tror boostar kollektivet ordentligt, man tar med sig den insatsen till Mapei Stadion och besegrar Empoli tryggt. Spik!

6. Norrköping – Elfsborg, 1X2

Otroligt spännande tillställning i Norrköping mellan två lag som går för samtliga tre pinnar, och här tar vi inga som helst risker, visst Elfsborg är inne i en riktigt bra period men vinsten är långt från en garanti, Norrköping är även de kapabla att vinna. 1X2!

7. Örebro – Djurgården, 2

Örebro har 10 poäng upp till Halmstad och kvalplatsen med fem omgångar kvar att spela för och vi konstaterar därför att det hela är över, DIF kan inte förlora mot ett lag i det här skicket i jakten på ett ligaguld. Spik!

8. Atletico Madrid – Real Betis, 1X

Atletico Madrid förlorar väldigt sällan matcher men poängtappen är fortsatt många och därför måste krysset med i match nummer 8 när ett formstarkt Real Betis tittar förbi. 1X!

9. Getafe – Espanyol, 2

Tvåan är ett spännande drag till runt 34% då Getafe fortfarande inte vunnit en match i La Liga under säsongen 21/22, tre kryss och åtta förluster är facit samtidigt som vi tycker att Espanyol tydligt visat att de är i La Liga för att stanna. Vi testar!

10. Real Sociedad – Athletic Bilbao, 1

Real Sociedad besegrade knepiga Celta Vigo med 2-0 på bortaplan i torsdags och känns otroligt stabila just nu, Isak gör mål och man toppar La Liga-tabellen, då är dessutom känslan att Sociedad har betydligt mer i sig. Man vinner igen. Spik!

11. Clermont – Marseille, X2

Marseille löste ett kryss mot både PSG och Nice och tar nu sikte på att studsa tillbaka till vinnarspåret när man besöker Clermont, Clermont har problem och är ett klart sämre lag men krysset måste med, blir högst troligt en tät kamp.

12. Montpellier – Nantes, 1X

Nantes har vunnit tre raka matcher på hemmaplan men på bortaplan har det sett annorlunda ut, här har man bara en vinst på fem försök och vi ger därför Montpellier goda chanser att plocka poäng. Ett hemmastarkt Montpellier är vad vi har framför oss, 1X!

13. Augsburg – Stuttgart, X2

Augsburg mår inget bra just nu och börjar bli en het kandidat till att åka ur Bundesliga, blott sex poäng på kontot och inkasserar förlust efter förlust. X2 bör räcka!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se