Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 30/10


Spela!
Datum: Lördag 2021-10-30 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 43. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 43 med en jackpot på ca 16(!!) miljoner kronor! Underbara Stryktipset är tillbaka med ett flertal spännande fighter, Liverpool ställs mot Potters Brighton och två krisklubbar i Tottenham och Manchester United gör upp om tre pinnar i London, det och mycket mer när vi analyserar Stryktipset vecka 43. Häng med och stort lycka till!

1. Liverpool – Brighton, 1

Liverpool har gjort fem mål i tre av sina fem senaste matcher, mot Porto, Watford och Manchester United och addera därtill att de även hunnit med att sätta dit tre mot Atletico på Wanda Metropolitano, ja går det ens att få stopp på det här gänget? Knappt. Spik!

2. Tottenham – Manchester United, X2

Botteninsats deluxe för Manchester United senast och här gäller därför bara en sak för Ronaldo & Co, tre pinnar. Turligt nog ställs man mot ett väldigt uddlöst Tottenham och därför tror vi det åtminstone blir en pinne i London. X2 känns okej, trots allt.

3. Newcastle – Chelsea, 2

Lite som med Liverpool, går det ens att få stopp på Tuchels maskineri? Knappt. Vi spikar Chelsea när de ställs mot nästjumbon Newcastle – ett Newcastle som fortfarande står på noll vinster!

4. Watford – Southampton, 1X

Watford kommer närmst från en 5-2-seger över Everton på Goodison Park och det är en insats vi tror boostar kollektivet ordentligt inför mötet mot Southampton. Southampton är samtidigt ett av de sämre lagen i serien just nu och därför tycker vi 1X känns bra i match nummer 4.

5. Burnley – Brentford, X2

Tät drabbning så här på förhand och här lär det bli en ordentlig duell om samtliga tre pinnar, Brentford är dock det bättre laget och det går inte att blunda för, trots spel på bortaplan. X2 känns bra på förhand, Burnley vinner väldigt sällan matcher.

6. Bristol C – Barnsley, 1 2

Vidöppen tillställningen mellan två oerhört formsvaga lag, Bristol C entrar mötet med tre raka förluster samtidigt som Barnsley står på sex raka nederlag, varken hemmalaget eller bortalaget går bevisligen att lita på och därför testar vi gaffeln – och håller en extra tumme för gästerna.

7. Derby – Blackburn, 1X

Derby är fortfarande obesegrade på hemmaplan efter sju spelade matcher och därför är 1X mest intressant här, visst Blackburn har totalt sett varit bättre men de lider på bortaplan och har bara inkasserat en vinst.

8. Huddersfield – Millwall, X2

Millwall är inne i en väldigt bra period med fyra segrar på de fem senaste omgångarna i Championship och är streckade till 27%, vilket bara måste utnyttjas då Huddersfield fick sig en ordentlig smäll senast – kan vara en aning urbalans. X2!

9. Hull – Coventry, 2

Coventry har tagit sig i kragen sedan den där storförlusten mot Luton i slutet på september månad och har gått okej sedan dess, en topplats är fortfarande intakt och man ställs mot ett väldigt formsvagt Hull på lördag. Tvåan till 31% är ett spännande drag, vi testar!

10. Middlesbrough – Birmingham, 1

Tydlig skillnad här när ett väldigt formstarkt Middlesbrough tar sig an Birmingham på Riverside. Hemmalaget har noterats för tre raka segrar och har dessutom hållit nollan intakt i samtliga tre matcher, annorlunda ser det ut för gästerna som kämpar på i botten av tabellen. Ettan är ett bra val till 46%.

11. Preston – Luton, 1X2

Ett hemmastarkt Preston tar sig an ett formstarkt Luton, men ett Luton som gjort det betydligt bättre än Preston sett till hela säsongen. Tät drabbning så här på förhand, vi plockar med samtliga tecken i match nummer 11 – kan sluta lite hur som helst är känslan!

12. Sheffield United – Blackpool, X2

Det finns alla anledningar att titta närmre på Blackpool här då Sheffield United inte imponerar, de vann förvisso senast men det var mot nästjumbon Barnsley, ett Barnsley som dessutom förlorat sex(!) raka matcher. Och därför kan vi inte låta bli tvåan till 29% här, X2 är klart mer spännande när Blackpool jagar sin fjärde seger på de fem senaste omgångarna.

13. Swansea – Peterborough, 1X

Swansea må ha varit en besvikelse men här på hemmaplan har de gjort jobbet då de bara förlorat en av sina sju inledande fighter, de kommer dessutom närmst från en 2-1-vinst över West Bromwich här på hemmaplan och därför ska de bara plocka poäng mot seriens svagaste bortalag i Peterborough. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se