Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/10


Spela!
Datum: Onsdag 2021-10-27 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 43. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 43 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! EFL Cup, toppmöte i Allsvenskan och fotboll från både La Liga, Serie A och Ligue 1. Ligafotboll mitt i veckan alltså och det tackar vi ju aldrig nej till, vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher, i vanlig ordning här nedanför. Nu kör vi! Stort lycka till.

1. Burnley – Tottenham, X2

Tydlig skillnad trots att Tottenham går svagt med två raka förluster på kontot, det blir minst ett oavgjort resultat mot Burnley här på Turf Moor. X2 ska räcka gott.

2. Leicester – Brighton, 1

Ett tufft matchande och fyra raka poängtapp är ett faktum för Potters Brighton, som inte riktigt har samma bredd som andra etablerade lag i Premier League. EFL Cup är därför ett ypperligt läge att rotera för Potter – därför vinner Leicester här på hemmaplan. Spik!

3. Stoke – Brentford, X2

Det finns en stabil grund hos detta Brentford och den tror vi räcker till för ett kryss mot Stoke här i EFL Cup, Stoke är dessutom ur slag med tre raka förluster. X2!

4. West Ham – Manchester City, X2

Peps Manchester City har en otrolig fördel i och med bredden på truppen och vi kommer därför att få se en stark City-elva trots att det är EFL Cup på agendan. Dessutom rullar det här maskineriet alltid vidare, oavsett sammanhang har City ett stort bollinnehav och bryter ner motstånd och motstånd. X2!

5. Malmö FF – AIK, 1X

Tre avgörande pinnar står på spel i jakten på ett ligaguld och här väljer vi att gå på hemmaplansfördelen och klickar in 1X, Malmö FF är uppenbarligen ingen garanti men här hemma förlorar de väldigt sällan fotbollsmatcher. AIK har samtidigt fortsatt stora problem på bortaplan (3-3-5, -2).

6. Kalmar FF – Varberg, 1X

Ypperligt läge att studsa tillbaka för Kalmar som noterats för två raka förluster i Allsvenskan, mot Mjällby och här närmst mot Djurgården. Varberg har samtidigt inte vunnit sedan den 13 september. 1X!

7. Sirius – Hammarby, 2

Hammarby stod för en imponerande vändning i helgen när de kom tillbaka från ett 3-1-underläge mot Östersund på Tele2, visst ett svagt motstånd men den vändningen ger de onekligen energi inför de avslutande omgångarna. Hammarby har bara fem poäng upp till tredjeplatsen. Spik!

8. Cagliari – Roma, X2

Formen må vara svag hos detta Roma men de har samtidigt ställts mot Napoli och Juve i de två senaste omgångarna i Serie A, på onsdag sänks svårighetsgraden och därför bör man åtminstone få med sig en pinne – Cagliari står fortfarande på blott en vinst i Serie A.

9. Empoli – Inter, 2

Empoli studsade tillbaka i mötet mot Salernitana men Inter är ett par steg upp och därför tror vi inte hemmalaget räcker till här, Inter är fortsatt tunga även fastän de är snäppet svagare sett till i fjol. Spiken känns därför bra här.

10. Lazio – Fiorentina, 1X2

Lazio är oerhört ojämna och går uppenbarligen inte att lita på i dagsläget, det blev förlust mot Hellas Verona med 4-1 här närmst och därför plockar vi med samtliga tecken när Fiorentina tittar förbi på onsdagskvällen. Det här kan sluta lite hur som helst – given helgardering!

11. Real Betis – Valencia, 1

Real Betis drog det längsta strået mot Rayo Vallecano senast och agerar därmed tabellfemma efter 10 spelade omgångar i La Liga. Det är fin fart på Pellegrinis mannar och därför känner vi oss trygga med spiken här i match nummer 11 – Valencia har noterats för sex raka poängtapp i La Liga.

12. Vallecano – Barcelona, X2

Vi räknar absolut inte bort nykomlingen Rayo Vallecano från det här mötet utan är övertygade om att de kan orsaka problem för ett bortasvagt FC Barcelona på onsdag. Rayo placerar sig trots allt före Barca i tabellen och har vunnit alla sina matcher på hemmaplan. Fyra av fyra. X2!

13. Nice – Marseille, 1X

Det skiljer bara ett poäng Nice och Marseille åt i tabellen inför omgång 11 och en tät fight är därför att vänta här på onsdag. I slutändan tycker vi dock det lutar åt en hemmaseger, Nice har vunnit fler matcher här på slutet och är fortfarande obesegrade här på hemmaplan. Marseille har dessutom bara vunnit en av sina sju senaste matcher, sett till alla tävlingar. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se