Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 23/10


Spela!
Datum: Lördag 2021-10-23 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 42. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 42 med en jackpot på ca 20(!!) miljoner kronor! Det är en minst sagt fin lördag vi har framför oss där fem matcher från Premier League får plats på Stryktipset kupongen och åtta från Championship. Glöm inte att det är mitt i veckan-omgång i Championship, det spelas fotboll under tisdagen och lördagen vilket onekligen är relevant att nämna. Vi tar hänsyn till det och kan göra eventuella förändringar. Analys och spelförslag precis här nedanför. Lycka till!

1. Brighton – Manchester City, 2

Svårighetsgraden höjs ett par snäpp för Brighton som haft ett trevligt spelschema under inledningen, vi tar absolut inget från dem men känner oss samtidigt trygga med tvåan – kan dessutom visa sig vara ett riktigt härligt drag! Brighton faller ur top 4.

2. Leeds – Wolverhampton, 1 2

Bruno Lage börjar få ordning på saker och ting i detta Wolves och laget jagar sin fjärde raka seger på lördag, tvåan given egentligen i alla system men vi adderar till ettan då Leeds har betydligt mer i sig än vad de visat under inledningen – en klassisk Bielsa-svacka! Vidöppen tillställning i vår värld.

3. Everton – Watford, 1X

Watford har fallit tillbaka till förlustspåret igen och där räknar vi med att de infinner sig under ett par omgångar till, fem insläppta mot Liverpool senast och innan dess förlust mot Leeds och poängtapp mot Newcastle på hemmaplan. Alldeles för dåligt, Everton plockar minst en pinne på Goodison!

4. Southampton – Burnley, 1X

Vinst senast för Southampton och en insats vi tror kan ge de en boost av energi, Burnley är man bättre än och hemmaplansfördelen får 1X att kännas tryggt – Burnley står fortfarande på noll vinster i Premier League säsongen 21/22.

5. Crystal Palace – Newcastle, 1

Crystal Palace genomförde en fin match på Emirates Stadium i måndags och det gjorde man även i omgångarna innan, mot Leicester och Brighton där man också undvek ett nederlag. Newcastle är ett klart sämre lag och därför bör Palace vara steget större på Selhurst Park – ettan given till 44%!

6. Birmingham – Swansea, X2

Birminghams offensiv skrämmer inget lag i Championship och därför drömläge för Swansea att få med sig poäng härifrån, lite på uppgång är de trots allt och därför känns X2 bra här.

7. Blackburn – Reading, 1X

Reading har visat upp en minst sagt stabil defensiv under de senaste veckorna men Blackburn förlorar väldigt sällan matcher vilket får oss att, med hjälp av hemmaplansfördelen, välja deras sida. Tät tillställning är att vänta, 1X känns därför okej.

8. Blackpool – Preston, X2

Det mittersta tecknet är Prestons mest vanliga utfall i Championship och tre av deras fyra senaste matcher har just slutat oavgjort, tät tillställning är att vänta och känslan säger att Blackpool inte har spetsen för att avgöra det här. X2!

9. Bournemouth – Huddersfield, 1

Det är en minst sagt härlig fart på detta Bournemouth i dagsläget och de är också storfavoriter till att ta steget upp till Premier League, hemmaplansfördelen gör därför ettan superintressant till runt 45% – ett härligt drag på Vitality!

10. Luton – Hull, 1X2

Vi litar varken på Luton eller Hull i dagsläget och väljer därför att plocka med samtliga tecken i match nummer 10, Luton är väl snäppet vassare i dagsläget men samtidigt långt från en garanti – tvåan är därför intressant. Heja Hull!

11. Millwall – Stoke, X2

Stoke har bevisat att de är att räkna med i en toppstrid, eller åtminstone att de är tillräckligt bra för att göra upp om top 6 positionerna, vinsten över West Brom var tung och en indikation på det tycker vi. Får man igång offensiven blir man att räkna med, defensiven solid. X2.

12. Peterborough – Queens PR, X2

Peterborough har det inte lätt just nu, de entrar omgång 13 med ligans sämsta målskillnad och en tabellplacering under nedflyttningsstrecket, oavsett omgången mitt i veckan räknar vi med poängtapp för hemmalaget på lördag. QPR är bättre. X2 känns bra!

13. West Bromwich – Bristol C, 1

West Bromwich har två raka tremålssegrar mot Bristol C och här hemma räknar vi med att de åtminstone har ytterligare en trea i sig, Bristol C är alldeles för mycket upp och ner, motsatsen till jämna och därför känns ettan trygg – härligt drag till runt 45% dessutom. Vi testar!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se