Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/10


Spela!
Datum: Onsdag 2021-10-20 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 42. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 42 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Champions League är tillbaka på kupongen och mer exakt handlar det alltså om sex fighter, där bland annat Malmö FF gästar Chelsea på Stamford Bridge. Är det kupongens mest givna spik? Svar ja dessvärre, kniven mot strupen för Solskjaer dessutom där vi höjer ett varningsfinger för Atalanta som mycket väl kan besegra United på Old Trafford. Mycket fint med den här veckan alltså, och med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder i vanlig ordning på ett spelförslag. Lycka till!

1. Chelsea – Malmö FF, 1

Kupongens mest givna spik dessvärre och ännu mer så eftersom att Chelsea föll mot Juventus med 1-0 i Turin. Chelsea vill vinna den här matchen till varje pris och därför blir det även en komfortabel hemmaseger. 3-0?

2. Manchester United – Atalanta, 1X2

Manchester United är bevisligen allt annat än en garanti och därför måste samtliga tecken med här, Atalanta kan mycket väl vinna den här matchen och det vore faktiskt ingen skräll om United till och med åkte ut ur gruppspelet – direkt svaga under de senaste veckorna.

3. Benfica – Bayern München, 2

Bayern München spelade seriefinal i söndags och ledde den matchen med 5-0 efter 37 spelade minuter, en otrolig insats och därför bör Benfica inte räcka till här, trots spel på hemmaplan. Bayern är inget FC Barcelona. Spik!

4. Zenit – Juventus, X2

Attityden och vinnarmentaliteten är tillbaka i Juve-lägret igen efter en otroligt svag start på säsongen och just ur den aspekten är Juve tillbaka, spelet ser dock inte 100-procentigt ut och där har Allegri saker och ting att förbättra. Fem raka uddamålsseger får oss att plocka med krysset när en tuff fight väntar i Ryssland. X2!

5. Lille – Sevilla, X2

Vi håller Sevilla betydligt högre än Lille, både på ett kvalitativt plan men även ur ett erfarenhetsperspektiv, de vet vad som krävs för att ta sig vidare från ett gruppspel i Champions League och de är redo, minst sagt. X2 räcker gott!

6. Young Boys – Villarreal, 1X

Villarreals oförmåga att vinna fotbollsmatcher får oss att utnyttja det fina värdet på Young Boys, även hemmaplansfördelen spelar en stor roll givetvis, och utöver det också det faktum att Young Boys faktiskt presterat bra i Champions League så här långt. 1X!

7. Huddersfield – Birmingham, 1

Birmingham har bara noterats för ett ynka poäng på de sex senaste omgångarna i Championship och addera därtill att de blivit nollade i fem(!) raka matcher. Ett otroligt svagt facit som bör resultera i en komfortabel hemmaseger här, Huddersfield är bra just nu och har dessutom en kvalplats i sina egna händer. Spik!

8. Hull – Peterborough, 1X

Peterborough har det inte lätt just nu då de agerar nästjumbo i Championship med seriens svagaste målskillnad, de har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgånganra och släppt in åtta mål, därför tror vi på poäng för Hulls del på onsdag. 1X ska räcka gott.

9. Fulham – Cardiff, 1

Att Fulham är streckade till runt 80% gör givetvis de andra tecknen intressanta men det är samtidigt supersvårt att argumentera för Cardiff-poäng just nu, de är helt under isen och har förlorat sex raka matcher inför onsdagen. Addera därtill att de blivit nollade i fem av de sex matcherna. Fulham vinner tryggt! Spik.

10. Middlesbrough – Barnsley, 1X

Barnsley är ett av seriens formsvagaste lag och är faktiskt det svagaste om vi enbart ser till de fyra senaste omgångarna, noll poäng och dessutom nollade i tre av de fyra senaste omgångarna. Middlesbrough är på en annan nivå, 1X räcker gott.

11. Preston – Coventry, X2

Supertät fight så här på förhand men i slutändan håller vi ändå Coventry som det bättre laget, de förlorar väldigt sällan matcher och är med där uppe i tabellen. Har även en pålitligt målskytt i Gyökeres, svensken har gjort 9 mål på 12 matcher och leder sitt lag till nya poäng på onsdag. X2!

12. Reading – Blackpool, 1 2

Två formstarka lag som vunnit en del under de senaste veckorna och därför tycker vi gaffeln är superintressant här då Reading streckas till runt 65%. Bara 14% är inne på gästerna och det är trevliga förutsättningar, minst sagt. Vi testar!

13. Swansea – West Bromwich, X2

Swansea har varit en stor besvikelse så här långt in på 21/22 och står alltså bara på 3 vinster, av 12 möjliga. Annorlunda ser det ut för topplaget West Bromwich som uppenbarligen har planer på att lira PL-fotboll nästa säsong. Tabelltvåa just nu! X2 räcker gott.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se