Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/10


Spela!
Datum: Söndag 2021-10-17 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 41. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 41 med en jackpot på ca 3,5 miljoner kronor! Ligafotbollen är tillbaka och vilka fighter vi bjuds på! Juve – Roma bland annat, men även ett Stockholmsderby och ett stormöte i både La Liga och Bundesliga; Leverkusen och Bayern gör upp om tre pinnar och Barca tar sig an Valencia på Camp Nou. Wow! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och hela analysen samt spelförslag finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

1. Everton – West Ham, X2

Calvert-Lewin, Richarlison, Gomes, Coleman och Delph är samtliga out för Evertons del och därför är det även i vår värld fördel West Ham i den här matchen. X2 känns bra på förhand när West Ham jagar sin fjärde seger på de fem senaste matcherna!

2. Newcastle – Tottenham, X2

Trean inför landslagsuppehållet tror vi var en helt avgörande vinst för Tottenham, som entrade mötet mot Aston Villa sargade och formsvaga, nu vann man den matchen och det får oss att tro på att man åtminstone ser till att undvika ett nederlag mot ett så pass formsvagt motstånd som Newcastle faktiskt är. De står fortfarande på noll segrar. X2!

3. Juventus – Roma, 1X

Juventus har möjligtvis inte sett 100-procentiga ut under de senaste veckorna men de har sett till att vinna igen och jagar sin femte raka seger mot Roma på söndag. Dessutom är man obesegrade i sex raka matcher, därför tycker vi 1X känns bra så här på förhand.

4. Empoli – Atalanta, 2

Atalanta är inte alls på samma fina nivå som under fjolårets säsong men ett Empoli ska man väl kunna lösa tre pinnar mot? Överstreckade möjligtvis, men vi väljer att lita på gästerna här, de har dessutom gått starkt på bortaplan – 7 poäng av 9 möjliga. Spik!

5. Udinese – Bologna, 1 2

Tvåan till runt 20% måste med här då Udinese är ett av ligans formsvagaste lag inför söndagens möte, de har bara noterats för ett ynka poäng på de fyra senaste omgånganra och har dessutom blivit nollade i tre av fyra matcher. Bologna är dock långt från en garanti och därför testar vi gaffeln i match nummer 4 – heja Bologna!

6. Hammarby – AIK, X2

AIK:s defensiv är att lita på och därför väljer vi också gästernas sida i match nummer 4, även mer pålitliga i ett Stockholmsderby och helt enkelt bättre. X2 ska därför räcka gott här.

7. IFK Göteborg – Örebro, 1

Ångestmöte deluxe! Två väldigt formsvaga lag dessutom men här tror vi ändå IFK löser samtliga tre pinnar, Örebro har förlorat 9 av 11 bortamatcher den här säsongen och har otroliga -21 i målskillnad, det här måste Berg & Co bara lösa hemma i Göteborg. Spik!

8. Mjällby – Kalmar FF, X

Luktar kryss från mils avstånd här tycker vi, och även fastän det är en stor chansning så är känslan god på förhand, krysset är Mjällbys mest vanliga utfall i år och de kan heller inte släppa in mål, tät tillställning är att vänta och där lockar alltså krysset mest.

9. Barcelona – Valencia, 1X2

Ett väldigt ovisst möte och därför måste även värdet utnyttjas på Valencia som i skrivande står på runt 10%, även krysset är tokintressant och måste med men Barca är Barca, och lirar på Camp Nou. Helgarderingen är därför given i match nummer 9.

10. Celta Vigo – Sevilla, 2

Sevilla bjöds på ett drömläge till att kliva upp på en förstaplats i tabellen här i La Liga strax innan landslagsuppehållet men chokade helt och föll i sin tur mot Granada med 1-0. En stor besvikelse och nu gäller det att studsa tillbaka direkt vilket man bör ha en god chans att göra mot ett Celta som inlett svagt. Vi testar spiken!

11. Villarreal – Osasuna, 1X

Villarreal streckas till runt 77% och det måste bara utnyttjas när ett formstarkt Osasuna tittar förbi på El Madrigal, gästerna är svårslagna och infinner sig på en fin femteplats i tabellen och därför måste minst ett kryss med här i match nummer 11. Villarreal är långt från en garanti – har bara vunnit två av sina sju inledande fighter.

12. Bayer Leverkusen – Bayern München, X2

Vi kan räkna med att få se en reaktion från Bayern Münchens sida på söndag i och med att man närmst föll mot Eintracht Frankfurt med 2-1 på Allianz Arena, därför är tvåan given men även krysset plockas med (14%) då Leverkusen jagar sin sjätte raka seger. Bayern något överstreckade?

13. Bordeaux – Nantes, X2

Bordeaux står fortfarande på blott en vinst efter nio spelade omgångar och det får oss att vända blicken mot Nantes som överraskat positivt, de är med där uppe och har dessutom vunnit tre av sina fyra senaste matcher. X2 ska därför räcka!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se