Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Belgien - Frankrike


Spela!
Datum: Torsdag 2021-10-07 20:45
Land: Belgien
Liga: UEFA Nations League
Spel: Belgien DNB
Odds: 2.15
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Belgien och Frankrike drabbar samman på Juventus Stadium i Turin under torsdagen. Ett lag kommer att gå vidare, vi tror oss veta vilket.

Vi är framme vid semifinal nummer två i UEFA Nations League vilket innebär att Belgien och Frankrike bara är två matcher från att vinna hela tävlingen. Portugal gjorde det 2019 men kommer inte att upprepa bedriften i år då de är out, det står istället mellan Spanien, Italien, Belgien och Frankrike, och finalen spelas den 10 oktober i Turin. På söndag.

Så ser läget ut inför avslutningen och inte helt oväntat är det att Frankrike entrar torsdagens möte som favoriter, knappa sådana men de är fortfarande favoriter och det finns väl fog för det favoritskapet då de har ett minst sagt otroligt lag. Frankrike har dock inte gått att känna igen under det senaste året, vi minns deras tidiga urtåg ur EM men vi minns även deras svaga insatser i det aktuella VM-kvalet där man både misslyckades med att besegra Ukraina och ett krisdrabbat Bosnien & Hercegovina. Därför ska det bli väldigt spännande att se hur de hanterar ett formstarkt Belgien på torsdag, växlar de upp i samband med att svårighetsgraden höjs? Eller fortsätter de på det inslagna spåret?

Det återstår givetvis att se, vi tycker dock att Belgien har alla anledningar att gå för det på torsdag, de är som bekant ett av världens bästa landslag och är, tillskillnad från Frankrike inne i en bra period. Under den senaste landslagssamlingen noterades Belgien för nio poäng av nio möjliga i VM-kvalet, de gjorde dessutom nio mål, varav tre av dem kom mot det tuffaste motståndet i gruppen, mot Tjeckien. De flyger i vanlig ordning fram i kvalspelen och därför höjer vi även ett varningsfinger för Lukaku & Co på torsdag, visst bör de vara kapabla till att besegra Frankrike i Turin?

Att Frankrike har världens bästa trupp skriver säkerligen de flesta under på, ett komplett lag med världsklasslirare på varje position. Därför var det heller inte så konstigt att de vann VM 2018, dessutom genom att i princip gå på halvfart genom hela tävlingen. Det var otroligt, minst sagt. Men nu har det ändå passerat tre år sedan dess och Frankrike har som sagt inte alls kommit upp i nivå under de senaste 10 månaderna, därför tycker vi det finns anledningar att investera i Belgien på torsdag.

Vi utesluter dock 1×2-marknaden här, inte alls för att oddset inte är intressant utan snarare av rädsla för att Frankrike är Frankrike, har de en mindre bra dag på jobbet så kan de mycket väl få med sig ett oavgjort resultat efter 90 spelade. Dnb-marknaden är däremot tokintressant, Belgien (dnb) betalar otroliga 2.15 gånger degen hos spelbolaget ComeOn och det tycker vi är värt en slant. Insatsen tillbaka vid kryss.

Vi räknar med Lukaku, Kevin de Bruyne och Hazard, är det någon gång Belgien ska besegra Frankrike så är det onekligen nu. 1-0? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se