Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/10


Spela!
Datum: Söndag 2021-10-03 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 39. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 39 med en jackpot på ca 4 miljoner kronor! Med på veckans kupong; fotboll från Premier League (Liverpool – Man City), Serie A (Atalanta – Milan), La Liga, Ligue 1 och Allsvenskan. Nu rullar vi igång det hela, sista omgången inför landslagsuppehållet – stor analys och spelförslag finner ni i vanlig ordning här nedanför. Stort lycka till!

1. Liverpool – Manchester City, X2

Manchester City spände musklerna ordentligt mot Chelsea på Stamford Bridge i förra veckan men föll däremot mot PSG i tisdags, dock efter att ha stått för en godkänd insats i Paris. City var okej, och i vår mening är de snäppet vassare än Liverpool. Vi väljer X2.

2. Tottenham – Aston Villa, 1X

Det finns egentligen alla anledningar att titta närmre på Aston Villa och tvåan i match nummer 2, men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Tottenham ska noteras för en fjärde raka förlust. Dags att rycka upp sig och därför blir det minst en pinne mot Aston Villa här på Tottenham Hotspur Stadium. 1X!

3. West Ham – Brentford, 1

West Ham och mer specifik Antonio avgjorde matchen mot Leeds i slutminuterna i förra helgen och det är en insats som vi tror ger laget extra bränsle inför söndagens möte mot Brentford. Det lär bli en tät kamp men vi testar trots detta spiken och tror lite extra på West Ham här i London.

4. Crystal Palace – Leicester, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, Leicester är på pappret bättre men spelar fler matcher just nu på grund av Europa League, det tar på krafterna. Därför vill vi både ha med ettan och tvåan i match nummer 4. Gaffel!

5. Atalanta – Milan, 1

Atalanta har inte gjort fyra, fem mål i varje match som under fjolårets säsong men de är uppenbarligen oerhört svårslagna och kommer närmst från ett par väldigt fina insatser. Vinst i CL i veckan och ett kryss mot Inter i Milano i förra ligaomgången. Vi väljer deras sida i toppmötet mot AC Milan. Spik!

6. Fiorentina – Napoli, X2

Kommer årets första poängtapp för Napoli här i Florens? Så kan det mycket väl bli, tuff fight där Fiorentinas Vlahovic onekligen är varm i kläderna. Men i och med den fantastiska formen landar vi in en X2-lösning – Napoli fortsätter att gå starkt.

7. Espanyol – Real Madrid, 2

Real Madrid är ute efter revansch efter den pinsamma förlusten mot Sheriff i Champions League och kliver därför skärpta in i söndagens möte mot Espanyol, det bör resultera i en trepoängare när Real Madrid dessutom får tillbaka ett par spelare från skada. Spik!

8. Villarreal – Real Betis, 1X

Det är allt annat än enkelt att få omkull Villarreal och de flesta är nog överens om att de förtjänade mer i matchen mot Manchester United i onsdags, till och med vinsten. Därför väljer vi deras sida på söndag men krysset måste samtidigt med, en aning slitna möjligtvis och dessutom spelar man oavgjort väldigt ofta.

9. Lille – Marseille, 1X

Lille har äntligen vaknat till liv i Ligue 1 efter en svag start på säsongen och jagar sin tredje raka seger i ligaspelet på söndag, här på hemmaplan vet vi att de är starka och därför tror vi på nya poäng mot Marseille. 1X bör räcka gott mot ett ojämnt Marseille.

10. AIK – Djurgården, 1X2

Stockholmsderby och vi tar inga som helst risker! I vår värld är Djurgården snäppet vassare men det är en tuff bortamatch och derby, dessutom är det en direkt fight om en förstaplats i tabellen – därför ska samtliga tecken med här. 1X2!

11. Norrköping – Hammarby, 1X

Norrköping har växlat upp ordentligt under de senaste veckorna och har inför omgång 22 bara fem poäng upp till en tredjeplats i tabellen, Peking jagar dessutom sin fjärde raka seger här på Parken och därför tror vi Hammarby får det tufft. 1X ska räcka!

12. Kalmar FF – Sirius, 1

Rydström och hans Kalmar FF fortsätter att tuffa på och infinner sig numer bara två poäng från både Elfsborg och Norrköping, en otrolig bedrift från det här gänget som alltså inte ser ut att slå av på takten. Därför spikar vi dem när Sirius kommer på besök till Guldfågeln Arena.

13. Örebro – Häcken, 1 2

Häcken har spelat oavgjort i tre raka omgångar inför söndagens möte mot Örebro, därför räknar vi med att få se ett aggressivare bortalag som tydligare trycker på för samtliga tre poäng. Det kommer att resultera i en vinst eller en förlust – så ovisst är det kring Häcken i dagsläget. Gaffel!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se