Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

B. Mönchengladbach - Dortmund


Spela!
Datum: Lördag 2021-09-25 18:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: 2
Odds: 1.87
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Borussia Mgladbach har fått en tuff start på säsongen och infinner sig först på en 16:e plats i tabellen – ett trevligt motstånd för dagen?


Vilket fall vi fått bevittna från Borussia Mgladbach sida under de senaste två åren, det har gått otroligt snabbt sedan den där fjärdeplatsen säkrades under säsongen 19/20 och i fjol slutade man alltså bara åtta, detta efter att tränaren Rose tidigt deklarerat att han kommer att träna ett annat lag nästa säsong, just Dortmund – där han alltså infinner sig idag.

Och tittar vi närmre på årets tabell så kan vi alltså konstatera att fallet bara fortsatt för Gladbachs del, vi hittar de först på en kvalplats med blott fyra poäng på kontot och då kan man inte riktigt heller skylla på att spelschemat varit det tuffaste. Gladbach har ställts mot Augsburg, Arminia Bielefeld och Union Berlin i dem tre senaste omgånganra och förlorat två av dem, inte alls bra och därför ställer vi fram ett ordentligt frågetecken kring det här lagbygget – klarar de verkligen av att stå emot Håland & Co?

För Borussia Dortmund fortsätter alltså bara att tuffa på i dagsläget, visst en knackig start på säsongen där man bland annat noterades för en förlust mot Bayern i Supercupen, men sedan dess har man vunnit alla matcher, fyra raka vinster är ett faktum inför lördagens möte och då har man dessutom gjort otroliga 13 mål. Dortmund flyger alltså fram och är den självklara utmanaren till Bayern nu när Leipzig tappat fart, och därför ska man per automatik ha goda chanser att besegra Gladbach på lördag.

Viktige Thuram, Doucoure och Lainer är fortfarande borta för Borussia Mgladbachs del men man får åtminstone tillbaka försvararen Ramy Bensebaini från skada och han förväntas kliva direkt in i en elva. En viktig pjäs i detta Gladbach. Hofmann är en annan viktig lirare Gladbach hoppas få tillbaka på lördag, han fanns inte med mot Augsburg senast och kommer testas under matchdagen. Inte alls ett optimalt skadeläge och det är säkerligen en anledning till Gladbachs svaga start, vi kommer dock inte från att de var uddlösa redan i fjol och därför är det möjligtvis en fråga om att coach Adi Hütter inte fått ihop det hela.

För Dortmunds del missar Can, Reyna och Brandt matchen men vi tycker Bellingham, Witsel, Dahoud och Reus, som mittfältet kommer att se ut på lördag, får dessa lirare att inte kännas som allt för stora avbräck, Dortmund har uppenbarligen täckning på dessa positioner och har gått urstarkt även utan dem. Därför är vi inte allt för oroade över det faktum att de missar det här mötet.

Med det sagt så ser vi ingen som helst anledning till att inte investera i Dortmund, formen är bra, Håland fortsätter att ösa in mål och man ställs mot ett av Bundesligas, just nu svagaste gäng. Den raka tvåan till oddset 1.87x är därför riktigt bra, det klickar vi in hos spelbolaget Nordicbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se