Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 18/9


Spela!
Datum: Lördag 2021-09-18 16:00
Land: England
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 37. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 37 med en jackpot på ca 15 miljoner(!) kronor! Veckans Stryktipset kupong publiceras i vanlig ordning onsdag morgon den 15 september men det spelas fotboll i Championship senare under onsdagskvällen, därför kommer vi eventuellt att göra ändringar i raden efter onsdagens matcher, det återstår att se – bara så ni är med! Stor analys, spelförlag och tips till alla 13 matcher finner ni i det här inlägget, stort lycka till!

1. Burnley – Arsenal, 2

Arsenal noterades för en efterlängtad seger senast och det tror vi ger dem massvis med energi inför mötet mot Burnley, ett generöst motstånd trots allt, Burnley har ännu inte vunnit en match och därför ska Arsenal kunna vinna den här matchen – trots spel på Turf Moor. Spiken är riktigt fin till…

2. Liverpool – Crystal Palace, 1X

Crystal Palace besegrade Tottenham med hela 3-0 på Selhurst Park senast och även fastän det var ett riktigt blekt Tottenham, så är det fortsatt ett imponerande resultat, 2-2 mot West Ham i omgången innan det dessutom och därför plockar vi med krysset i match nummer 2 – trots att det faktiskt är Liverpool på Anfield Palace har framför sig här.

3. Manchester City – Southampton, 1

Det finns ingen som helst anledning att slösa på några tecken här utan vi räknar med att Manchester City vinner komfortabelt här på Etihad Stadium – klasskillnad på samtliga plan.

4. Aston Villa – Everton, 1X

Aston Villa spelade stundtals riktigt bra mot Chelsea senast och vore det inte för Mendy så är vi någorlunda så övertygade om att den matchen hade varit betydligt jämnare. Det säger något om Aston Villas insats, därför tror vi på poäng här hemma mot Everton (Evertons siffror lär jämna ut sig framöver) – 1X testas!

5. Norwich – Watford, X2

Tät kamp är att vänta när två av Premier Leagues svagaste lag ställs mot varandra på lördag, vi väljer dock att gå på Watford här som ändå nått någon slags nivå under säsongsinledningen, det har inte Norwich som förlorat fyra av fyra matcher och som samtidigt har -10 i målskillnad. X2 känns därför okej.

6. Barnsley – Blackburn, X2

Blackburn studsade tillbaka i tisdags då de besegrade Hull stabilt med 2-0 på hemmaplan och nu ställs de mot ett annat gäng som inlett säsongen svagt, Barnsley mår inget bra just och därför tycker vi X2 känns riktigt tryggt här. Minst kryss för gästerna alltså.

7. Cardiff – Bournemouth, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld där känslan säger att Bournemouth kan komma att förlora sin första match i Championship, Cardiff är bra och kan störa tabellettan här på hemmaplan. Alla tecken åker med!

8. Derby – Stoke, X2

Derby noterades för ett nytt poängtapp i tisdags, deras fjärde raka vilket innebär att de fortfarande bara står på en vinst i seriespelet. Stoke däremot ser riktigt fina ut och finns med i toppen av tabellen, är dessutom storfavorit till att nå playoff-platsen i år – vi väljer X2!

9. Luton – Swansea, 1X

Två lag som letar form här och som båda lirar under onsdagskvällen, men oavsett utfall ikväll, förväntar vi oss att se en jämn drabbning på Kenilworth Road på lördag, Swansea är dock en stor besvikelse så här långt och därför följer vi svenska folket och klickar in 1X.

10. Millwall – Coventry, 1X

Coventry är i skrivande stund Championships starkaste lag på hemmaplan med tre segrar, av tre möjliga. Men på resande fot ser det alltså väldigt annorlunda ut då de förlorat två av tre matcher. Hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt i den här serien och därför landar vi även in en 1X-lösning – positiv trend i Millwall-lägret dessutom. Känns okej!

11. Preston – West Bromwich, X2

West Bromwich spelade oavgjort igen i tisdags vilket innebär att de fortfarande är obesegrade i Championship så här långt, sju omgångar har resulterat i fyra vinster och tre kryss och därför tror vi på nya poäng mot Preston. Preston har förvisso börjat hitta formen men står alltså fortsatt bara på två segrar av sju möjliga. X2 i en på förhand tät kamp. så får det bli.

12. Peterborough – Birmingham, 2

Tvåan är ett härligt drag till 33% här i match nummer 12 och är detta eftersom att Peterborough fortsätter att förlora matcher, fyra raka i skrivande stund och vi hoppas på ett nytt nederlag – vi testar!

13. Queens PR – Bristol C, 1

Det blev förlust mot Bournemouth i tisdags för Queens PR men nu återvänder man till Kiyan Prince Foundation Stadium, och ställs mot ett betydligt svagare motstånd. Därför tycker vi ettan är ett bra drag till runt 50%, hemmaplansfördelen bör fälla avgörandet här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se