Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Newcastle


Spela!
Datum: Lördag 2021-09-11 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Första målskytt
Odds: 3.10
Bolag: MrGreen

Rekarens Spelmotivering

Cristiano Ronaldo har informerat Solskjaer att han är redo att starta lördagens möte. Blir det en magisk comeback inför ett fullsatt Old Trafford?


En otroligt häftig eftermiddag är vad alla Manchester United supportrar har framför sig under lördagen då Cristiano Ronaldo gör sin andra debut för the Red Devils, och det är dessutom ett fullsatt Old Trafford som kommer att ta emot portugisen vilket bara gör det hela betydligt mer spännande. Mäktig stämning är att vänta på Old Trafford!

Det är en minst sagt stor spelare som återvänder till Manchester och det hela har varit väldigt tydligt på Uniteds sociala medier, ett otroligt tryck där de pumpat ut material och förberett allt i minsta detalj för att få med sig fansen, men nu är det dags att lägga allt det åt sidan och se till att prestera på banan.

För vi kommer inte från att kravbilden på Manchester United förändrats i och med Ronaldo-värvningen, titlar ska säkras och United ska absolut kunna utmana på samtliga fronter med lirare som Varane, Bruno, Pogba och Ronaldo på banan, det finns absolut fler spelare som förtjänar att nämnas och den listan är lång, vilket säger allt om kvalitén som finns i den här truppen. Vi förväntar oss därför att Manchester United visar vad de går för redan på lördag, motståndet är generöst och här på Old Trafford är det därför bara en trepoängare som gäller.

Newcastle har som bekant fått en svag start på säsongen och står endast på ett poäng tre omgångar in i seriespelet. Det är dock inte den siffran som sticker ut, utan antal insläppta mål som bör oroa Bruce en aning mer. Åtta baljor har man redan släppt in och då har man alltså ställts mot West Ham, Aston Villa och Southampton, otroligt svagt inledning som är direkt alarmerande i vår värld.

Som väntat infinner sig Newcastle alltså i den nedre delan av tabellhalvan men den här starten är under all kritik, uppenbarligen kommer de att få kämpa om ett nytt kontrakt i Premier League den här säsongen och därför har vi även väldigt svårt att se att de ska kunna rubba på ett formstarkt Manchester United här på Old Trafford. Ett formstarkt United med Ronaldo på banan, nä den uppgiften blir för stor här och därför vore heller inte en utklassning ett överraskande utfall här på lördag.

Vi kommer dock inte att investera i en hemmaseger då oddset är ointressant, även på asianmarknaden där det först blir intressant vid -2. Istället väljer vi att fokusera på en viss portugis och det är givetvis Ronaldo som hamnar i fokus här. Vi tror på en häftig comeback och väljer därför att klicka in Ronaldo som första målskytt i matchen, han har som sagt själv informerat Solskjaer att han är redo att starta och därför har vi svårt att se att norrmannen hur norrmannen ska kunna hålla honom utanför en elva.

Att Ronaldo blir första målskytt i matchen betalar otroliga 3.10 gånger insatsen hos spelbolaget MrGreen och måste testas! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se