Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 11/9


Spela!
Datum: Lördag 2021-09-11 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 36. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 36 med en jackpot på ca 15 miljoner(!) kronor. Fina Stryktipset! Ligafotbollen är tillbaka där det i vanlig ordning är fokus på Premier League och Championship och vi kastar oss direkt in i hetluften, med en stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Leicester – Manchester City, X2

Supertufft möte för Peps Manchester City men just eftersom att man redan står på en förlust så tidigt in, så avstår vi ettan och tror på att City någonstans har den där extra växeln i sig. Fullt fokus dessutom, X2 ska räcka!

2. Arsenal – Norwich, 1

Det är helt enkelt dags nu och därför är spiken också ett superhett alternativ, vi har väldigt svårt att se att Arsenal ska tappa poäng här på lördag, det vore ett katastrofal utfall och Arteta hade nog högst troligt fått lämna. Det händer inte än!

3. Chelsea – Aston Villa, 1X

Fint värde på gästerna och även fastän vi i slutändan tror på Tuchels Chelsea så tycker vi det finns anledningar att åtminstone titta på krysset, Aston Villa har värvat bra för Grealish-pengarna och kan ställa till det för vilket lag som helst. Heja Aston Villa!

4. Manchester United – Newcastle, 1

Ronaldo är tillbaka och enligt media finns han alltså redan med här på lördag, det boostar givetvis Manchester United, på alla sätt tror vi. Atmosfären lär vara otrolig här på Old Trafford och spelarna kommer att vilja bjuda fansen på något extra – speciellt Ronaldo. Spik!

5. Southampton – West Ham, X2

West Ham har sju poäng på kontot tre omgångar in i Premier League-säsongen 21/22 och har dessutom gjort otroliga 10 mål, Moyes har fått saker och ting på plats hos detta laget och annorlunda tycker vi det ser ut för Hasenhüttls Southampton – skiljer ljusår! X2.

6. Brentford – Brighton, 1X2

Både Brentford och Brighton har inledningsvis imponerat på oss, och det stort, därför tycker vi det också är väldigt svårt att välja sida i match nummer 6. Vi tar med samtliga tecken och konstaterar att detta är en vidöppen fight.

7. Watford – Wolverhampton, X2

Wolverhampton har förtjänat betydligt mer än vad de fått under inledningen och det är snarare otroligt att de fortfarande står på noll poäng, samt noll gjorda mål. Det kommer här på lördag istället, dessvärre för Watfords del. Det är det enda logiska. X2!

8. Blackburn – Luton, 1X

Blackburn och Luton har nästintill exakt samma resultatrad fem omgångar in i seriespelet och formen är alltså sisådär, båda lagen har tappat poäng i två raka omgångar och därför går vi helt enkelt på hemmaplansfördelen och klickar in 1X – känns bra!

9. Bournemouth – Barnsley, 1

Bournemouth jagar fortsatt säsongens första trea här på hemmaplan men känslan säger att de inte behöver vänta allt för länge då Barnsley är ett generöst motstånd just nu, de har noterats för tre raka poängtapp och bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Ettan är ett härligt drag till runt 45% – vi testar!

10. Bristol C – Preston, X2

Jättesvårt att avgöra var Prestons tre raka segrar inför landslagsuppehållet betyder, kan de klamra sig fast och fortsätta vinna? Vi tror det. X2 är dessutom ett härligt drag här då svenska folket väljer Bristol C!

11. Coventry – Middlesbrough, 1X

Tät kamp så här på förhand men Coventry har gått riktigt fint här på hemmaplan och vunnit samtliga matcher. Därför känns 1X fint i match nummer 11, Middlesbrough står fortfarande på blott en seger fem omgångar in. Minst kryss för hemmalaget!

12. Reading – QPR, 2

Queens PR har vunnit fyra av sina fem senaste matcher och infinner sig på en tredjeplats i Championship-tabellen, saker och ting ser väldigt bra ut för den tidigare PL-klubben och möjligtvis kan 21/22 vara säsongen man återvänder. Vem vet. Reading är i alla fall inte alls där, det är en sak som är säker. Vi testar tvåan – härligt drag till runt 30-40%!

13. Stoke – Huddersfield, 1X

Både Stoke och Huddersfield har 3-1-1 som resultatrad efter fem spelade omgångar men Stoke sticker ut en aning då de vunnit fyra av sina fem senaste matcher. God form och hemmaplansfördelen avgör den här bataljen – det blir minst ett kryss för Stoke på lördag.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se