Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Grekland - Sverige


Spela!
Datum: Onsdag 2021-09-08 20:45
Land: Grekland
Liga: VM - Kval
Spel: 2
Odds: 2.25
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

VM-kvalet fortsätter att rulla. Sverige entrar onsdagens möte med största möjliga självförtroende efter vinsten över Spanien – mot Qatar!


En helt otrolig insats och ett ordentligt styrkebesked var vad vi fick bevittna på Friends Arena i torsdags, var det den bästa svenska insatsen under 2000-talet? En av dem åtminstone, och nu kan Sverige som bekant komma att säkra en plats i VM redan inför den sista omgången där Spanien väntar. Ett otroligt utfall i sådana fall, och jäklar vad kul det hela faktiskt är – det bubblar kring det svenska landslaget och det ordentligt!

Sverige står som bekant på tre segrar av tre möjliga i grupp B vilket räcker till en andraplats i dagsläget då Spanien redan lirat fem matcher, de har dock bara ett poäng mer än Sverige, samtidigt som vi hittar Kosovo på 4 poäng, Grekland på 3 och Georgien på 1. Detta betyder alltså att Sverige är klara för VM om de besegrar Grekland (B), Kosovo (H), Grekland (H) och Georgien (B), och det är väl inte att ha allt för stora förväntningar på det svenska landslaget? Det är de onekligen kapabla till att göra.

Och de flesta är nog överens om det faktum att just onsdagens möte här i Aten är den stora nyckelmatchen för Sverige, vinst här och det hela är högst troligt klart, för vi har väldigt svårt att se att Sverige ska kunna tappa poäng mot Kosovo och Grekland på hemmaplan. Georgien ska man bara besegra trots spel på bortaplan och trots att man faktiskt hade det kämpigt mot dem på Friends Arena i mars månad. Sverige var inte på plats i den matchen och är inställningen bara 100-procentig, ja då besegrar man Georgien i 9 av 10 fall – så ser åtminstone vi på det hela. Därför gäller det att besegra Grekland på onsdag, till varje pris och vi ger Sverige väldigt goda chanser att göra det. Tydlig skillnad just nu!

Står fortsatt på noll vinster..

Grekland har upplevt en väldigt speciell tid sedan det där EM-guldet 2004 och har i princip varit definitionen av ett landslag som varit väldigt mycket upp och ner. Och när det väl handlat om ner för deras del så har det onekligen varit en mörk tid, Grekland har stundtals varit ett av Europas allra svagaste landslag under dem senaste åren, men ironiskt nog så har de – under samma period – faktiskt alltid haft en defensiv att luta sig tillbaka mot. Och den defensiven har resulterat i att Grekland lyckats plocka poäng mot bra landslag – mot Spanien så sent som i mars månad.

Därför är det en småknepig uppgift Sverige faktiskt har framför sig på onsdag, det blir högst troligt en utmaning att få hål på grekerna här i Aten men lyckas Sverige med bedriften, ja då vinner de den här matchen – i 8 av 10 fall. Det är vår fasta övertygelse, för rent defensivt är Sverige minst lika bra och skillnaden blir därför väldigt tydlig när vi tar med offensiven i beräkningen. Isak och Kulusevski hade stor show mot Spanien och den spontana känslan säger att just dem två kommer att leda Sverige till en ny seger på onsdag. Det hade varit annorlunda med Berg och Quaison, ett mer förutsägbart anfall och därför även ett anfall som hade passat grekerna bättre, men just Isak och Kulusevski tror vi blir steget för stora för Grekland.

Albin Ekdal missar som bekant matchen men vi tycker Cajuste passar perfekt på ett mittfält mot ett motstånd av Greklands kaliber. Det ska bli spännande att se vad han kan bidra med, men vi är alltså positiva och tycker Nordicbet sticker ut hakan när de ställer ut 2.25x för en Sverige-vinst. Det är alldeles för bra för att låta bli, och det blir därför också spelet från Aten den här onsdagskvällen. 0-1/2? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se