Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/9


Spela!
Datum: Tisdag 2021-09-07 20:45
Land: --
Liga: Europa League
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 36. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 36 med fortsatt stort fokus på VM-kvalet och mer exakt kvalet i Europa. Samtliga 13 matcher plockas därifrån och matcherna går av stapeln under tisdagen och onsdagen. Grekland – Sverige på agendan, bland annat men även annat fint som exempelvis; Polen vs England! Vi sparkar igång analysen som resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag finner ni här nedanför. Lycka till!

1. Danmark – Israel, 1

Danmark står på fem segrar av fem möjliga i VM-kvalet och är uppenbarligen både ett och två steg större än samtliga lag i den här gruppen. +17 i målskillnad dessutom, otroligt fina just nu och därför tror vi heller inte Israel räcker till här i Köpenhamn. Ettan är given.

2. Kroatien – Slovenien, 1X

Kroatien noterades för en mycket viktig trepoängare mot Slovakien på bortaplan och sitter nu tillsammans med Ryssland i förarsätet i grupp H. 10 poäng på båda. Slovenien står samtidigt på 7, därför gäller det att fortsätta vinna för Kroatiens del, man är långt från färdiga. 1X!

3. Slovakien – Cypern, 1X

Två formsvaga lag i Slovakien och Cypern, som båda står på en trepoängare fem omgångar in, i slutändan har Slovakien dock det bättre laget och de lirar dessutom på hemmaplan. Det får 1X att kännas tryggt.

4. Irland – Serbien, 2

Irland ser ut att ha tappat allt självförtroende under dem senaste månaderna och har inte alls gått att känna igen, noll vinster i VM-kvalet så här långt och då har man alltså ställts mot Azerbajdzjan och Luxemburg. Förlust mot Luxemburg dessutom, därför väljer vi gästernas sida som toppar gruppen just nu – ett härligt drag till 43%!

5. Nederländerna – Turkiet, 1

Nederländerna växlade upp ordentligt mot Montenegro senast och är även ute efter revansch mot Turkiet då man föll mot dem i öppningsmatchen av det här kvalet. Vi tror stenhårt på Nederländerna här på hemmaplan, Turkiet har samtidigt tappat fart – spik!

6. Österrike – Skottland, 1X

Tät kamp så här på förhand där vi varken litar på Österrike eller Skottland, de förstnämnda föll stort mot Israel senast vilket var ett överraskande resultat, men nu återvänder man ändå hem igen och här bör man väl ändå kunna plocka minst ett poäng tycker man. Vi testar 1X.

7. Frankrike – Finland, 1

Inget snack om saken utan vi räknar med att Frankrike växlar upp och besegrar Finland väldigt tryggt här på hemmaplan, allt annat vore en ordentlig skräll, speciellt eftersom att Frankrike bara vunnit två av fem matcher i det här VM-kvalet.

8. Färöarna – Moldavien, 1X

Knepigt möte mellan två av Europas svagaste landslag men vi tycker ändå 1X känns bäst i och med att Färöarna bevisat i bland annat Nations League, att de är bättre än landslag från den absoluta botten. Samma nivå som Moldavien är inte fel att påstå, och hemmaplansfördelen leder därför till en 1X-lösning.

9. Montenegro – Lettland, 1X

Montenegro har haft det kämpigt under dem senaste åren och upplever som väntat problem i det här kvalet, Turkiet, Nederländerna och Norge är ett steg större, men absolut inte Lettland, där är skillnaden påtaglig åt andra hållet. Vi väljer 1X här i Montenegro.

10. Grekland – Sverige, X2

Sverige stod för en sanslös insats mot Spanien senast och har nu halva foten inne i Qatar-VM, annorlunda går det inte att se på det hela utan det gäller bara att besegra Grekland två gånger om, slå Kosovo och sedan Georgien och det hela är klart. Det löser Sverige, högst troligt.

11. Polen – England, 1X2

England är ett par steg större än Polen just nu men vi tycker Lewandowski tydligt visat att så länge han är på banan så kan i princip allt hända. Dessutom missade Lewy det första mötet mot England, då föll Polen med 2-1 på Wembley i en tät match. Alla tecken åker därför med här.

12. Island – Tyskland, X2

Allt talar för att Tyskland städar undan Island tryggt på onsdag men vi lockas av det fantastiska värdet och även fastän det är långt från så här på förhand, så kan givetvis allt hända. Vi plockar med krysset (7%) och håller en tumme för Island, lös krysset!

13. Nordmakedonien – Rumänien, X2

Rumänien har tillskillnad från Nordmakedonien lyckats växla upp och entrar nu onsdagens möte med två raka segrar, vilket vi tror kan visa sig vara skillnaden i den här på förhand täta kampen. X2 känns därför bra, Rumänien är i vår värld favorit till andraplatsen i grupp J.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se