Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 28/8


Spela!
Datum: Lördag 2021-08-28 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 34. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 34 med en JACKPOT på ca 17 miljoner kronor! Stryktipset är tillbaka med 6 nya matcher från Premier League och 7 från Championship, där Liverpool – Chelsea sparkar igång det hela. En otroligt fin kupong och vi har i vanlig ordning gjort analysen, med spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Liverpool – Chelsea, 1X2

En häftig tillställning är att vänta på Anfield när Chelsea tittar förbi och här tar vi inga som helst risker, vidöppet så här på förhand och därför även en helgardering. 1X2!

2. Newcastle – Southampton, 1X

Trots två raka förluster tycker vi Newcastle är ett bättre lag än Southampton och så småningom så kommer även tabellen att påvisa detta, det räknar vi med och här på hemmaplan känner vi oss därför trygga med 1X – minst kryss för Bruces mannar!

3. Aston Villa – Brentford, X2

Vi går emot favoriten Aston Villa och testar X2 då vi tycker Brentford imponerat stort i sina två inledande omgångar, noll insläppta mål dessutom och så inkasserade de en storseger här i EFL Cup senast – det boostar kollektivet. 1-1!

4. Norwich – Leicester, 2

Leicester föll stort mot West Ham i förra helgen och är ute efter att studsa tillbaka direkt, och vi ger dem goda möjligheter till att göra det då Norwich i vår värld är det svagaste laget i den här serien. Spiken till 48% är ett härligt drag!

5. West Ham – Crystal Palace, 1

West Ham fortsätter att imponera stort i Premier League och efter 4-1-segern över Leicester senast, så ser vi inte Crystal Palace kunna stå emot det här gänget på bortaplan. Tydlig skillnad just nu. Spik!

6. Brighton – Everton, 1X

Brighton har fått en drömstart på säsongen 21/22 och än så länge har Brighton alltså bara inkasserat treor, två i Premier League och så vann man i EFL Cup senast dessutom, vilket får oss att tro på att man har nya poäng i sig när Everton tittar förbi på lördag. God chans för Potters Brighton – de löser minst kryss!

7. Barnsley – Birmingham, 1X

Birmingham har noterats för två segrar av fyra möjliga i Championship så här långt samtidigt som Barnsley bara har förlorat en match. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet, 1X!

8. Fulham – Stoke, 1

Toppmöte mellan två formstarka lag i Fulham och Stoke, och allt som oftast så väger som sagt hemmaplansfördelen tungt i den här serien och därför lutar det även åt Fulham här, även på grund av den enkla anledningen att de är det bättre laget och storfavorit till att ta steget upp till Premier League – de spänner musklerna på lördag. Spik!

9. Huddersfield – Reading, 1X

Reading har förlorat tre av sina fyra inledande fighter i Championship samtidigt som Huddersfield jagar sin tredje raka seger på lördag, dagsformen fäller avgörandet – 1X!

10. Hull – Bournemouth, X2

Hull har förlorat tre raka matcher i seriespelet och dessutom blivit nollade i samtliga tre, vilket får oss att utgå från tvåan i match nummer 10, tydlig skillnad just nu men krysset ska trots detta med, Bournemouth slarvar en del och är inte 100-procentiga.

11. Middlesbrough – Blackburn, 1X

Tät tillställning så här på förhand och känslan säger att det mycket väl kan sluta lite hur som helst här, vi väljer dock Middlesbroughs sida i slutändan, de var bättre i fjol och agerar hemmalag – 1X ska räcka!

12. Preston – Swansea, 2

Swansea är ett härligt drag till 30% men givetvis även en liten chansning, speciellt med tanke på att Preston lirade bra senast när de besegrade Peterborough med 1-0. Swansea är dock bättre i vår värld och har dessutom farten uppe efter att ha satt dit fyra baljor mot Plymouth i EFL Cup – de jagar sin tredje raka seger på lördag. Tvåa!

13. QPR – Coventry, 1X

QPR har fått en fin start på säsongen och är fortfarande obesegrade här i Championship fyra omgångar in, addera därtill att de tog sig vidare i EFL Cup efter seger över Oxford United. Den fina formen samt hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se