Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 26/8


Spela!
Datum: Torsdag 2021-08-26 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 34. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 34 med fotboll från Europa League och Europa Conference League där vi entrar den absolut sista rundan inför gruppspelet. Det är med andra ord playoff och det andra och avgörande mötet, där Hammarby bland annat ska försöka vända på ett 3-1-underläge mot Basel. Spännande! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, och analys, tips och spelförslag finner ni i vanlig ordning precis här nedanför. Stort lycka till!

1. AZ Alkmaar – Celtic, 1X

Celtic sitter i förarsätet efter en komfortabel 2-0-seger i Glasgow i förra veckan, vi räknar dock inte bort AZ Alkmaar som är bättre än vad de visade upp i den matchen. Får de saker och ting att stämma kan de slå Celtic och även ta sig vidare till Europa League. 1X testas!

2. Cluj – Crvena Zvezda, X2

Ett redan avgjort möte i och med serbernas utklassning hemma i Belgrad, 4-0 slutade den matchen och nu finns det en stor risk att luften går ur spelarna i Cluj, finns det kraft och tro för att vända på det här? Det tror vi inte, snarare kan Crvena Zvezda utnyttja det faktum att rumänerna måste sätta dit fyra. Härliga förutsättningar. Vi testar X2!

3. Slovan Bratislava – Olympiakos, 2

Olympiakos var två steg större än Slovan Bratislava hemma i Pireus (3-0) och vi räknar med att de åtminstone är ett större här på bortaplan, klasskillnaden i det första mötet får oss att klicka in spiken – härligt drag till 64%.

4. Legia Warszawa – Slavia Prag, X2

Legia Warszawa stod för en fin första-match mot Slavia Prag men trots krysset i Prag och att man nu agerar hemmalag, så rankar vi Slavia Prag betydligt högre. De har fler pusselbitar på plats och är det bättre laget. Minst kryss – och högst troligt även avancemang. X2!

5. Hammarby – Basel, 1X2

Vi tycker Hammarby stod för en positiv insats i Basel fram tills 2-1-målet och här på hemmaplan har de därför alla anledningar att gå för det, känslan säger att det kan sluta lite hur som helst här på Tele2 – vi plockar med samtliga tecken när Hammarby jagar en tvåmålsseger!

6. FC Köpenhamn – Sivasspor, 1

FC Köpenhamn har halva foten inne i ett gruppspel i Europa Conference League efter 2-1-segern i Turkiet och vi ser de inte kunna tappa det här nu. Skillnaden var inte allt för stor senast men nu är det FC Köpenhamn som agerar hemmalag, tydlig favorit. Spik!

7. Rosenborg – Rennes, X2

Rennes gjorde som väntat jobbet mot Rosenborg på hemmaplan där skillnaden var stor, klasskillnad helt enkelt och därför vinner Rennes högst troligt även här i Norge – minst kryss!

8. Vitesse – Anderlecht, 1 2

3-3 i Belgien betyder att möte nummer två är vidöppet så här på förhand, vi tycker båda lagen har tillräckligt med kvalité för att ta sig vidare och därför lockas vi även av gaffeln – kan sluta lite hur som helst det här! Heja Vitesse (29%).

9. Tottenham – P. Ferreira, 1

Överraskande förlust för Tottenham nere i Portugal men här på Tottenham Hotspur Stadium kommer man högst troligt att vända på det här, vi har svårt att se att P. Ferreira ska kunna få omkull engelsmännen här i London. Spiken är given i match nummer 9. 2-0!

10. Rijeka – PAOK Saloniki, 1X

Rijeka fick med sig ett oavgjort resultat från Grekland och sitter därför i förarsätet inför den avgörande returen på torsdag, de är kompakta och här på hemmaplan räknar vi därför med att de åtminstone löser krysset mot ett PAOK som ännu inte dragit igång säsongen hemma i Grekland. 1X!

11. Roma – Trabzonspor, 1

Roma besegrade Trabzonspor med 2-1 borta i Turkiet där Trabzonspor är som allra starkast och därför räknar vi bort den turkiska klubben från den här avgörande fighten här i Rom. Roma vinner tryggt, de vann även premiären i Serie A och går nu för en tredje raka. Spik!

12. FK Partizan – Santa Clara, 1X

FK Partizan misslyckades nere i Portugal i förra veckan men här på hemmaplan ska man vara steget större än Santa Clara, det skiljer minst en nivå mellan lagen och därför landar vi in en 1X-lösning i Belgrad. FK Partizan förlorar inte den här matchen.

13. St. Johnstone – LASK Linz, X2

Vi hade räknat med att LASK Linz skulle vinna match nummer ett och spela av den andra här i Skottland, men det blev alltså bara kryss för den österrikiska klubben på hemmaplan. Tät retur, men LASK Linz är bättre, därför blir det också X2.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se