Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 19/8


Spela!
Datum: Torsdag 2021-08-19 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 33. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 33 med fotboll från Europa Conference- och Europa League! Hammarby ställs mot Basel och Elfsborg gör upp mot självaste Feyenoord, det och mycket mer – AS Roma entrar exempelvis ett av kvalen! Vi klickar in ett 768-raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela analysen och spelförslaget precis här nedanför. Lycka till!

1. Basel – Hammarby, 1X

Tuff lottning för Hammarby men det är samtidigt inte det Basel vi en gång i tiden fick följa i Champions League. Står man för en 100-procentig insats bör man kunna såra Basel. Vi plockar med krysset!

2. Feyenoord – Elfsborg, 1

Klasskillnad på samtliga plan dessvärre och därför räknar vi med att Elfsborg vinkar adjö till Conference League. Vi slösar inte på några tecken utan spikar hemmalaget.

3. P. Ferreira – Tottenham, X2

Tottenham slog Manchester City med 1-0 i premiärrundan i Premier League men har samtidigt en förmåga att bjuda på ett par botteninsatser under året. Detta kan möjligtvis bli en sådan, vi plockar åtminstone med krysset.

4. Rennes – Rosenborg, 1X

Rosenborg har fått upp farten rejält under dem senaste veckorna och kan mycket väl ställa till det för Rennes under torsdagen, i slutändan räknar vi dock med att Rennes är starkare här på hemmaplan. Ligue 1 vs Eliteserien, trots allt. 1X bör därför räcka.

5. Sivasspor – FC Köpenhamn, X2

De turkiska lagen är ofta ojämna i Europa och tenderar dessutom att bjuda på botteninsatser tidigt in på säsongerna, addera därtill att Sivasspor gör sina första minuter i ligaspelet under måndagen. FCK? De har växlat upp ordentligt och går att känna igen, X2!

6. Trabzonspor – Roma, 2

Spontant på pappret en knepig uppgift för AS Roma men här tror vi den italienska storklubben sätter ner foten och vinner relativt tryggt. Det krävdes en straffläggning för Trabzonspor mot Molde för att avancemanget skulle bli ett faktum i den tidigare rundan – Roma är bättre än så.

7. Anderlecht – Vitesse, 1X

Anderlecht flyger fram just nu och jagar sin femte raka seger på torsdag när Vitesse tittar förbi, tufft motstånd förvisso men här på hemmaplan bör den belgiska klubben lösa minst ett kryss. 1X!

8. LASK Linz – St. Johnstone, 1

Inget snack om saken i vår värld, LASK Linz är ett betydligt bättre lag än St. Johnstone och här på hemmaplan räknar vi därför med att de vinner tryggt.

9. Viktoria Plzen – CSKA Sofia, 1X

Kvalité, rutin och hemmaplansfördelen talar för tjeckiska Viktoria Plzen i match nummer 9, tre tunga faktorer som får att välja deras sida i match nummer 9. CSKA Sofia har dock varit svårslagna under den senaste perioden, de förlorar väldigt sällan och därför åker krysset med.

10. Jablonec – MSK Zilina, 1X2

Tjeckien vs Slovakien i en på förhand väldigt jämn drabbning i Jablonec, vi tar därför inga risker utan väljer att plocka med samtliga tecken – en match som kan sluta lite hur som helst. 1X2!

11. Slavia Prag – Legia Warszawa, 1X

Slavia Prag är ett bättre fotbollslag än Legia Warszawa och därför finns det ingen som helst anledning till att plocka med tvåan i match nummer 11, det har dessutom varit rörigt i Legia Warszawas försvar, det får oss att tro på att man får det riktigt jobbigt här i Prag.

12. Olympiakos – Slovan Bratislava, 1

Klasskillnad på samtliga plan och som bekant är Olympiakos allt som oftast ett gäng för Champions League, det kan Slovan Bratislava inte alls mäta sig med. Vi spikar hemmalaget.

13. Randers – Galatasaray, X2

Vidöppen tillställning där en helgardering vore den mest optimala lösningen, turkiska lag går sällan att lita på i dessa kval men trots detta går vi alltså på kvalitén och väljer Gala. Minst kryss! X2.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se