Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/8


Spela!
Datum: Söndag 2021-08-15 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 32. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 32 med fotboll från Premier League, La Liga, Allsvenskan, Ligue 1 och Bundesliga! Äntligen är ligafotbollen tillbaka ute i Europa och det är inte vilka matcher som helst heller, bland annat tungviktsmötet mellan Tottenham och Manchester City, men också en mycket spännande fight i La Liga – Aleksander Isaks Real Sociedad gästar FC Barcelona. Det, och mycket mer!

1. Tottenham – Manchester City, 2

Tungviktsmöte i Premier League där vi rankar gästerna betydligt högre, harmonin är heller inte på topp hos Tottenham där Kane starkt ryktas bort. Ny tränare dessutom, vi testar därför spiken i match nummer 1 – perfekt till 54%.

2. Newcastle – West Ham, X2

Newcastle kommer högst troligt att lida offensivt den här säsongen, en lagdel vi anser Newcastle brister i. West Ham är det bättre laget och bör, trots spel på bortaplan minst plocka en pinne på St James' Park.

3. Barcelona – Real Sociedad, 1X

FC Barcelona är pålitliga på Camp Nou och trots att Messi lämnat klubben räknar vi med att de fortsatt går starkt här under säsongen 21/22. Krysset är dock intressant, premiär och ingen Messi – kan Isaks Sociedad lösa en pinne? Fullt möjligt.

4. Celta Vigo – Atletico Madrid, 1X2

Vidöppen tillställning när de regerande mästarna reser nordväst till Vigo, Aspas har sett vass ut under försäsongen och tenderar att kunna fälla storklubbarna. Samtliga tecken måste med här – Celta till 7%(!) just nu.

5. Sevilla – Vallecano, 1X

Sevilla har en förmåga att tappa lätta poäng på Estadio Sanchez Pizjuan i början på säsongen, det har hänt i princip vid varje tillfälle under dem senaste åren och därför tycker vi krysset är värt att ha med. Nykomlingen Rayo kan sprattla till! 1X.

6. Degerfors – Häcken, 2

Degerfors har bara noterats för ett ynka poäng på dem fem senaste omgångarna i Allsvenskan och ska inte räcka till mot ett BK Häcken som växlat upp, göteborgarna besegrade Östersund med 5-0 i den senaste omgången och har siktet inställt på en andra raka i Degerfors. Spiken till 61% är ett härligt drag!

7. Hammarby – Elfsborg, 1X

Både Hammarby och Elfsborg kommer närmst från imponerande insatser i Europa och är även formstarka i den inhemska serien men här på hemmaplan känner vi oss bekväma med 1X – Hammarby har gjort 15 mål på sina 4 senaste matcher här. Otroligt!

8. Mjällby – Djurgården, X2

Tung tung förlust för Djurgården i derbyt senast men Mjällby är helt ur slag just nu och därför är vi bekväma med X2, klasskillnad på samtliga plan. Det gäller att studsa tillbaka direkt DIF!.

9. Östersund – Norrköping, 2

Tabelljumbon Östersund fortsätter att förlora fotbollsmatcher i Allsvenskan och har nu mer exakt bara plockat ett poäng på dem fem senaste omgångarna. Uruselt, och därför konstaterar vi även att det blir spel i Superettan nästa säsong. Spiken till 65% är ett bra drag.

10. Lens – Saint Etienne, 1

En liten chansning men Saint Etienne imponerade inte i fjol samtidigt som Lens, som nykomling först föll på målsnöret föll i jakten på en Europa-plats – oerhört imponerande i deras första säsong i Ligue 1. Samma lag som i fjol dessutom, spiken till 49% är ett väldigt spännande drag. Vi testar!

11. Marseille – Bordeaux, 1X

Ovisst möte där vi inte riktigt litar på Marseille fullt ut, trots deras mäktiga vändning i premiäromgången, Bordeaux är heller inte dåliga och har en spännande tränare. Vi väljer dock 1X, just eftersom att Marseille vände på ett 2-0-underläge till seger senast – det ger kraft!

12. Köln – Hertha Berlin, 1X

Hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X i den här på förhand täta tillställningen, knepigt dock, en helgardering vore egentligen optimal men det går samtidigt inte att helgardera alla fighter. Kämpa FC Köln!

13. Mainz – Leipzig, X2

Mainz kommer högst troligt att få det jobbigt i jakten på ett nytt kontrakt i Bundesliga i år, samtidigt som Leipzig värvat smart och som alltid är en härlig utmanare till Bayern München, vi utgår från tvåan men slänger in krysset (16%) – bra drag!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se