Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Valencia - Getafe


Spela!
Datum: Fredag 2021-08-13 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Oavgjort
Odds: 3.20
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

La Liga är tillbaka tidigare än vanligtvis och det är bara att tacka för underhållningen. Först ut är Valencia och Getafe som ställs mot varandra på Mestalla. Speltipset står vi för.


Både Valencia och Getafe stod för katastrofala säsonger i fjol och är ute efter revansch under säsongen 21/22, en 13:e respektive 15:e placering är alldeles för dåligt och speciellt för en klubb av Valencias kaliber. De har som bekant haft det kämpigt under dem senaste åren och det gäller att hitta tillbaka till toppen, för deras egna skull men även för La Ligas.

För det är inte direkt en nyhet att La Liga lider just nu, Messi out är ytterligare en smäll och därför är ligan även beroende av att Valencia tar kliv och hittar tillbaka till det Valencia var en gång i tiden. Det gäller dock att vara realistiska, Valencia har inte alls varit aktiva på transfermarknaden och personerna som styr klubben har allt annat än visat intresse av att få tillbaka Valencia till den absoluta toppen. Därför vore det inte alls överraskande om Valencia fortsätter på det inslagna spåret framöver, att de fortsatt har det kämpigt och slutar någonstans i mitten av tabellen.

Getafes tabellplacering från i fjol är däremot mer förståelig, eller snarare accepterad, Getafe är som bekant inte en förening av Valencias storlek och har snarare överraskat under dem senaste åren. Det Bordalas åstadkom är nästintill unikt och vi kan inte förvänta oss att de ska upprepa samma resultat år efter år.

Getafe har dock vänt blad nu och det är alltså inte längre Bordalas som styr det här skeppet, utan Michel. Michel kommer närmst från att ha tränat Club Universidad Nacional i Mexiko men är ett etablerat och känt namn här i Spanien, och speciellt i Madrid. Michel representerade Real Madrid under 14 långa år och har även tidigare tränat Getafe – även lag som Sevilla, Marseille och Malaga. Det ska därför bli superintressant att se vad Michel kan lyckas åstadkomma i Madrid den här säsongen.

Alla som följt La Liga och mer exakt Getafe under dem senaste åren är väl medvetna om hur Bordalas satte sin prägel på det här laget, ett aggressivt lag som till stor del bara fokuserade på defensiven, och ett lag som i princip alltid lämnade från sig bollinnehavet. Men nu är det alltså Michel som bestämmer, och hans stil skiljer sig en aning från Bordalas, men han konstaterar samtidigt direkt att ingenting kommer att förändras på en dag. Getafe har i princip exakt samma trupp den här säsongen som i fjol och därför är det små förändringar som kommer att göras med tiden. Vi utgår därför från att vi, inledningsvis får se ett liknande Getafe som under fjolårets säsong. Ett defensivt Getafe, speciellt på bortaplan.

Och med det sagt så tycker vi därför värdet är superintressant på det mittersta tecknet på 1×2-marknaden, ett defensivt Getafe i en premiäromgång talar för en jämn drabbning, men även det faktum att Valencia inte förstärkt laget gör detta. Valencia har inte plockat in ett enda offensivt namn, utan bara blivit av med ett, Kevin Gameiro, vi räknar därför inte med att få se ett Valencia som lyser i den här premiären.

Vi får fina 3.20 gånger degen för krysset hos spelbolaget Bet365 och det är värt en slant.

Odds 3.20 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se