Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 8/8


Spela!
Datum: Söndag 2021-08-08 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 31. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 31 med fotboll från Allsvenskan, Championship, Ligue 1, Superligaen och Eliteserien! Stockholmsderby, bland annat! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Djurgården – AIK, 1X

Stockholmsderbyn tenderar att leva sina egna liv, men i det här fallet tycker vi skillnaden är stor – åtminstone idag. Djurgården ser oerhört stabila ut och det är numer tydligt att det står mellan dem och Malmö FF. AIK är ett sämre lag. 1X!

2. Elfsborg – Degerfors, 1X

Tydlig skillnad på alla plan där Elfsborg fortsätter att imponera i Allsvenskan, lite i skymundan. De är starka och bör besegra Degerfors här på Borås Arena. Krysset är dock intressant, vi testar att ha med det!

3. Häcken – Östersund, 1

Kupongens mest givna spik när Allsvenskans svagaste lag tittar förbi på Bravida Arena, Häcken kommer att vinna den här matchen minst med två mål. Spik!

4. IFK Göteborg – Hammarby, X2

Trots tunga namn in har dem positiva resultaten uteblivit för IFK Göteborg, de är en enorm besvikelse rent ut sagt och detta Hammarby tror vi därför inte man lyckas stoppa. X2 ska sitta relativt tryggt.

5. Coventry – Nottingham, 1X2

Premiärrunda 1 i Championship där vi inte tar några risker, helgarderingen är given i den här på förhand superöppna matchen – det kan sluta lite hur som helst! 1X2.

6. Bordeaux – Clermont, 1

Bordeaux entrar säsongen 21/22 med stora förhoppningar om att kunna genomföra en fin säsong, man har en ny tränare vid rodret och en bra sådan, därför kan de mycket väl noteras en av sina bästa säsonger i år (sett till dem tre fyra senaste åren). Vi tror på Petkovic Bordeaux!

7. Metz – Lille, X2

PSG kliver som alltid in i en ny säsong i Frankrike som favorit men de får uppenbarligen se upp med Lille som, även i år går all in för ett ligaguld. Nu lär det inte bli ytterligare ett men de ska absolut inte glömmas bort – Metz kommer man högst troligt att besegra här i premiären. Krysset ska dock med, premiär är en premiär.

8. Montpellier – Marseille, 1X

Det är sällan lätt att placera Marseille inför en ny säsong och därför tycker vi 1X känns riktigt bra i match nummer 8, Montpellier är alltid kluriga att ställas mot här på Stade de la Mosson – hemmalaget löser minst ett kryss!

9. Nice – Reims, 1

Lite småklurig spik, det skiljde inte alls många poäng Nice och Reims åt i tabellen i fjol och Nice känns inte direkt givna i en premiär, men vi väljer trots detta att gå all in på hemmalaget, det gäller att chansa och spara tecken till andra fighter.

10. Saint Etienne – Lorient, 1X

Saint Etienne hade ingen bra säsong i fjol och är därför ute efter revansch under 21/22, det här är en klassisk klubb som vill sluta högre upp i tabellen och det tror vi även de kommer att göra i år. Lorient ska man bara besegra i en premiär på hemmaplan – drömläge!

11. FC Köpenhamn – Bröndby, 1 2

FC Köpenhamn är streckade till 67% samtidigt som bara 10% har klivit in på Bröndby, vilket givetvis gör tvåan superintressant, extra mycket just eftersom att FC Köpenhamn inte alls varit sådär stabila som tidigare. Tufft år i fjol, men även året innan. Vi trycker in gaffeln och håller en extra tumme för dem regerande mästarna. 1 & 2!

12. Viking – Kristiansund BK, 1X

Kristiansund har bara vunnit två av sex bortamatcher den här säsongen vilket får oss att vända oss till ettan, samt krysset i match nummer 12, Viking har förvisso färre poäng men ska ha en bra möjlighet här hemma – de har bara förlorat en hemmamatch under säsongen 21/22.

13. IK Brage – Jönköpings Södra, 2

IK Brage ser ut att gå mot ett oerhört svagt år och det är alltså bara Falkenberg som just nu har färre poäng än dem i Superettan. Det säger egentligen allt tycker vi, vi klickar in Jönköpings Södra och har ni fler tecken över, så ta med krysset! Vi spikar!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se