Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 1/8


Spela!
Datum: Söndag 2021-08-01 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 30. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 30 med fotboll från Allsvenskan, Superettan, franska Supercupen, Superligaen och sist men inte minst, fotboll från Skottland – där det är premiäromgång! Missa heller inte att det spelas fotboll under måndagen, där ytterligare tre matcher från Allsvenskan får plats på kupongen – match nummer 11, 12 och 13. Med det sagt så sparkar vi igång analysen – och presenterar ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Djurgården – Häcken, 1

Att det står mellan Djurgården och Malmö FF i Allsvenskan i år skriver säkerligen dem flesta under på, det råder inga som helst tvivel om att dessa två lag är Allsvenskan bästa och Djurgården osar stabilitet, klass och självförtroende. De är självklara i det de gör och därför besegrar de även Häcken på söndag. Spik!

2. Kalmar FF – Mjällby, 1X

Mjällby är helt under isen just nu och därför tycker vi det bör räcka med en halvgardering här när Kalmar FF står på andra sidan, Rydströms lagbygge löser minst ett kryss här på Guldfågeln Arena. 1X.

3. Östersund – Hammarby IF, 2

Östersund har förlorat fyra raka matcher i Allsvenskan och dessutom blivit nollade i dem två senaste, i vår värld är det glasklart att de är det allra svagaste laget i den här serien och därför slösar vi heller inte på några tecken – ett formstarkt Hammarby vinner, trots ett tufft matchande.

4. Falkenberg – Norrby, 1X2

Allting talar för att Norrby vinner söndagens möte mot Falkenberg men vi väljer trots detta att ha med samtliga tecken då känslan säger att FFF mycket väl kan komma att studsa tillbaka här. De är dessutom alltid knepiga att möta på Falcon Alkoholfri Arena.

5. Västerås – Landskrona, X2

Tabellettan Landskrona fortsätter att vinna matcher och de står alltså fortfarande på blott 1 förlust efter 13 spelade omgångar, Västerås däremot har misslyckats med att vinna i dem sex senaste omgånganra och har samtidigt förlorat fyra av dem sex matcherna. X2 räcker gott!

6. Lille – PSG, 2

Franska supercupen där ligamästaren Lille och PSG drabbar samman på Bloomfield Stadium, i Israel. Neutral mark alltså, och därför tror vi PSG vinner det här, de har värvat friskt i sommar och är bara bättre än i fjol. Spik!

7. Odense – FC Köpenhamn, X2

Dem två inledande matcherna har resulterat i två poäng för Köpenhamn som fortsätter att ha det kämpigt i Superligaen, positiv är dock det faktum att Bröndby även de tappat poäng i båda sina matcher, samtidigt som Midtjylland hunnit med att förlora en match. Därifrån kan de hämta kraft, X2!

8. Vejle – Bröndby, 2

Tydlig skillnad när Vejle och Bröndby drabbar samman under söndagen, i vår värld skiljer det minst två nivåer här och därför spikar vi gästerna – Vejle har dessutom inlett årets säsong med två raka förluster (noll gjorda mål).

9. Aberdeen – Dundee U, 1X

Premiäromgång i Skottland och här väljer vi hemmalagets sida, först och främst är de det bättre laget men de visade även upp sig här om dagen när de besegrade Häcken med hela 5-1. 90 nyttiga minuter där, och därför tycker vi även 1X bör räcka här.

10. Motherwell – Hibernian, X2

Hibernian slutade på en tredjeplats i den skotska ligan i fjol, sju poäng före närmsta motstånd vilket bara bekräftar att man är att räkna med, Rangers och Celtic kommer man inte att slå, men en ny tredjeplats är i sikte säsongen 21/22. Motherwell? De hamnade 21 poäng efter Hibernian i fjol. X2!

11. AIK – Halmstad, 1X

Halmstad har spelat oavgjort i hälften av sina matcher i Allsvenskan 2021 vilket onekligen öppnar upp för krysset när man ställs mot ett AIK som haft svårigheter i offensiven, tvåan bör vi dock kunna lämna ute, AIK förlorar inte den här matchen.

12. IFK Göteborg – IFK Norrköping, X2

Norrköping har förlorat två raka matcher inför måndagens möte mot Göteborg och har absolut inte råd att noteras för en tredje här, minst ett poäng är ett måste men helst givetvis trepoängaren. Det tror vi man löser mot ett Göteborg som såg läskigt svaga ut mot Varberg.

13. Sirius – Örebro, 1 2

Örebro har som bekant fått in både Hamad och Besara vilket direkt resulterade i ett bättre Örebro mot AIK senast. Dessutom utan en Hamad då, men som väntas finnas med här istället, och med båda herrarna på banan så är Örebro onekligen kapabla till att vända på det här – gaffel!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se