Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 28/7


Spela!
Datum: Onsdag 2021-07-28 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 30. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 30 med fotboll från kvalet till Champions League, Eliteserien i Norge och UEFA Europa Conference League, där bland annat Häcken och Hammarby får plats på kupongen (match nummer 12 och 13). Returmöten på agendan! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Hela spelförslaget finner ni precis här nedanför – följt av analysen. Stort lycka till!

1. Galatasaray – PSV, X2

Kross i Nederländerna med 5-1 och vi konstaterar väl redan nu att PSV är vidare till nästa runda, därför säger även känslan att luften kan ha gått ur turkarna inför avgörandet här i Istanbul. Vi väljer PSV:s sida, men krysset måste med i och med att avancemanget i princip redan är klart.

2. Midtjylland – Celtic, X2

1-1 i Glasgow senast, men trots spel på bortaplan räknar vi med att Celtic steppar upp en nivå i det avgörande mötet, den har de onekligen i sig samtidigt som Midtjylland sett något trögstartade ut. X2 testas!

3. Young Boys – Slovan Bratislava, 1

0-0 i Bratislava senast, och i helgen drog den schweiziska ligan igång där Young Boys satte dit fyra bollar och vann i premiäromgången. 180 tävlingsminuter i benen nu, samt hemmaplansfördel, det resulterar i ett tryggt avancemang. Tydlig skillnad.

4. Sparta Prag – Rapid Wien, 1X

Fördel Rapid Wien efter 2-1-segern i Österrike men här i Prag är det andra puckar som gäller, Sparta Prag vet vi är bra och därför tycker vi också 1X räcker gott, Sparta får med sig minst oavgjort i jakten på ett avancemang.

5. FK Crvena Zvezda – FC Kairat Almaty, 1

Kairat Almaty gick överraskande nog segrande ur möte nummer i Kazakstan med 2-1, men trots detta räknar vi med att Crvena Zvezda går vidare relativt tryggt, de är ett helt annat gäng när det kommer till spel hemma i Serbien och är även det klart bättre laget. Spik!

6. Baku – Olympiakos, X2

Kvalitén och erfarenheten talar för att Olympiakos löser det här relativt tryggt efter segern i Grekland i förra veckan, de kommer att spela på resultatet och det kommer att innebära problem för Baku. X2 räcker gott.

7. Ludogorets 1945 Razgrad – Mura Murska Sobota, 1

Oavgjort i Slovenien betyder stor fördel Ludogorets inför avgörandet här i Bulgarien, de är det bättre laget och med ett kryss i ryggen, räknar vi med att man växlar upp här på hemmaplan. Tydlig skillnad!

8. Haugesund – Strömsgodset, 1X

Haugesund har vunnit fem av sex hemmamatcher den här säsongen och är fortsatt obesegrade (16 poäng av 18 möjliga), och i princip likadana siffror har Strömsgodset på hemmaplan. På bortaplan däremot är det bara ett lag i serien som presterat sämre än Strömsgodset, nästjumbon Brann. Tydligt att hemmaplansfördelen väger tungt. 1X testas!

9. Lilleström – Sarpsborg 08, 1X2

Betydligt bättre trend hos Sarpsborg just nu och därför flaggar vi för en bortaseger i match nummer 9, Lilleström kommer att agera storfavorit och därför utnyttjas också värdet på gästerna, vi tar med samtliga tecken och håller en extra tumme för Sarpsborg.

10. Mjöndalen IF – Stabaek, 1

Tabelljumbon Stabaek står fortfarande på blott en seger, 12 omgångar in i seriespelet och den siffran går inte riktigt att blunda för, drömläge för Mjöndalen här som har mer än dubbelt så mycket poäng som Stabaek. Skillnad, trots allt. Vi testar spiken.

11. Odds BK – Sandefjord, 1X

Tät kamp så här på förhand då bara tre poäng skiljer lagen åt i tabellen, men Odds BK är fortsatt obesegrade på hemmaplan och det får oss att välja deras sida på onsdag. Även det faktum att Sandefjord bara plockat ett poäng på dem två senaste omgångarna. Krysset måste dock med.

12. BK Häcken – Aberdeen, X2

5-1 till Aberdeen senast och det resultatet talar sitt tydliga språk, Häcken var inte alls med borta i Skottland och det finns nu en risk att luften går ur hemmalaget vid ett eventuellt underläge. Då ser vi de helt enkelt inte hitta tillbaka här, X2 testas.

13. Maribor – Hammarby, X2

Hammarby entrar onsdagens möte med största möjliga självförtorende efter 3-1-segern senast, dessutom fortsätter man att vinna matcher i Allsvenskan, senast vände man och vann mot Norrköping, och därför finns alla anledningar att titta närmre på gästerna i den här matchen. Vi tror på Milos Hammarby. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se