Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 24/7


Spela!
Datum: Lördag 2021-07-24 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 29. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 29 med en jackpot på 6(!) miljoner kronor där fokus riktas mot Allsvenskan, Superettan och Superligaen, med matcher även under söndagen. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela spelförslaget finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

1. Sirius – Degerfors, X2

Intressant värde på Degerfors i en på förhand tät tillställning i Uppsala, Sirius har inte direkt imponerat och är långt från en garanti. Vi testar X2!

2. Brage – Trelleborg, 1X

Brage studsade tillbaka i samband med bortasegern över GAIS och har i vår värld betydligt mer i sig än en 13:e plats i Superettan, vi räknar med att Brage steppar upp framöver, och här hemma blir det därför minst en pinne mot Trelleborg.

3. Landskrona – GIF Sundsvall, 1

Landskrona fortsätter att vinna matcher och deras senaste seger över Trelleborg (4-2) var deras fjärde raka, självförtroendet är på topp, man toppar tabellen och ser riktigt stabila ut. Nu är det ett tufft motstånd som tittar förbi här, en tät kamp är att räkna med men trots detta väljer vi spiken – Sundsvall har bara vunnit två av sex bortamatcher i år.

4. Aalborg – FC Midtjylland, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, gaffeln blir därför valet när Aalborg och Midtjylland drabbar samman i den andra omgången – det här kan sluta lite hur som helst!

5. Hammarby – IFK Norrköping, 1X

Hammarby har fått upp farten rejält och har gjort sju mål på dem två senaste omgångarna i Allsvenskan, här på Tele2 räknar vi därför med att man orsakar problem för Norrköping, kan bli en tät kamp men i slutändan så tycker vi det ändå lutar åt Hammarby – 1X!

6. Häcken – Elfsborg, 1

Precis som för Hammarby börjar saker och ting se riktigt bra ut i Häcken-lägret och det var väl egentligen bara en tidsfråga innan det här laget skulle hitta rätt, de är uppenbarligen riktigt jäkla bra och därför väljer vi även deras sida på lördag. Hemmaplansfördelen avgörande. Spiken testas!

7. Kalmar FF – Djurgården, X2

Två raka förluster är ett faktum för Kalmar FF som någonstans ändå återvänt till verkligheten igen efter en drömöppning på säsongen 2021, Djurgården är bättre här och bör åtminstone lösa krysset – X2!

8. AFC Eskilstuna – Örgryte IS, 1X

Eskilstuna har plockat 14 av 18 möjliga poäng på hemmaplan och trivs uppenbarligen bra här, här närmst besegrade man dessutom topplaget Sundsvall med 2-0, vilket självklart boostar kollektivet ytterligare. Vi väljer 1X – ett formstarkt Örgryte tappar poäng.

9. IFK Värnamo – Vasalund, 1

Toppen mot botten här i Superettan och när väl Värnamo nu studsade tillbaka senast, efter en tung tung period, så räknar vi med att de plockar en andra raka här, generöst motstånd och hemmaplansfördel – spik!

10. Bröndby – Viborg, 1X

Dem regerande mästarna Bröndby fick bara med sig ett poäng från premiären i förra helgen men varken Köpenhamn eller Midtjylland lyckades vinna, vilket innebär att man fortsatt, tidigt in kan sätta sig i förarsätet via en trea på söndag. Det tror vi man löser, krysset tas dock med – långt från 100-procentigt i premiären!

11. FC Köpenhamn – Silkeborg, 1

Spiken bör räcka gott här när giganten FC Köpenhamn ställs mot nykomlingen Silkeborg här på Parken, det är dags för Köpenhamn att ta täten i Danmark.

12. Nordsjälland – AGF Aarhus, 1X2

Det är tidigt in på säsongen här i Danmark och varken Nordsjälland eller Aarhus känns som en garanti i den här matchen, vidöppen tillställning i vår värld och därför tar vi inga som helst risker här – samtliga tecken ska med!

13. Randers – Odense, 1X

Drömstart på säsongen för Odense då de besegrade Midtjylland med 2-1 på bortaplan, men trots detta väljer vi faktiskt Randers sida, som även de vann premiären och nu får en drömchans att vinna en andra raka på hemmaplan. Minst kryss!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se