Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/7


Spela!
Datum: Söndag 2021-07-18 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 28. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 28 med fotboll Allsvenskan, Superettan, Eliteserien och Superligan i Danmark! Skandinavisk fotboll för hela slanten med en premiärrunda i Danmark, det öppnar möjligtvis upp för lite skrällar, där vi räknar med att Bröndby och Köpenhamn kan få det lite jobbigt, se även upp för Norrköping – Häcken i Allsvenskan – en vidöppen tillställning så här på förhand? Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela analysen och spelförslag precis här nedanför. Lycka till!

1. AIK – Kalmar FF, 1X

Kalmar FF är bra och uppenbarligen även kapabla till att plocka poäng mot ett AIK som inte direkt lyser, krysset måste därför med i match nummer 1, men vi utgår givetvis från ettan här på Friends Arena. 1X!

2. IFK Göteborg – Mjällby, 1X

Göteborg studsade äntligen tillbaka senast när de besegrade Östersund med 3-2 på bortaplan, en vinst vi tror ger de mycket energi och med en ny tränare vid rodret, har Göteborg onekligen en uppväxling i sig. Vi utgår från ettan men adderar till krysset – räcker gott!

3. IFK Norrköping – BK Häcken, 1X2

En tidig helgardering men så får det bli när IFK Norrköping och BK Häcken drabbar samman, i vår värld en vidöppen tillställning som kan sluta lite hur som helst. Vilket lag har en bra dag? Vi håller givetvis en extra tumme för gästerna – ingen kupongrensare men står på 23% just nu!

4. Örebro SK – Hammarby, 2

Örebro SK fortsätter att ha det kämpigt i Allsvenskan 2021 och är numer uppe i fyra raka förluster, sex ifall vi räknar med träningsmatcherna under uppehållet. Ett otroligt svagt facit och man agerar även tabelljumbo. Visst ska ett Hammarby, som närmst besegrade Degerfors med 5-1, vinna det här? Spik!

5. Västerås – Helsingborg, X2

Västerås har tappat ordentligt med fart under dem senaste veckorna samtidigt som Helsingborg växlat upp (jagar sin tredje raka seger), slutsatsen? HIF plockar poäng i Västerås. Målsättningen är tydlig, spel i Allsvenskan 2022 – och man har truppen för det. Minst en pinne blir det!

6. Brann – Mjöndalen IF, 1 2

Tabelljumbon Brann har noterats för poäng i två raka hemmamatcher men håller uppenbarligen ingen vidare kvalité, därför snarare en fin möjlighet för Mjöndalen att plocka en andra raka (besegrade Haugesund med 3-0 senast). Otroligt värde dessutom (20%), dock kan man inte lita på gästerna fullt ut, vi testar gaffeln!

7. Haugesund – Vålerengen, X2

Vålerengen är stabila och har bara förlorat 2 av sina 13 inledande matcher under 2021, därför bör det bli minst en pinne mot ett formsvagt Haugesund, som alltså närmst föll mot Mjöndalen med hela 3-0 (Mjöndalens blott andra trea). X2!

8. Kristiansund BK – Sandefjord, 1

Kristiansund har vunnit fyra av sex hemmamatcher den här säsongen och infinner sig på en fin fjärdeplats i tabellen, med matchen mindre spelad – har en tredjeplats i sina egna händer. Därför är det upp till bevis på söndag, när ett formstarkt Sandefjord tittar förbi. Vi tror på hemmalaget. Spik!

9. Lilleström – Molde, 2

Molde reagerade direkt på förlusten mot Sarpsborg och krossade Odds BK med hela 5-0 i omgången efter, ligaettan är uppenbarligen Norges starkaste lag just nu och därför känner vi oss trygga i spiken, detta trots att Lilleström är svårslagna. Vi testar!

10. Strömsgodset – Stabaek, 1X

Stabaek står på blott en vinst i Eliteserien och föll tillbaka till förlustspåren igen i samband med 2-0-förlusten mot Sandefjord senast, det betyder att de bara noterats för ett ynka poäng på dem sju senaste omgångarna, dessutom läcker de bakåt – 1X räcker gott!

11. Tromsö – Rosenborg, 2

Rosenborg noterades för en efterlängtad seger senast och nu bör de väl ändå växla upp en aning framöver? Visst har de haft det kämpigt under dem senaste åren, men kraft finns och även tillräckligt med kvalité för att besegra ett motstånd av Tromsös kaliber – hemmalaget står på 2 segrar, 12 omgångar in.

12. AGF Aarhus – Bröndby, X2

Premiäromgång i Superligan i Danmark. Som alltid med premiärer är det en aning knepigt, men vi tror på dem regerande mästarna men adderar till krysset eftersom att AGF är tuffa. De stod för en riktigt fin säsong i fjol.

13. FC Köpenhamn – Aalborg, 1X

Krysset kan eventuellt bli en riktigt fin kupongrensare här och därför väljer vi att ha med det, även eftersom att FC Köpenhamn inte direkt varit en garanti under dem två, tre senaste åren. Ettan är dock given, givetvis. 1X! Lycka till!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se