Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 13/7


Spela!
Datum: Tisdag 2021-07-13 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 28. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset tips vecka 28 med fotboll från Champions League-kvalet samt från den isländska ligan. Lite så det kommer att se ut i väntan på att PL, Serie A och resterande ligor drar igång, tufft men spännande! Vi landar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering – hela analysen finner ni precis här nedanför! Lycka till.

1. Riga FC – Malmö FF, 2

Det blev bara en uddamålsseger för Malmö FF mot Riga FC på Stadion för en vecka sedan vilket betyder att det här dubbelmötet lever i allra högsta grad inför returen. Dock räknar vi faktiskt bara med att Malmö FF växlar upp i Lettland, de är bättre och kommer dessutom närmst från en storseger över Sirius. Spik!

2. Buducnost Podgorica – HJK Helsingfors, X2

Buducnost Podgorica har ännu inte kommit igång med säsongen 21/22 nere i Montenegro och det syntes tydligt i Finland för en vecka sedan, tydlig skillnad då när HJK besegrade montenegrinerna med stabila 3-1. X2 räcker gott här!

3. Borac – Cluj, 2

Klasskillnad i Cluj, Rumänien i det första mötet och tydlig skillnad kommer det även att bli den här gången, i Bosnien. Cluj är bättre på alla plan och har dessutom massvis med erfarenhet från dessa sammanhang. Spik.

4. Hibernians – FC Flora Tallinn, 1X

Hibernians föll mot estländska FC Flora Tallinn med klara 2-0 för en vecka sedan men bör ha bättre chanser här på hemmaplan, möjligtvis vänder man inte men minst ett kryss bör man kunna lösa när Tallinn kommer att fokusera på defensiven. 1X!

5. Linfield – FK Zalgiris, X2

Linfield har ännu inte sparkat igång sin säsong i den inhemska serien vilket FK Zalgiris utnyttjade fint när de vann med stabila 3-1 i Litauen. För tillskillnad från i Nordirland är säsongen igång i Litauen, och där flyger Zalgiris fram, de är obesegrade sedan i maj månad och löser därför även minst ett kryss i returmötet. X2!

6. FC Prishtina – Ferencvaros, 2

Klasskillnad på alla plan när FC Prishtina och Ferencvaros drabbar samman på tisdag, gästerna lirade i Champions League i fjol och har stora ambitioner även i år, de besegrade dessutom FC Prishtina med klara 3-0 på hemmaplan. Vinner här på bortaplan också.

7. Shamrock Rovers – Slovan Bratislava, X2

Slovan Bratislava har halva foten inne i nästa runda av detta CL-kvalet efter en stabil 2-0-seger över Shamrock Rovers på hemmaplan, tydlig skillnad då och därför försvarar man högst troligt till sig minst ett kryss här på bortaplan. X2 räcker!

8. Shakhtior Soligorsk – PFC Ludogorets 1945 Razgrad, X2

Shakhtior Soligorsk fick lämna Europa League-kvalet redan i den första rundan i fjol, detta efter att ha förlorat mot ett motstånd från Moldavien, vilket vi tycker talar sitt tydliga språk. Ludogorets lirar på en helt annan nivå och har större muskler, dessutom känner man till Europa väl efter ett par fina äventyr i EL. X2!

9. Valur – Dinamo Zagreb, 2

Dinamo Zagreb såg länge ut att gå mot en trygg seger och i sin tur ledning i det här dubbelmötet men slappnade av lite för tidigt och släppte in två sena mål mot Valur i Zagreb. 3-2 slutade matchen, och nu gäller det att ladda om och bibehålla fokus i 90 minuter – då vinner man. Spik!

10. Fylkir – Ka Akureyrar, 1X2

Isländsk fotboll! Ojämn form i båda läger samt inte en allt för stor skillnad på förhand, vi väljer därför att helgardera match nummer 10 – inga risker tas!

11. HK Kopavogur – Vikingur, X2

Vikingur är ett av Islands bästa fotbollslag och infinner sig även bland dem tre främsta i tabellen inför omgång 12. Med en andraplats i sina egna händer. X2 klickas därför in när de nu ställs mot HK Kopavogur som agerar nästjumbo – 2 segrar på 11 omgångar.

12. Baku – Dynamo Tblisi, 1X

Baku besegrade Dynamo Tblisi med 2-1 på bortaplan vilket betyder att man nu har halva foten inne i nästa runda av detta CL-kvalet, det kommer dock att bli jämnt här i Azerbajdzjan, Dynamo Tblisi vet hur man försvara sig och därför plockar vi med krysset – ett resultat som trots allt innebär att Baku tar sig vidare. Fint värde! 1X!

13. Legia Warszawa – Bodö/Glimt, 1X

Legia Warszawas offensiv imponerade stort borta i Norge och noterades för tre baljor vilket givetvis betyder, stor fördel Polen inför returmötet just här i Polen. 3-2 slutade matchen, och polackerna löser därför minst ett kryss här på hemmaplan. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se