Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Italien - England


Spela!
Datum: Söndag 2021-07-11 21:00
Land: England
Liga: EM
Spel: Under 0.5 mål i halvtid
Odds: 2.34
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Bara en match återstår innan vi sätter punkt för EM 2020, och vilket jäkla mästerskap det faktiskt varit. På sätt och vis tråkigt ur ett svenskt perspektiv i och med det tidiga urtåget men vi kommer samtidigt inte ifrån att det varit en minst sagt otrolig turnering, med helgalna tillställningar och dessutom med fans på läktarna. Och nu står vi alltså här en månad senare, med Italien och England på Wembley framför oss, otroligt. Redan en klassiker?

Och det är väl ändå dessa två landslag som imponerat mest i sommarens mästerskap, det är åtminstone vår bild av det hela där vi har ett Italien som öppnade upp oerhört starkt, alla pratade om Italien efter deras rivstart och sedan dess har man fortsatt sett väldigt stabila ut samtidigt som man slagit ut jättar som Belgien och Spanien.

Den starka defensiven är givetvis en anledning till Italiens framgång i detta EM, men dagens Italien har uppenbarligen betydligt mer än så. De är ett ruggigt omställningslag och har gjort 12 mål på 6 matcher och det råder därför inga som helst tvivel om att man har alla ingredienser för att kunna störa, och besegra England på Wembley på söndag.

England har som bekant tagit stora kliv som landslag under dem senaste åren, det största tar man möjligtvis här på söndag, men oavsett utfall, så är detta ett landslag att räkna med framöver. Att England har haft en trygg resa till den här historiska finalen säger väl allt egentligen, efter segern över Kroatien i premiären var det aldrig något snack om saken och sedan gjorde man två, samt nollade Tyskland i åttondelsfinalen för att sen besegra Ukraina med hela 4-0 i kvartsfinalen. Och trots förlängning mot Danmark så var man som bekant det bättre laget och det var bara en tidsfråga innan England skulle avgöra den semifinalen. Därför är det heller inte så konstigt att man entrar Wembley som favoriter på söndag – fotbollen ska helt enkelt hem igen.

Nu har vi som bekant fått bevittna ett flertal otroliga och vidöppna tillställningar där mål har gjorts hejvilt åt alla håll, vi räknar dock inte med att söndagens möte blir av den kalibern. Det är en final och trots att England agerar hemmalag, så har vi väldigt svårt att se att man kommer att approacha allt för aggressivt, riskminimering är en given approach i en final, och det är så vi räknar med att England uppträder.

Detsamma gäller för Italien tror vi, det italienska landslaget är som sagt ett defensivt inriktat fotbollslag, visst har det sprudlat till framåt men Turkiet och Schweiz är inget England, och de har heller inte lirat en final. Det är mer relevant att titta på mötet mellan Italien och Spanien för att bilda sig en uppfattning om vad för Italien vi kommer att få se på söndag, ett lag som prioriterar defensiven och ett gäng som spelar med ett stort tålamod. Det är vad Italien faktiskt är.

Vi räknar därför inte med ett målkalas på Wembley, åtminstone inte under första 45 där vi istället förväntar oss att se en ganska så låst matchbild, två lag som hellre använder sig av den lite längre bollen och istället tar duellen på mitten. Därför kommer vi också att investera i en målsnål första halvlek.

Under 0.5 mål i halvtid blir vårt speltips från EM-finalen 2020, det klickas in till finfina 2.34 gånger insatsen hos spelbolaget Nordicbet. Spinazzola är det enda avbräcket för Italien, samtidigt som Southgate har en full trupp att nyttja. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se